J.D. pisze:poszukiwania policyjno-koalicyjne uwieńczone sukcesem SABA ODNALEZIONA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
J.D. pisze:poszukiwania policyjno-koalicyjne uwieńczone sukcesem SABA ODNALEZIONA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
beata87 pisze:Do bobików Misiów dołączył kociak. O połowę mniejszy od bobików, o połowę od nich starszy. Sama skóra i kości...jak z obozu. Był tak głodny, że gryzł plastik od kuwety. Boję się, że za dużo zje i coś mu się stanie. Ma zamglone spojrzenie i dreszcze.. chyba gorączkuje. Rano był podobno u weterynarza na Wesołej. Został tam odrobaczony (!) i tyle.
Martwię się o niego, przy Misiach wygląda jak śmierć.
asika5 pisze:No i dzis znów bez obiadu![]()
wyłożyłam mięso do odmrożenia schowałam w miseczce przykryłam talarzykiem ale wystarczyła chwila i ... cudownie znikłonawet śladu nie ma szatany nie koty
Bakteria pisze:To dwa bloki ode mnie, ale żadnych kociaków nie widziałam. Kilka tygodni temu siostra coś wspominała o czarnych podrośniętych i wychudzonych dzikich kociakach, ale jak wyszłam się rozejrzeć to już nic nie było. Podobno biegały pod moim blokiem, więc wychodzi na to, że się przemieszczeją po okolicy, a nie siedzą w jednym miejscu i pewnie dlatego nie można ich zobaczyć. Jedyna szansa na ich złapanie to przy pomocy karmicieli, bo pewnie są w tamtych blokach rano i wieczorem ze względu na żarełko. Albo czekać na telefon od siostry i wtedy biecCo do miejsca, to jakby już się udało namierzyć i złapać to kotkę po sterylce mogę przetrzymać, kociaki najwcześniej za 2-3 tygodnie. One reagują na kici, kici? Czy potrzebny sokoli wzrok do wypatrywania w krzakach?
asika5 pisze:Basiatrzymasz ich stronę
?
A ty myślisz że one tylko mięso mi kradną - płatki śniadaniowe, chleb i chrupkie pieczywo też, no i oczywiście dla Bursztyna miske czyszczą![]()
Wiem wiem co myslicie....że biedne kotki nie maja wyjścia![]()
Basica pisze:Tak tak.... mruczenie by się przydało
Użytkownicy przeglądający ten dział: dorcia44, fruzelina, Google [Bot], puszatek i 154 gości