tak okropnie boli mnie ząb ,cała noc ,jestem pół przytomna z bólu i z braku snu i z ilości leków które nie działają ,gdzie do dentysty żebym było bezpłatnie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dorcia44 pisze:Moniko![]()
tak okropnie boli mnie ząb ,cała noc ,jestem pół przytomna z bólu i z braku snu i z ilości leków które nie działają ,gdzie do dentysty żebym było bezpłatnie
dorcia44 pisze:O MIŁCE I TASMANIE
Gdzieś po 22 stwierdziły że koniec ganiania za sobą i pora się zając poważnymi sprawami
Tasman przez 23 już po mnie łaził ugniatał i nie dawał nic zrobić po za głaskaniem, za to się pokłócilismy się o kołdre bo on mi zabrał pół bezczelnie się na niej układając.... Także spaliśmy razem a teraz już nie śpimy bo mnie obudził z godzinę temu lizaniem po twarzy
Nie odstępuje na krok, mruczy jak zepsuty traktor liże mnie i ogólnie chyba mi psa sprezentowałaś
Zrobiliśmy wczoraj kupola całkiem jest dobrze, nawet zaczyna podjadać powoli chrupki, ale jeszcze tak bardzo ostrożnie...
Miłka za to ma okresynajpierw zapierniczała z Tasmanem równo, potem wpakowała się za szafkę do RTV, skąd przeleciała piorunem po jakiejś godzinie do łazienki i postanowiła spać na wannie... Nie ruszam jak jej wygodnie. O trzeciej nad ranem zrobiła mi pobudkę i przez godzinę domagała się miziania bo jak na moment przestawałam to był protest
Po czym się już układała do snu, ja się gdzieś gwałtowniej poruszułam i spierniczyła znowu do szafy...
Także tu będziemy mieć więcej pracy, ale jestem dobrej myśli, wszak dopiero 12h tu są)
chciałam Ci zrobić zdjęcie ale się nie ad bo tasman się wierci... teraz wlazł pod kołdrę i chyba jest nadzieja że się prześpi to może się uda
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, Myszorek i 600 gości