Paluch 4 - ponad 1000 zł długu, SYTUACJA DRAMATYCZNA!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 04, 2011 13:42 Re: Paluch 4 - ponad 1000 zł długu, SYTUACJA DRAMATYCZNA!

MalgosiaZ pisze:
MalgosiaZ pisze:Wysłałam dodatkowe 10pln , ale to proszę zapisać od Jamkasicy (nie przyjęła wczoraj ode mnie za kawę) :D .
jamkasica pisze:To proszę zapisać od magiii- nie przyjęła od Małgosi za kawę ;)

Ok, piszcie jak chcecie.Dychę wysłałam , a nie moja była :ok: .

Ale macie problemy, jak pragnę zdrowia... :ryk: :ryk: :ryk:

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Pt mar 04, 2011 14:13 Re: Paluch 4 - ponad 1000 zł długu, SYTUACJA DRAMATYCZNA!

Magaaaa- już nie mamy,wszystko ustalone :D .
A tak dla informacji innych-Margerita jest niesamowicie dzielną i uroczą kotką.Na te wszystkie paskudztwa,które ją dotykają kicia jest absolutnym cudem :1luvu: .
Rudy Harry-kolejna słodka istota.Harry pls nie daj się chorobom,jesteś kochany dzieciak :1luvu:.
W Novej/Tosi zakochałam się :1luvu: .
Gilda-dostojnie urocza.Doprawdy nie wiem, co ludzie mają przeciwko tej kotce?Sama podchodzi,ociera się ,wtula.Widocznie nie lubi nic na siłę.Trzeba uszanować jej wolę :1luvu: .
Agonek króluje :!: Pan na włościach-przekomiczna istota,taka do :1luvu: .
Siostry Sisters-prześliczne dzieciaki.Dobrze, że wyjdą zza kratek :1luvu: .
Zresztą same wiecie-tam są same wyjątkowe egzemplarze.Wręcz unikatowe :1luvu: .
Za wszystkie :ok: :ok: :ok: .
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Pt mar 04, 2011 14:39 Re: Paluch 4 - ponad 1000 zł długu, SYTUACJA DRAMATYCZNA!

I jak ja mam teraz porządek z tym dziesiątakiem waszym... Jamkasica... zrobić!!! :twisted: A wiesz, że jak porządku nie ma, to przerąbane! :ryk: :twisted: :mrgreen:

Aniela :lol: :lol: :lol: Kciuki za... aniołeczki trzymam :ok: :ok:

I za Margeritkę oczywiście też mocne :ok: :ok: Faktycznie ratujesz ją Magaaaa last minute :roll: :ok: :ok:

A teraz księgowość :D Znowu przyszły nowe wpłaty i znowu bardzo wszystkim dziękuję!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Wszystko zaktualizowane poniżej :ok: (Kasia, Tobie podeślę to do rozliczeń, ale jak już zakończę w całości rachować)

"DZIESIĄTAK NA ŻYCIE"
10 – alareipan - DOTARŁO
10 - Szalony Kot (wpłaci sama, bo jest bez konta)
5x10=50 – Krzysiekbolo - DOTARŁO
10 – ZN - DOTARŁO
10 – Naline - DOTARŁO
20 - EdytaB_a - DOTARŁO
4x10 – MałgosiaZ z synem i futrami - DOTARŁO
3x10 – Joluka - DOTARŁO
20 – Mysza - DOTARŁO
10 – Jamkasica (posłała do lecznicy razem z datkiem od Yna)
10 – Lanua - DOTARŁO
20 – Meggi2 - DOTARŁO
20 – Zuza - DOTARŁO
20 – Aguś - DOTARŁO
20 – Hikiko - DOTARŁO
20 – Renatab - DOTARŁO
30 – Elza - DOTARŁO
100 – Patkazal - DOTARŁO
10 – Ina – DOTARŁO
10 - Anonim
3x10 - Zuzkat - DOTARŁO
20 - Oberhexe - DOTARŁO
10 - TŻ alareipan - DOTARŁO
10 - Monika B. - DOTARŁO
10 - Ska - DOTARŁO
7X10 - Kinus - DOTARŁO
10 - za kawę Małgosi, Kasi i Magdy - DOTARŁO
50 - Walentyna - nie było niku, ale podejrzewam, że Elza maczała tu palce ;) - DOTARŁO
-----------------------
RAZEM DOTARŁO: 670 pln (w tym Szalony Kot i Jamkasica wpłaciły bezpośrednio do lecznicy)
650 ZETA 4.03.11 PRZELAŁAM NA DŁUG NA KONTO W LECZNICY (skan str 99)
----------------------------------------------------------------

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

----------------------------------------------------------------

Dotarły też do mnie wpływy z ostatnich bazarków :lol: Wszytkim bardzo serdecznie dziękuję! :1luvu: Zapisuję tutaj, a potem ogarnę i podzielę, i poślę Jamkasice do rozliczeń

25 pln – BOŻENAZWIŚNIEWA
10 pln - Edytka1984
20 pln – Naline za bazarek Lanua
15 pln – Marinella za bazarek Naline
57 pln – MonikaWarszawa
35 pln – Izydorka
65 pln – od licytatorek na bazarkach Lanua i od Lanua za bluzkę
65 pln - Moś
-------------------------
55 pln – za bazarki Naline – POSŁAŁA DO WIELBŁĄDZIO DLA CZARNEJ DZIUNI JADZI
********************************************************************[/quote]

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Pt mar 04, 2011 14:46 Re: Paluch 4 - ponad 1000 zł długu, SYTUACJA DRAMATYCZNA!

I jeszcze skan przelewu do wgladu :ok:

Obrazek

I pomysleć, że 2 tygodnie temu z Never musiałyśmy podjąc koszmarną decyzję, że nie możemy zabrać Kluseczki ze schronu do Spa, bo jest dług, którego nie mamy jak spłacić... I ciężko było bardzo i Kluseczka musiała tydzień w schronie spędzić dłużej nim Ozymandis mama postanowiła ją zabrać... A teraz :D Ehhh... Jakoś tak się wzruszyłam :oops:

Zapomniałam zupełnie, że miałam wkleić link do wydarzenia dziewczynek u Julki. To nadrabiam:
http://www.facebook.com/event.php?eid=202702873080203

A tu na bieżąco fotki Kejti, Korki i Zoli-Gadziny-Bony:
https://picasaweb.google.com/zoopsychol ... irectlink#

:ok: :ok:

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Pt mar 04, 2011 15:58 Re: Paluch 4 - ponad 1000 zł długu, SYTUACJA DRAMATYCZNA!

O, a to już 100 zaraz.
Nowy tydzień zaczniemy nowym watkiem :ok:

magaaaa

Post » Pt mar 04, 2011 16:12 Re: Paluch 4 - ponad 1000 zł długu, SYTUACJA DRAMATYCZNA!

alareipan pisze:10 - za kawę Małgosi, Kasi i Magdy - DOTARŁO

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

magaaaa

Post » Pt mar 04, 2011 19:16 Re: Paluch 4 - ponad 1000 zł długu, SYTUACJA DRAMATYCZNA!

Maniek demoluje mi mieszkanie :evil: Blusia obrażona za dokwaterowanie, ale dziś wcale nie kicha. Harry chyba skończył tę samą szkołę co Maniek, bo jest tak samo upierdliwy i tak samo włazi na szyję i obejmuje łapkami. Tosia wyluzowana. Szuka co by to zmajstrować. Ktoś z Trójki zrobił przepiękną wzorcową kupę, ale nie wiem czyja to kuweta (mają 3)
AnielkaG

Post » Pt mar 04, 2011 19:32 Re: Paluch 4 - ponad 1000 zł długu, SYTUACJA DRAMATYCZNA!

Dziękujemy za niusy!
Anielko, bo jak ktoś Mańka nie zna to jeszcze Ci uwierzy-a Maniek to przecież jeden ze słodszych kotów świata :P A Harry? Przecież toto usypia na rękach :)
To się nazywa sposób- odwrócić uwagę Blusi i raz, dwa zapomniała o katarze :wink:
ach te Paluszki :love:

alareipan pisze:I jak ja mam teraz porządek z tym dziesiątakiem waszym... Jamkasica... zrobić!!! :twisted: A wiesz, że jak porządku nie ma, to przerąbane! :ryk: :twisted: :mrgreen:

wiedziałam, że i tak mi się dostanie :mrgreen: ale pięknie sobie poradziłas z tym drobnym bałaganikiem :wink:
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Pt mar 04, 2011 19:41 Re: Paluch 4 - ponad 1000 zł długu, SYTUACJA DRAMATYCZNA!

Jak nie ma porządku, to na biedaka czeka mycie x transporterów :twisted:
ObrazekObrazek

naline

Od: Pt lip 02, 2010 8:45

Post » Pt mar 04, 2011 23:13 Re: Paluch 4 - ponad 1000 zł długu, SYTUACJA DRAMATYCZNA!

Wieczorne wieści:
dziury są nie po nitkach, tylko po zastrzykach. To pewna wiadomość, wetka sprawdziła na 100%. Dziury już dzis wyglądają o niebo lepiej - nie są opuchnięte, nic sie nie saczy, są czyste.
Wetka mówi, że zrobi Margericie plastykę skóry - wytnie te dziury i zeszyje skórę.
Czy jakis paluszek miał już moze operację plastyczną? Nie, bo takie cuda to tylko u cioci madzi... :wink:
Margerita czuje się dobrze, łazi po lecznicy luzem i jest grzeczna. Myje sie namietnie.
Wazy 2,700kg
Kupiłam jej mięsnego conva, niech sie dziecko pasie.

magaaaa

Post » Pt mar 04, 2011 23:28 Re: Paluch 4 - ponad 1000 zł długu, SYTUACJA DRAMATYCZNA!

Tyle dobrych wiadomości. :1luvu:

A ja znowu posmucę... :roll:

------------
Obrazek
ID: 0099/11
Gatunek: KOT [ EUROPEJSKA ]
Maść: bura pręgowana
Waga: 7,000
Data przyjęcia: 03-03-2011
------------
Obrazek
ID: 0100/11
Maść: czarna
Waga: 2,000
:arrow: Wiek: 14 lat
Data przyjęcia: 04-03-2011

Biedna koteczka oddana do schronu, by dokonać żywota... :(

Never, nie zamykaj tego wątku po założeniu następnego.
Z zamkniętego wątku nie można nic zacytować itp.
A może będę musiała coś zmieniać w kwarantannie, gdy np. Paluch zmieni lokalizację zdjęć w bazie.

-Anula-

Od: Pt kwi 20, 2007 14:58

Post » Sob mar 05, 2011 0:09 Re: Paluch 4 - ponad 1000 zł długu, SYTUACJA DRAMATYCZNA!

viewtopic.php?f=1&t=124998&p=7177309#p7177309
zapraszam do rezerwowania miejsc - nie wiem, czy chcecie cos zmienic w kolejnosci, wiec na wszelki wypadek nie rezerwowałam na wolontariat żadych miejsc
Anula, cz 4 zostanie otwarta na razie, ale za chwile pewnie i tak mod zamknie ją, jak wszystkie wątki mające ponad 100 stron... moze warto przenosic koty z kwarantany do nowego? przynajniej z ostatniego wątku?
A w ogóle to się wzruszyłam.... widzialam 2 dni temu, ze było kilkadziesiąt zł, ale ze jest juz prawie na cały dług.... :1luvu: cieszę się strasznie, DZIĘKUJĘ. Alareipan, jestes, no kurde.... no wiesz zresztą :D
Dziękuję też bardzo Ozymandis :D , od ktorej dostałam 100 zl, dzięki temu spłaciłam dług w lecznicy na Smoczej za leki dla ślepaczków - jakby co mam na recepcie napisane co kupilam, z pieczątką weta - do wrzucenia skanem (wyj. 4 wielkie f-lizyny i 2 mniejsze Enisyle juz rozliczyłam wcześniej z innych wydatków, to było w zeszłym roku jeszcze, chyba jest bład w cenie na recepcie :oops:, co do Enisyli to za jeden zapłaciła Dragonfly, drugi kupiłam z pieniądzy ze wsparcia na ślepaczki)
Z pieiędzy od Ozymadis rozliczyłam Lysine 50 ml 3 szt po 26 zł, Immunodol 2 szt po 28 zł. Zostało jeszcze te 70 zł na kolejne badania kupy Hajka, wczoraj byłam ze slepaczkami u okulisty. 50 zł przelane na konto starczyło na leki dla malej Slepinki - zwanej wcześniej Gandzią, teraz Lunką, oraz dla Hajka. Leki od okulisty kupiła Marzena - obecna opiekunka Lunki i dt Hajka zarazem. Dr Garncarz kazał jechac z nią do dr Niziołka na konsultację - mała strasznie non-stop charczy, nie wiadomo co to jest. Hajek tez pocharkuje, ale mało. Nigdy czegos takiego nie słyszałam. Mam też na recepcie info o zakupie Zylexisu dla szkieletó - 6 szt. Jest tam jeszcze jeden Zylexis na recepcie - dla Gabisia z pp z Palucha, to rozliczyłam z inych środków, zbieranych na FB.

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Sob mar 05, 2011 0:11 Re: Paluch 4 - ponad 1000 zł długu, SYTUACJA DRAMATYCZNA!

A - w razie czego mam mozliwosc kupienia leków po cenie hurtowej, jakby ktos chciał :D Zresztą podane wyzej ceny za Immundol i Lisyne mówią same za siebie :D

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

[poprzednia][następna]