Kocia Skarbonka- poszukujemy pilnie Darczyńców:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 18, 2010 14:58 Re: Kocia Skarbonka- poszukujemy pilnie Darczyńców:)

:ryk: :ryk: :ryk: już odkryłam dlaczego Anioły nie mogą do Nas trafić :ryk: :ryk: droga do skarbonki wygląda tak :arrow: Obrazek :ryk:
krynia08

Post » Sob wrz 18, 2010 16:20 Re: Kocia Skarbonka- poszukujemy pilnie Darczyńców:)

krynia08 pisze:zaraz wróci ULV pewnie z psem poszła na siku :mrgreen: Obrazek i zaraz dojedzie na wątek :mrgreen:

Skąd wiedziałaś? :mrgreen:

Prywata jest taka:
http://pies.pl/index.php?strona=konkurs ... =40&glos=7

Bardzo nieśmiało poproszę o głosy na Krę.....
kontakt telefoniczny: 786 116 007 Obrazek

Jeśli komuś coś zalegam (bazarek itp) proszę o kontakt- skleroza ;)

ulvhedinn

Od: Śro wrz 13, 2006 19:09

Post » Sob wrz 18, 2010 16:37 Re: Kocia Skarbonka- poszukujemy pilnie Darczyńców:)

ulvhedinn pisze:
krynia08 pisze:zaraz wróci ULV pewnie z psem poszła na siku :mrgreen: Obrazek i zaraz dojedzie na wątek :mrgreen:

Prywata jest taka:

:mrgreen: toć ja Obrazek LASKI GLOSUJEMY WSZYSTKIE :!: :!:
krynia08

Post » Sob wrz 18, 2010 16:38 Re: Kocia Skarbonka- poszukujemy pilnie Darczyńców:)

krynia08 pisze:
ulvhedinn pisze:

Prywata jest taka:

:mrgreen: toć ja Obrazek LASKI GLOSUJEMY WSZYSTKIE :!: :!:

NA KRAKSĘ :?: :oops: bom stara i licho kumam :ryk:
krynia08

Post » Sob wrz 18, 2010 16:43 Re: Kocia Skarbonka- poszukujemy pilnie Darczyńców:)

Na Kraksę :lol:

...a Krę i lodówke na filmiku już ciocie widziały?

ulvhedinn

Post » Sob wrz 18, 2010 16:44 Re: Kocia Skarbonka- poszukujemy pilnie Darczyńców:)

ulvhedinn pisze:Na Kraksę :lol:

...a Krę i lodówke na filmiku już ciocie widziały?

:oops: nie widziały, bo tej stronki na oczy nie widziały :oops: prosiema linka :mrgreen:
krynia08

Post » Sob wrz 18, 2010 16:47 Re: Kocia Skarbonka- poszukujemy pilnie Darczyńców:)

ulvhedinn

Post » Sob wrz 18, 2010 16:50 Re: Kocia Skarbonka- poszukujemy pilnie Darczyńców:)

oj pusta ta lodówka :cry: :cry: a psina tak zaglądała
krynia08

Post » Sob wrz 18, 2010 16:51 Re: Kocia Skarbonka- poszukujemy pilnie Darczyńców:)

:ok: piękna psinka :ryk: :ryk: mam 4
krynia08

Post » Sob wrz 18, 2010 17:05 Re: Kocia Skarbonka- poszukujemy pilnie Darczyńców:)

krynia08 pisze:oj pusta ta lodówka :cry: :cry: a psina tak zaglądała

Tak całkiem pusta to nie była- tylko na filmiku nie widac, ze Kra bardzo szybko zżera smaczka z półki.... (a że pusta ogólnie to jak myślicie- kto wszystko zeżarł? :mrgreen: )

ulvhedinn

Post » Sob wrz 18, 2010 17:09 Re: Kocia Skarbonka- poszukujemy pilnie Darczyńców:)

ulvhedinn pisze:

Tak całkiem pusta to nie była- tylko na filmiku nie widac, ze Kra bardzo szybko zżera smaczka z półki.... (a że pusta ogólnie to jak myślicie- kto wszystko zeżarł? :mrgreen: )

:mrgreen: wiem tak specjalnie napisałam :ryk: :ryk: moje jak by tak umialy otwierać to z półkami by zjadły łakusy jedne :ryk: :ryk:
krynia08

Post » Sob wrz 18, 2010 17:14 Re: Kocia Skarbonka- poszukujemy pilnie Darczyńców:)

ulvhedinn pisze:

a koty jak sie kręciły koło psiej koleżanki jak otwierała :ryk: :ryk: :ryk:
krynia08

Post » Sob wrz 18, 2010 17:16 Re: Kocia Skarbonka- poszukujemy pilnie Darczyńców:)

dyrektorka :!: tak tu nawalam ze zaraz 100 będzie :ryk: :ryk: :ryk: ło matko :ryk: :ryk:
krynia08

Post » Sob wrz 18, 2010 17:29 Re: Kocia Skarbonka- poszukujemy pilnie Darczyńców:)

poszukujemy DARCZYŃCÓW Obrazek zapełniamy za kaske kocie lodówki bo zima przybiega szybkim krokiem :oops: Obrazek czekamy :1luvu:
krynia08

[poprzednia][następna]