Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob gru 04, 2010 1:02 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Wezmę lek i się kładę. Gardło boli mnie niemiłosiernie. :| Dobranoc Dziewczyny.
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Sob gru 04, 2010 9:01 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Witam po dość długiej nieobecności. :1luvu:
I od razu z grubej rury :mrgreen: poproszę poklikać na moją faworytkę,bo ja sama mało mogę ,chociaż codziennie oblecę 4 komputery .
http://poznan.szerlok.pl/oferta/znajdka ... D47Pc.html
Majeczka Moja Kochana Gwiazdka* 05.05.2010[*]Spij Słoneczko.

MYSZKA 16-01-2013[*] ŻEGNAJ KOTECZKO

serum

Od: Nie lut 28, 2010 11:03

Post » Sob gru 04, 2010 10:07 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

serum pisze:Witam po dość długiej nieobecności. :1luvu:
I od razu z grubej rury :mrgreen: poproszę poklikać na moją faworytkę,bo ja sama mało mogę ,chociaż codziennie oblecę 4 komputery .

Witamy serdecznie i pozdrawiamy :D
No i juz klikamy :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Od: Sob wrz 04, 2010 12:18

Post » Sob gru 04, 2010 11:51 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

serum wróciła :dance: :dance: :dance: :dance:
i już klikam :mrgreen:

Izunia trzymaj się cieplutko :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

ALICJA Borgelt

Od: Wto cze 09, 2009 20:16

Post » Sob gru 04, 2010 11:56 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Wstawiłam bazarek :)
viewtopic.php?f=20&t=121025

pozdrawiam ciepło
ObrazekObrazekObrazek

saranna

Od: Śro mar 19, 2008 15:35

Post » Sob gru 04, 2010 12:14 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Cześć wszystkim, fajnie że jesteś, serum, mam nadzieje, że zdrowie mniej więcej w porządku :)
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Sob gru 04, 2010 12:18 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

dzien wolnego i od jutra znowu :?
jakas niestrawnosc mam od wczoraj,fatalnie mi na zoladku do tego jakies przeziebienie,takze Izka lacze sie w cierpieniach :(

zaczyna padac deszcz.czesc sniegu topnieje w dzien nastepnie w nocy przychodzi do -8 i mamy holiday on ice.chyba lyzwy kupie.bezpiecznie bedzie do pracy dotrzec :roll:

Serum dobrze ze wrocilac.mam nadzieje ze wszystko juz teraz jest ok :wink:

Saranna fajniasty pierscionek :1luvu:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Sob gru 04, 2010 12:29 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Wiora i w rzeczywistości jest ładniejszy:) Troszke mi te foty nie wyszły..
ObrazekObrazekObrazek

saranna

Od: Śro mar 19, 2008 15:35

Post » Sob gru 04, 2010 13:05 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

saranna pisze:Wiora i w rzeczywistości jest ładniejszy:) Troszke mi te foty nie wyszły..

:ok:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Sob gru 04, 2010 16:19 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

u mnie zdrówko coraz lepsze ,ale dietka jest oczywista ......jak juz bedę mogła wszystko jeść to nie spojrzę na kurczaka i ryby ,dla odmiany kupiłam dzisiaj cielęcinę ,ale nie wiem czy przełknę jak sobie pomyśle co jem :roll: niestety takie mięsa zawsze wzbudzały we mnie poczucie winy.
Wczoraj mój syn miał zastrzyk w oko avestin to przygotowanie do sobotniej operacji ....on sie denerwuje i ja chyba jeszcze bardziej .
Niestety sprawy pokomplikowały sie jeszcze bardziej tym terminem operacji ,bo do ostatniej chwili nie wiedzieli kiedy zrobią.a mój tż miał juz zaklepany termin wyjazdu na narty i 10-12 wyjeżdża ,a operacja 11-12 a co za tym idzie zostanę sama w firmie ........co prawda nie pierwszy raz zostaję ,bo tż od lat jeździ ,ale zawsze mogłam liczyć na młodego.
Trochę sie boję tego wszystkiego.
Dziękuję za dokarmianie Znajdki ,Ona ma takie wystraszone oczka :( bidulka jedna.
Majeczka Moja Kochana Gwiazdka* 05.05.2010[*]Spij Słoneczko.

MYSZKA 16-01-2013[*] ŻEGNAJ KOTECZKO

serum

Od: Nie lut 28, 2010 11:03

Post » Sob gru 04, 2010 16:41 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

skarbonka pisze:

Witamy serdecznie i pozdrawiamy :D
No i juz klikamy :mrgreen:

Nakarmione i w pracy i w domu :)

taizu

Post » Sob gru 04, 2010 22:20 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

I znowu z nadzieją, że Iza juą w domu przy herbacie...

taizu

Post » Sob gru 04, 2010 22:35 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Tym razem nie bardzo przy herbacie. Nie mogę juz jeść ani pić, tak boli mnie gardło. :| Zagrzałam sobie mleka i zrobiłam z miodem. Całą noc nie spałam. :|
Pół godziny szukałam Pomocy na działkach. Widziałam że światło sie świeciło. Chciałam tylko, aby Ktoś mnie poratował kroplą oleju. Nie mogłam zamka w altance otworzyć. :| Musiałam większosć jedzenia dać na zewnatrz. Koty zjadły i weszły do środka. Czekały, aż wejdę i im nagrzeje.Fajnie sie czułam.3 kilometry szłam w jedną stronę. Zmarznięta, koty w środku, ja na zewnatrz. Gardło tak mnie bolało ze myślałam, ze skonam. :| Chyba Bóg się w końcu ulitował i jak juz miałam odejść, pozwolił otworzyć w końcu te dżwi.

iza71koty

Post » Sob gru 04, 2010 22:36 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Kilkłam na wszystkie...
Izo, kup takie coś w spreju, do otwierania zamków samochodowych, cholera, nie wiem, jak się nazywa, ale Twój mąż powinien to znać.

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Sob gru 04, 2010 22:45 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż

Nie bede pisać wiecej, tylko króciutko. Nie mam siły. Czuję się okropnie. Jak przełykam slinę ,to czuje potworny ból. :|
Niunia dostała dzisiaj swoja nowa cieplutka sypialnie. :D Jej sypialnia poszła do śmietnika. Polary w środku były przymarznięte do dna.Nie chciałam jej zostawiac, bo sie bałam ze Niunia wejdzie do niej z przyzwyczajenia. A w ten sposób moze sie zaziębić. :| Dostała pojedyńczą grubą sypialnie. Ostatnią. Została mi tylko jeszcze jedna ,podwójna. Dałam do środka kurtke,i na to ciepły mieciutki, czerwony kocyk. Na wierzch dałam sporo wystajacy dach z płyty. Budke ustawiłam w miejscu poprzedniej i dach przytwierdziłam oponą. Jak znajde chwilke, zrobie zdjecia.Mam nadzieję ze Niuni sie spodoba. :D Jutro będę wiedzieć coś więcej
.

iza71koty

[poprzednia][następna]