Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mała Dzikuska pisze:A ja myślałam, że jakaś plaża, słoneczko i drinki z parasolką...
margaretka2002 pisze:Ja mam takie cus jak halogen oven, ale wtedy to sie nazywalo kombiwar - hula juz tak z 15 lat, a uzywam go zamiast piekarnika, bo piekarnika nie mam...
Rakea pisze:bo podobno koty albo ubóstwiają Bozitę albo jej nie lubią.
tillibulek pisze:Rakea pisze:bo podobno koty albo ubóstwiają Bozitę albo jej nie lubią.
moje jedza, ale bez entuzjazmu
Mała Dzikuska pisze:A ja myślałam, że jakaś plaża, słoneczko i drinki z parasolką...
OKI pisze:tillibulek pisze:Rakea pisze:bo podobno koty albo ubóstwiają Bozitę albo jej nie lubią.
moje jedza, ale bez entuzjazmu
Moje to przede wszystkim są teraz przeżarte na maksa, a wszystko przez Delkę - dostają po 3 mokre posiłki dziennie, bo już nie mam jej jak upychać tych wszystkich probiotyków, immunostymulantów, antywirusów i innych dobrodziejstw![]()
A w związku z przeżarciem marudzą na wszystko
tillibulek pisze:Mała Dzikuska pisze:A ja myślałam, że jakaś plaża, słoneczko i drinki z parasolką...
tez juz wyobrazilam sobie OKI na Wielkiej Fali na nadmuchiwanym wodnym materacu, w kostiumie kąpielowym, okularkach slonecznych, z drinczkiem w reku, sączącą leniwie trunek i opalajacą się z błogim usmiechem na ustach....
tylko cyknac fotke i podpisac: "OKI walczy z zywiolem"
tillibulek pisze:OKI pisze:tillibulek pisze:Moje to przede wszystkim są teraz przeżarte na maksa, a wszystko przez Delkę - dostają po 3 mokre posiłki dziennie, bo już nie mam jej jak upychać tych wszystkich probiotyków, immunostymulantów, antywirusów i innych dobrodziejstw![]()
A w związku z przeżarciem marudzą na wszystko
dokladnie, bol, bo nie ma w czym tego upychac![]()
dlugo musza je jeszcze dostawac??
Marzenia11 pisze:tillibulek pisze:Mała Dzikuska pisze:A ja myślałam, że jakaś plaża, słoneczko i drinki z parasolką...
tez juz wyobrazilam sobie OKI na Wielkiej Fali na nadmuchiwanym wodnym materacu, w kostiumie kąpielowym, okularkach slonecznych, z drinczkiem w reku, sączącą leniwie trunek i opalajacą się z błogim usmiechem na ustach....
tylko cyknac fotke i podpisac: "OKI walczy z zywiolem"
policja nie wpuszczała nikogo nad sam brzeg i tylko dlatego OKI nie pływała![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Marzenia11 pisze:policja nie wpuszczała nikogo nad sam brzeg i tylko dlatego OKI nie pływała![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Marzenia11 pisze:Mała Dzikuska pisze:A ja myślałam, że jakaś plaża, słoneczko i drinki z parasolką...
jak najbardziej była okazja do używania parasolki![]()
plus degustacja win w okolicach Starówki w słoneczną sobotę i już wszystko się zgadza
![]()
![]()
no.. prawie wszystko, nadwislanskie plaże były zalane..
Użytkownicy przeglądający ten dział: nfd, puszatek i 604 gości