Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 29, 2010 14:20 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Gibutkowa pisze:To co ja bym zrobiła - ale to tylko i wyłącznie moje zdanie - pojechałabym do doktora z wynikami i zapytała czy on sądzi, że diagnoza i badanie jest teraz mniej niebezpieczna niż czekanie.

Jak najbardziej się z Tobą zgadzam - idziemy z Iwoną do dr o 15-ej (mam nadzieje, że przebije się przez zaspy).
Nie wolno, pod żadnym pozorem, puszczać :ok:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pon lis 29, 2010 14:22 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Jak sie Doc zgodzi, to czemu nie. Jakas akcja zawsze jest lepsza niz zastygniecie.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Pon lis 29, 2010 14:25 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Bianka 4 pisze:
Gibutkowa pisze:To co ja bym zrobiła - ale to tylko i wyłącznie moje zdanie - pojechałabym do doktora z wynikami i zapytała czy on sądzi, że diagnoza i badanie jest teraz mniej niebezpieczna niż czekanie.

Jak najbardziej się z Tobą zgadzam - idziemy z Iwoną do dr o 15-ej (mam nadzieje, że przebije się przez zaspy).
Nie wolno, pod żadnym pozorem, puszczać :ok:

Puszczać absolutnie nie :ok:

SecretFire pisze:Jak sie Doc zgodzi, to czemu nie. Jakas akcja zawsze jest lepsza niz zastygniecie.

Cały czas to chcę przekazać :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon lis 29, 2010 14:30 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Ja tak myślę - że jeśli ten doktor to naprawdę taki czarodziej, a z tego co mówią dziewczyny to tak, to weci z lecznicy, jak dobrzy by nie byli mają zupełnie inny tok myślenia niż on, są na pewno bardziej zachowawczy. I jeżeli z Promykiem jest tak źle, że inni rozkładają ręce, jeżeli potrzebny jest cud aby go uratować to tego cudu może dokonać tylko "cudotwórca", który myśli niekonwencjonalnie. Tak naprawdę nie ma przecież diagnozy, bo ta o trutce może być tylko częściową (jeśli jest prawdziwa). Myślę że wyniki i przegląd "zwykły" (bez badania) byłyby teraz najlepszym rozwiązaniem - jak dla mnie. Ja miałam okazję spotkać takich wetów-naukowców-praktyków, oni mają zupełnie inne podejście niż sami praktycy. :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon lis 29, 2010 14:34 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Gibutkowa, czytasz w moich myślach :1luvu:
Może ja czasem trochę popędliwa jestem, ale pokochałam Promysia jak swoje stado.
I naprawdę chcę dla niego jak najlepiej - on jest taki niezwykły :1luvu:
Tylko ciąganie kocia do innej lecznicy też średnio mi się widzi, więc trzeba spróbować profesora ściągnąć.
A jeśli powie, że niestety, bez aparatury nie da rady, wtedy poczekamy. I będziemy się modlić.
Ostatnio edytowano Pon lis 29, 2010 14:51 przez Erin, łącznie edytowano 1 raz

Erin

Post » Pon lis 29, 2010 14:38 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Dobre rozwiazanie, jak na moj mozg.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Pon lis 29, 2010 14:39 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

A też chciałam zauważyć, że weci-naukowcy są bardziej skłonni do stosowania ludzkich leków u kotów, jeśli "tradycyjne" kocie nie działają, także dlatego że mają większa wiedzę o tych ludzkich lekach. Tez się z tym spotkałam.

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Pon lis 29, 2010 14:45 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

No to teraz czekamy na wynik konsultacji u profesora :ok:

Erin

Post » Pon lis 29, 2010 14:47 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

smarti pisze:Kurcze,czy ja nie po polsku piszę czy co?

takie badanie moze go ZABIC!!! przed upływem tego czasu.!

Czyli rozumiem, że Promyk nie jest teraz w stanie takim, aby pojechać na badanie. Wcześniej zrozumiałam, że Promyk będzie dziś jechał do domu i można by wpaść na wizytę do profesora. Ale kocina musi mieć teraz spokój. Tak więc bardzo fajnie, że Dziewczyny pogadają na razie z profesorem, opowiedzą dokładnie co i jak (bo ja wczoraj przez telefon tylko nakreśliłam sytuację). Być może, że prof. Galanty ustali datę wizyty i powie, co trzeba robić w razie by sytuacja się powtórzyła i jak dotrwać i kiedy przerowadzić jego badania.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pon lis 29, 2010 14:58 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Erin pisze:No to teraz czekamy na wynik konsultacji u profesora :ok:

Czekamy :ok:
Jak ja nie lubię czekać :evil: :|

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Pon lis 29, 2010 14:59 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Gibutkowa pisze:
Erin pisze:No to teraz czekamy na wynik konsultacji u profesora :ok:

Czekamy :ok:
Jak ja nie lubię czekać :evil: :|

Ja też nie, ale musimy przez to przejść :|

Erin

Post » Pon lis 29, 2010 15:07 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Myślę o Was cały czas :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pon lis 29, 2010 16:24 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

czekamy, czekamy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Pon lis 29, 2010 16:33 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

W lecznicy pewnie dużo ludzi, więc może się zejść.

Erin

Post » Pon lis 29, 2010 16:36 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Jajko zaraz niosę :roll:
Czy jak mówi moja mam "dostanę młodych" :|

tam jestem łapalna

Gibutkowa

[poprzednia][następna]