...i z lepszym nastawieniem do nowego watku hop,negatywne emocje zostawmy tutaj

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zofia&Sasza pisze:Napisałam: "postawić przed sądem i skazać". To czy by skazał, to nie jest kwestia mojej wiary, tylko przygotowania materiału dowodowego. BTW ostatnio sąd uznał za winnego znęcania się nad niedźwiedziem Mago Antoniego Gucwińskiego, więc może i na panie-zbieraczki przyjdzie pora?
Poza tym, jaka jest alternatywa? Taka jak we Włodowej? Ja nie chcę żyć w takim kraju...
Zofia&Sasza pisze: Bo Krzysiekbolo pisze gramatycznie, ortograficznie i na margines mi nie wygląda
Zofia&Sasza pisze:felin pisze:Olat pisze:Doprawdy, aż zal słuchać, że mamy porównywać posty na miau z poziomem komentarzy na onecie
Doprawdy? A tutaj to wylącznie elita intelektualna się wypowiada? Bo jakoś nie widać.
I to nas martwi właśnie...
KotkaWodna pisze:Zofia&Sasza pisze: Bo Krzysiekbolo pisze gramatycznie, ortograficznie i na margines mi nie wygląda
i to byłyby wszystkie pozytywne rzeczy do powiedzenia o jego postach.
felin pisze:Olat pisze:Doprawdy, aż zal słuchać, że mamy porównywać posty na miau z poziomem komentarzy na onecie
Doprawdy? A tutaj to wylącznie elita intelektualna się wypowiada? Bo jakoś nie widać.
Zofia&Sasza pisze:To jest KOCIE forum dyskusyjne. Społeczność internetowa. I jak w każdej społeczności na szacunek, posłuch etc. trzeba sobie zasłużyć. Wielu osobom debiutującym w tym wątku to słabo wychodzi IMO.
Mruczeek pisze:Propozycja; brak następnych części
Mruczeek pisze:Mruczeek pisze:Propozycja; brak następnych części
dla dobra ogólnego
animalon pisze:O nie nie.... KONTYNUUJEMY !!!
Tym co nie dają rady z ostrymi dyskusjami dziękujemy !!!
Reszta zostaje i wymienia swoje spostrzeżenia .... dla dobra ogółu lub nie
Piccolo zakładaj kolejną część !
KotkaWodna pisze:... zapomniałaś dygnąć, ukłonić się i powiedzieć "azaliż, jasne pany...?"
KotkaWodna pisze:a czym się zasługuje na szacunek i posłuch? bo z tego co widzę, niektórym się wydaje że staż i ilość postów to pierwszy szczebel do chwały.
....
Mruczeek pisze:felisaquatica (vel KotkaWodna) wyluzuj, nie miałam ciebie na myśli,
nie chce mi się dalej bić piany bez sensu....
Czy możemy coś konstruktywnie zdobić ?....
KotkaWodna pisze:Mruczeek pisze:Stare przysłowie mówi: Zgoda buduje a niezgoda rujnuje !!!
wybieraj chcesz pomocy czy nie ???
wolnego, koleżanko. Nie Ty mnie będziesz stawiać pod ścianą, czy chcę lub nie chcę pomocy. Ja swoje dziubię na boku, póki nie pokażą się jakieś wymierne efekty.
tak już zupełnie na koniec wycieczek tego typu - świetnie, że ludzie z forum robią tyle dobrego, że angażują się w tyle spraw z dobrym zakończeniem, że wspierają pomocą i doświadczeniem innych, którzy wiedzą mniej z takich czy innych powodów. To jest wielka rzecz i nie do przecenienia. Szkoda tylko, że w tak wielu przypadkach jest to powiązane z niemiłosiernym zadzieraniem nosa i jakimiś urojeniami pt "wybieraj... zamilcz.... podporządkuj się".
z mojej strony to tyle na temat postawy i zachowań - opinia wyrobiona, myślę, że także z Waszej strony odnośnie mojej osoby.
Co nie zmienia faktu, że jestem niezmiennie skłonna do współpracy (no może mniej z osobami, którym się marzy liderowanie dla zasady).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 607 gości