Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lutra pisze:jeszcze Tweety i Barbann się nie wypowiedziały. więc tak, poślę Tobie i im, to co wybrałyśmy, jest sporo, może niektóre na kartki, a inne na magnesy...
lutra pisze:jeszcze Tweety i Barbann się nie wypowiedziały. więc tak, poślę Tobie i im, to co wybrałyśmy, jest sporo, może niektóre na kartki, a inne na magnesy...
Tweety pisze:lutra pisze:jeszcze Tweety i Barbann się nie wypowiedziały. więc tak, poślę Tobie i im, to co wybrałyśmy, jest sporo, może niektóre na kartki, a inne na magnesy...
bo nie wiem czy odnalazłaś tego Rumcajsa i Bellę z mojego mail'a czy nie i nam się korespondencja urwała.
Ile w sumie jest fotek na wzór? 20? to 10 na magnesy i po 5 każdego i 10 na zdjęcia i po 10 każdego.
Po ile płacicie za zdjęcia papierowe?
Jafusia pisze:Dziewczyny nie znacie kogoś (oprócz Naszej Asi) kto zajmuje się opieką nad kotami? Muszę jutro rano wyjechać i wracam dopiero w piątek i niestety Asia ma skręconą kostkęMoże jest ktoś zainteresowany? Nie wpakuje 3 kotów do pociągu
pomijam względy wielkościowe, ale już sama waga bagażu zabiłaby mnie na miejscu ....
Nie mogę ich zostawić samych
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510 i 101 gości