solangelica pisze:To nie ja...
a na serio moze komin jest uszkodzony? zglos administracji sprawe niech przyjda i sprawdza. moze to kwestia nieszczelnosci...
jasdor ja w lazience tez mam kartka przytkana kratke bo nie idzie wytrzymac w zimie.
Dach jest po remoncie i piony wentylacyjne tyż - teraz jest gorzej niż było....
Okno mam stare ma 60 lat z kawałkiem - jest nieszczelne i ledwo się trzyma...
Pięć lat temu złożyłam podanie o wymianę okna. Podobno w przyszłym roku w lecie mają wymienić - uwierzę jak zobaczę...
Mieszkam na ostatnim piętrze więc nikt nade mną nie pali - palą sąsiedzi obok i piętro niżej....
No nic w przyszłym tygodniu udam się do administracji zapytać. A kratkę zakleję.
Akurat pod kratką mam komputer i duje na mnie ...
Dzisiaj w menu mam makaron z serem białym - ser był bardzo tani to se kupiłam a co.
Psicy kupiłam indyka i rybkę mrożoną - tyż mieli promocje
Na razie ide prać, sprzątać i gotować.
kotka doroty nie uciekaj od ludzi bardzo Cię proszę pisz do nas. Pisz byle co, to co serce Ci dyktuje bez względu na to czy wyda Ci się to mądre czy głupie.....
Pamiętaj że my jesteśmy..- wirtualnie, ale sercem przy Tobie.
Dotarło do Ciebie że Taty już nie ma - to przychodzi po pewnym czasie.
Jego nikt nie zwróci ale też nikt nie zabierze Ci chwil z Nim spędzonych - pamiętaj że puki o nim myślisz on jest przy Tobie [niewidoczny ale ciągle jest i będzie].
Dbaj o Siebie bo Twoja Mama bardzo Cie potrzebuje......Teraz musisz o Siebie dbać podwójnie .....
Przytulam