cz I Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 28, 2011 21:36 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

oj, to :ok: :ok: :ok: zebys zdazyla kicie ciachnac nim sie male pojawia, choc faktycznie, jesli to zaawansowana ciaza, bardzo zaawansowana, spodziewalabym sie wszystkiego w kazdej chwili

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw kwi 28, 2011 21:39 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

Ula - jeżeli pasuje Ci jakiś dyżur w przyszłym tygodniu to wpisuj się. Każda para łapek jest na wagę złota. :lol:
Może umówmy się na .............. jutro? Nie wiem czy Ci pasuje? Jak coś to mój numer jest w moim podpisie. Wyślij sms-a - bo mam od rana "gorączkę". Będę w rozjazdach. Rano wpadnę na szybki dyżur to jest ok. 6 rano. Potem wio.....o 12 do roboty i po 18, 19 możemy sie umówić na szybki trening :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Czw kwi 28, 2011 21:40 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

Kociara82 pisze:oj, to :ok: :ok: :ok: zebys zdazyla kicie ciachnac nim sie male pojawia, choc faktycznie, jesli to zaawansowana ciaza, bardzo zaawansowana, spodziewalabym sie wszystkiego w kazdej chwili

A u Ciebie jak sytuacja Olu? PILNE? Masz coś zaawansowanego?
MIKUŚ

Post » Czw kwi 28, 2011 21:43 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

nie wiem, nie widuje tych kotow ostatnio za czesto, jesli juz to przelotnie. Nie mialam czasu ostatnio tam zajrzec... :oops: te koty zwiewaja na widok czlowieka, jak tylko ten pojawi sie daleko na horyzoncie. Glownie widze podrostki szalejace na trawie, ale tak to jakos... one "trawkuja" jak jest slonecznie i cieplo, a ja jesli nie jestem w pracy to korzystam z pogody i nie ma mnie w domu :oops:

Kociara82

Post » Czw kwi 28, 2011 21:46 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

No dobra - już Ci nie truję. Tylko na kiedy się umówimy? Z Arnoldem2 trzeba się umówić na transport kiedy i jak? A może Nas podczytuje i się odezwie :P
MIKUŚ

Post » Czw kwi 28, 2011 21:47 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

ja moge sie dostosowac do was, tylko dajcie znac tydzien na przod, zebym mogla sobie zaklepac wolne w pracy

Kociara82

Post » Czw kwi 28, 2011 22:06 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

Ja wolałabym po 10 maja, ale nie wiem czy to oby na pewno dobry pomysł. Czyli tak ok. 13-16 maja /ten weekend konkretnie/.
Tak jak pisałam do 10 - staram się mało angażować. Prócz tego mam kastrację Sajmona.
Nasze kociaki czas poszczepić i wyadoptować.
No nie wiem. Może być tak Olu?
MIKUŚ

Post » Czw kwi 28, 2011 22:09 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

moze byc :) jesli cos by sie zmienilo to sie odezwe :)

Kociara82

Post » Czw kwi 28, 2011 22:15 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

Kociara82 pisze:moze byc :) jesli cos by sie zmienilo to sie odezwe :)

OKI - CZYLI JESTEŚMY UMÓWIONE.

Rezerwuję wobec tego ten termin na CIACH Kociara82.
MIKUŚ

Post » Pt kwi 29, 2011 7:50 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

Odnotowałam wpłaty:
+ 30 zł Axa /dach/
+ 30 zł mar_tika /czynsz/
+ 40 zł błękitna /KP/
+ 100 zł Jowita (Omnibus) /sterylki/

DZIĘKUJEMY :1luvu:
MIKUŚ

Post » Pt kwi 29, 2011 8:30 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

Jesu co ja mam z tym forum znowu przez pół godz nie mogłam się zalogować :evil:Małymi kroczkami wątek zbliża się do seteczki :)
Widzę że pieniązki wpłynęły.Cieszę się że choć tak mogłam pomóc :D

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pt kwi 29, 2011 9:23 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

MIKUŚ pisze:Ula - jeżeli pasuje Ci jakiś dyżur w przyszłym tygodniu to wpisuj się. Każda para łapek jest na wagę złota. :lol:
Może umówmy się na .............. jutro? Nie wiem czy Ci pasuje? Jak coś to mój numer jest w moim podpisie. Wyślij sms-a - bo mam od rana "gorączkę". Będę w rozjazdach. Rano wpadnę na szybki dyżur to jest ok. 6 rano. Potem wio.....o 12 do roboty i po 18, 19 możemy sie umówić na szybki trening :mrgreen:

Ok, podeślę Ci eske bo pewnie już do tego czasu nie będziesz na necie ;)
Obrazek Obrazek

Faflok

Od: Czw kwi 29, 2010 12:13

Post » Pt kwi 29, 2011 9:34 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

Obrazek

Kociara82

Post » Pt kwi 29, 2011 10:14 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

Zapraszam na bazarek czekoladowy, z którego dochód przeznaczony będzie na moje leczenie :) :arrow: viewtopic.php?f=20&t=127145&start=0
Jak wiecie, z powodu Fiv+ często łapię jakieś infekcje, zwłaszcza oczu. Leczenie kosztuje niestety, a moja opiekunka nie śpi na forsie, więc skąd ma ją wziąć? :roll:
Dlatego ciocia chrzestna zrobiła dla mnie ten bazarek, żeby choć trochę wesprzeć moje leczenie :ok: Pomożecie?
Maniuś konferansjer

Kociara82

Post » Pt kwi 29, 2011 17:45 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

MIKUŚ pisze:
Kociara82 pisze:moze byc :) jesli cos by sie zmienilo to sie odezwe :)

OKI - CZYLI JESTEŚMY UMÓWIONE.

Rezerwuję wobec tego ten termin na CIACH Kociara82.

:strach: Kociarę będziesz Ciachać ? :mrgreen:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

[poprzednia][następna]