PO EKSMISJI KAN PILNIE: TDT/DT/DS!POMOCY!kotów wciąż przybwa

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 26, 2011 9:22 Re: PO EKSMISJI KAN PILNIE: TDT/DT/DS!POMOCY!kotów wciąż przybwa

kociamysza pisze:Poswiatecznie sie witam :)

i ja :D
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Śro kwi 27, 2011 17:06 Re: PO EKSMISJI KAN PILNIE: TDT/DT/DS!POMOCY!kotów wciąż przybwa

dziś też się witam... :D

Julek w ds :ok: :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Śro kwi 27, 2011 17:17 Re: PO EKSMISJI KAN PILNIE: TDT/DT/DS!POMOCY!kotów wciąż przybwa

to ja się ucieszę :-)
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro kwi 27, 2011 17:53 Re: PO EKSMISJI KAN PILNIE: TDT/DT/DS!POMOCY!kotów wciąż przybwa

dagmara-olga pisze:to ja się ucieszę :-)

:D
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Śro kwi 27, 2011 20:06 Re: PO EKSMISJI KAN PILNIE: TDT/DT/DS!POMOCY!kotów wciąż przybwa

Aż sobie sprawdziłam, który to Julek, a to biedactwo zasmarkane. Bardzo się cieszę, że ma domek. Hania, jakoś nie widzę rudego Rudolfa ze schroniska, co z nim?
Obrazek

majka2222

Od: Śro paź 28, 2009 21:38

Post » Śro kwi 27, 2011 20:47 Re: PO EKSMISJI KAN PILNIE: TDT/DT/DS!POMOCY!kotów wciąż przybwa

Hanulko,ogloszenia w trakcie negocjacji :)

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Czw kwi 28, 2011 11:59 Re: PO EKSMISJI KAN PILNIE: TDT/DT/DS!POMOCY!kotów wciąż przybwa

kociamysza pisze:Hanulko,ogloszenia w trakcie negocjacji :)

OK, bardzo dziękuję kociamyszo :1luvu: proszę tylko, sprawdzajcie na pierwszej.. bo sie zmienia..

na dziś juz Tosia jest w ds u swojej dotychczasowej opiekunki

majka2222 pisze:Aż sobie sprawdziłam, który to Julek, a to biedactwo zasmarkane. Bardzo się cieszę, że ma domek. Hania, jakoś nie widzę rudego Rudolfa ze schroniska, co z nim?

Rudolf już dawno w ds w Radomsku.. :ok: ale nie znamy miejsca, ponieważ ko został wydany bez wiedzy andzeliki, mimo, że już był zarezerwowany przez KAN do domku w Warszawie..

Bardzo potrzebne ogłoszenia, priorytety to: Jga, Mańka, Kasia i nowa z wczoraj Śnieżka.. Bardzo prosimy o pomoc..!!!

czy Kasia ma ogłoszenia????

Śnieżka to ok. 2 letnia śliczna, miła, przylepka. Jej 6 tyg. kocięta mieszkańcy kamienicy, pod którą kotka przebywa oddali do schroniska. Kotka sypia w komórkach na węglu, dlatego nie widać tej pięknej bieli, która ją pokrywa. Jest odrobaczona, odpchlona, kuwetkowa. Na dniach będzie szczepiona i sterylizowana. Przebywa w piwnicy.
Obrazek Obrazek
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pt kwi 29, 2011 9:57 Re: PO EKSMISJI KAN PILNIE: TDT/DT/DS!POMOCY!kotów wciąż przybwa

majka2222 :1luvu: bardzo dziękuję, wstawiam do postu ogloszeniowego :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pt kwi 29, 2011 10:08 Re: PO EKSMISJI KAN PILNIE: TDT/DT/DS!POMOCY!kotów wciąż przybwa

uaktualniłam post z ogłoszeniami... :ok:

zabiorę się dziś/jutro za 2 część tego wątku, zbliżamy się do setki :wink:

ściskam WAS i dziękuję... :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Nie maja 01, 2011 10:46 Re: PO EKSMISJI KAN PILNIE: TDT/DT/DS!POMOCY!kotów wciąż przybwa

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Nie maja 01, 2011 13:38 Re: PO EKSMISJI KAN PILNIE: TDT/DT/DS!POMOCY!kotów wciąż przybwa

cześć, a maj już DZIŚ :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Nie maja 01, 2011 15:10 Re: PO EKSMISJI KAN PILNIE: TDT/DT/DS!POMOCY!kotów wciąż przybwa

Kochani, zapraszam wraz z obecnymi w KAN futerkami na wątek poeksmisyjny nr 2 -
viewtopic.php?f=1&t=127220 :ok: :ok: :ok:

Serdecznie Wam dziękuję za obecność, wsparcie moralne, finansowe, pomoc, inicjatywę, energię, zaangażowanie i wszystko, co dla kotów KAN zrobiliście..., bo bez WAS i Waszej ofiarności eksmisja byłaby DRAMATEM... dzięki WAM, w bardzo krótkim czasie, wiele kotów znalazło kochające domy..

Bardzo Wam dziękuję, w imieniu andzeliki także SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :1luvu:
jak andzelika wróci z wyjazdu sama to zrobi

radomszczańskie kocie futerka dziękują ze swoich domków Obrazek
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Śro maja 04, 2011 14:10 Re: PO EKSMISJI KAN PILNIE: TDT/DT/DS!POMOCY!kotów wciąż przybwa

Bardzo wszystkim dziękuję ,że nie opuściliście nas kiedy KAN straciła lokal, że nadal mogę liczyć na Waszą pomoc finansową , wsparcie moralne , pomoc w adopcjach. Nie wyobrażacie sobie jakie to jest dla mnie ważne,że ze wszystkim mogę i przede wszystkim mam do kogo się zwrócić o pomoc :1luvu: Dzięki Wam uwierzyłam w ludzi; że poświęcają swój czas, pieniądze nie oczekując pochwał i podziękowań. Kiedyś usłyszałam pytanie- Andżelika , jak Wy to robicie,że wątki KAN skupiają takich ludzi, którzy chcą tylko pomóc nie szkodzić , nie kłócić się, nie zarzucać komuś złych chęci. Zazdroszczę Ci :mrgreen:

Nie ma już lokalu KAN i jest mi z tym dużo ciężej , bo teraz muszę lokować koty gdzie tylko można . Czuję ciągły lęk,że może im się coś stać, bo są w miejscach dostępnych dla wielu nieprzychylnych kotom ludzi. Szukamy nadal lokalu, bo na miasto niestety nie możemy liczyć. :( Ciągle myślę,że jesień i zima za kilka miesięcy :cry:
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Od: Śro wrz 03, 2008 16:39

Post » Czw maja 05, 2011 18:31 Re: PO EKSMISJI KAN PILNIE: TDT/DT/DS!POMOCY!kotów wciąż przybwa

Zamykam na prośbę Hanulki.
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

[poprzednia]