Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 25, 2010 16:29 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
UFF!! :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw lut 25, 2010 16:44 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

8) 8) 8)
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw lut 25, 2010 17:58 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

Dziewczyny kochane-buraski pojada 5 marca,a nie jutro :lol: -czekam na odpowiedź od karotki w sprawie transportu z Łodzi do Wrocławia!-moze wieczorkiem odpisze?
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw lut 25, 2010 18:13 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Czw lut 25, 2010 18:20 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

:D :D :D :D :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw lut 25, 2010 18:24 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

jessi74 pisze:
kussad pisze:Dlaczego szukacie transportu - Łódź Wrocław to mi umknęło :oops:
Wczoraj kopiowałam wszystko co znalazłam na temat podróży Warszawa - Wrocław...

z tego co się orientuję, jest ktoś kto jeździ na trasie Wawa Łódź więc potem tylko Łódź Wrocław

Odwrotnie. Karotka oglasza, ze ma codzienny transport Lodz-Wroclaw, a ze Łódź juz blizej Wroclawia, a z Warszawy tylko 1,5 godziny, to moze byc dobry pomysl. Zalezy od szczegolow - kiedy i gdzie w Lodzi :)

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Adopcje: 7 >>

Post » Czw lut 25, 2010 18:40 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

No własnie!-cały czas czekam na odpowiedź karotki-fajnie by było,gdyby jeździła i w weekendy!
Ale w razie czego,zostały by dwa dni na przetrzymanie w Warszawie-hmm-dwa i pół!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Czw lut 25, 2010 18:56 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

Kropka, przetrzymanie sie zapewni, ale mnie sie latwiej wybrac do Lodzi czy gdziekolwiek w weekend, bo w tygodniu pracuje.

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Adopcje: 7 >>

Post » Czw lut 25, 2010 18:59 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

A karotka jeszcze się w ogóle nie odezwała?
Obrazek

bulba

Post » Czw lut 25, 2010 19:14 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

Nie Kasieńko-nadal czekam!
Grazko -no własnie o to mi chodzi,przyjada w piatek i gdyby karotka jechała w poniedziałek rano,może przez noc dałaby rade jakoś kocurki przetrzymac?Wtedy Ty nie miałabys takiego kłopotu z dowiezieniem ich do Łodzi.
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw lut 25, 2010 19:15 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

Nie no, dziewczynki, widzę, że zaczyna się układać! :D :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw lut 25, 2010 19:21 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

No kleimy jak się da Bożenko!!!-oby wszystko udało sie poskładać do kupy!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw lut 25, 2010 19:23 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

Kochana, pewnie że się poskłada!! Puzzle pięknie ułożone wyjdą!! :D :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw lut 25, 2010 19:24 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

kropkaXL pisze:Nie Kasieńko-nadal czekam!
Grazko -no własnie o to mi chodzi,przyjada w piatek i gdyby karotka jechała w poniedziałek rano,może przez noc dałaby rade jakoś kocurki przetrzymac?Wtedy Ty nie miałabys takiego kłopotu z dowiezieniem ich do Łodzi.

Kasiulek, czy mogłabym jakoś pomóc? Mam na myśli to "przetrzymanie" kocurków :D
Obrazek

bulba

Post » Czw lut 25, 2010 19:34 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

Kasieńko-skarbie!-kochana jesteś,ale już chyba to nie bedzie potrzebne! :D
Arcana-Grażynka zaoferowała TdT,a nawet transport!!!!!!!!!-dogadujemy szczegóły na PW!
Grazynko-Ty jesteś niesamowita!!!!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]