K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 09, 2009 18:25 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Tweety pisze:Mjs, proszę o wystawienie na bazarku dwóch pojedynczych kuponów do Multikina, ważne do 31.05.2010

Aga, czy to są zaproszenia obowiązujące na każdy film, czy wejściówki na niektóre filmy, z wyłączeniem tych najbardziej chodliwych? I jaką cenę proponujesz
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Pt paź 09, 2009 19:02 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

No i znowu nabrudziłem na Kocimskiej
dobrze że wpadła Justynka i pomogła w sprzątaniu
założyłem siatkę na okienko teraz kociaki będą miały
dopływ świeżego powietrza została od razu
przetestowana przez burą kiciunie która
próbowała się tam dostać niestety zjechała na dół
Obrazek
Obrazek Obrazek
MRUCZUŚ ,JULKA (*)

markopolo00

Od: Pt cze 27, 2008 19:02

Post » Pt paź 09, 2009 19:21 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

A my dla rozweselenia wrzucimy dzisiejsze fotki naszych dzieciaków.
Morris w czasie dzikich zabaw drapakiem (piłeczka już niedługo zostanie unicestwiona)
Obrazek
A tutaj Kafka obmyślająca plan morderstwa ;)
Obrazek
Ponawiamy pytanie: co z kluczami na Kocimską? :)
No i mamy jeszcze jedną sprawę. Czy ktoś będzie w najbliższym czasie robił zakupy w Krakvecie i pozwoliłby nam się doczepić? :)

Leone

Od: Wto wrz 22, 2009 14:10

Post » Pt paź 09, 2009 20:40 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Leone, klucze są u mnie, będę jutro na Kocimskiej popołudniu robić porządki, więc zejdzie mi dłużej

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pt paź 09, 2009 20:44 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

mjs pisze:
Tweety pisze:Mjs, proszę o wystawienie na bazarku dwóch pojedynczych kuponów do Multikina, ważne do 31.05.2010

Aga, czy to są zaproszenia obowiązujące na każdy film, czy wejściówki na niektóre filmy, z wyłączeniem tych najbardziej chodliwych? I jaką cenę proponujesz

napisane, że poza 3D. A cena ... 20 zł? normalnie jest chyba po 24 :roll:

Tweety

Post » Pt paź 09, 2009 20:56 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Leone pisze:A my dla rozweselenia wrzucimy dzisiejsze fotki naszych dzieciaków.
Morris w czasie dzikich zabaw drapakiem (piłeczka już niedługo zostanie unicestwiona)
Obrazek
Obrazek
No i mamy jeszcze jedną sprawę. Czy ktoś będzie w najbliższym czasie robił zakupy w Krakvecie i pozwoliłby nam się doczepić? :)

Ja będę zamawiala ale dopiero za tydzień- dwa. Możecie tyle poczekac?
Kafka piękna a Bam Bam nic się nie zmienił - rozrabiaka :1luvu:
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Pt paź 09, 2009 21:07 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Oczko wczoraj wieczorem zrobił siusiu do kuwetki chłopaków, a później (kiedy już leżałam w łóżku) zostawił coś grubszego w kuwetce w pokoju, a potem nad ranem znowu zrobił siusiu w kuwetce w przedpokoju (za to Baks zrobił siusiu do kuwetki w pokoju :lol: ). Generalnie Oczko jest kotem nocnym. Większość dnia spędza pod łóżkiem (gdzie je i pije), a wieczorem zaczyna chodzić po mieszkaniu (właśnie od jakiegoś czasu chodzi :D ) i polegiwać w różnych miejscach i tak jest przez znaczną część nocy (dzięki czemu nie śpię, tylko nasłuchuję, co robi).
Dzisiaj obcięłam mu te dwa pazurki, których wczoraj nie udało się skrócić :wink: Dzisiaj też odkryłam jakie mokre lubi Oczko. On lubi paszteciki. Mokre w innej formie nie bardzo mu podchodzi, ale paszteciki są fajne. Doszłam do tego przypadkiem. Na weekend jest u mnie Bono (Edyta wyjechała i opiekuję się jej kotami, a Bono jest za mały, aby jeść tylko dwa razy dziennie) i do jedzenia dostaje m.in. Gerberki. Dając jeść Bono, dałam trochę Gerberka Oczku (temu Oczku :wink: ) i okazało się, że jest dobry. Spróbowałam z pasztecikiem i też był bardzo dobry :D

Strasznie mi go żal, kiedy tak leży pod łóżkiem. Nie leży skulony, tylko wyciagnięty, więc chyba nie jest aż tak źle. Głaskanie sprawia mu przyjemność: mruczy, wyciąga się, ugniata i nadstawia łepek. aKiedy chodzi, nie mogę próbować go dotykać, bo wtedy ucieka. Mogę koło niego przechodzić, nawet blisko, ale nie mogę próbowac dotykać, bo ucieka :( Mam nadzieję, że to się zmieni za jakiś czas. Piekny i kochany z niego kocurek :1luvu:

Edit: Wzruszyłam się. Oczko się bawi!!! Sam wziął sobie myszkę spod ławy i się nią bawi :lol: :1luvu:
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Pt paź 09, 2009 21:20 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

anna09 pisze:Oczko wczoraj wieczorem zrobił siusiu do kuwetki chłopaków, a później (kiedy już leżałam w łóżku) zostawił coś grubszego w kuwetce w pokoju, a potem nad ranem znowu zrobił siusiu w kuwetce w przedpokoju (za to Baks zrobił siusiu do kuwetki w pokoju :lol: ). Generalnie Oczko jest kotem nocnym. Większość dnia spędza pod łóżkiem (gdzie je i pije), a wieczorem zaczyna chodzić po mieszkaniu (właśnie od jakiegoś czasu chodzi :D ) i polegiwać w różnych miejscach i tak jest przez znaczną część nocy (dzięki czemu nie śpię, tylko nasłuchuję, co robi).
Dzisiaj obcięłam mu te dwa pazurki, których wczoraj nie udało się skrócić :wink: Dzisiaj też odkryłam jakie mokre lubi Oczko. On lubi paszteciki. Mokre w innej formie nie bardzo mu podchodzi, ale paszteciki są fajne. Doszłam do tego przypadkiem. Na weekend jest u mnie Bono (Edyta wyjechała i opiekuję się jej kotami, a Bono jest za mały, aby jeść tylko dwa razy dziennie) i do jedzenia dostaje m.in. Gerberki. Dając jeść Bono, dałam trochę Gerberka Oczku (temu Oczku :wink: ) i okazało się, że jest dobry. Spróbowałam z pasztecikiem i też był bardzo dobry :D

Strasznie mi go żal, kiedy tak leży pod łóżkiem. Nie leży skulony, tylko wyciagnięty, więc chyba nie jest aż tak źle. Głaskanie sprawia mu przyjemność: mruczy, wyciąga się, ugniata i nadstawia łepek. aKiedy chodzi, nie mogę próbować go dotykać, bo wtedy ucieka. Mogę koło niego przechodzić, nawet blisko, ale nie mogę próbowac dotykać, bo ucieka :( Mam nadzieję, że to się zmieni za jakiś czas. Piekny i kochany z niego kocurek :1luvu:

Edit: Wzruszyłam się. Oczko się bawi!!! Sam wziął sobie myszkę spod ławy i się nią bawi :lol: :1luvu:

Jej, ale fajnie :1luvu: Oczko, jestes kochany!
Ja tez sie dzis wzruszylam - ale wybitnie pomogla mi w tym szynka. Spedzilam wieczorem calkiem przyjemne pol godizny w lozku z Glusiem :) Wymruczal sie maksymalnie i nawet wtulil chwilowo we mnie. Wszystko dzieki szyneczce ktora pochlonal z wielkim apetytem :)
Schowal sie pod wanne. Wyciagalam pranie z pralki i zakladalam nastepne, gdy wyszedl -troche sie przestraszyl pokretla. Na szczescie udalo mi sie go wziac na rece i przytulic...
Fumik odkryl ze swietnie sie siedzi za sterta drewna w pomieszczeniu z piecem co. I siedzial tam caly dzien :) Zanioslam mu miseczke z karma. Teraz sie bawi na drapaku z jakims innym kotem (nie wiem z ktorym bo zaslania go zaslona a drapak stoi przy oknie).

Fiona nie fuczala gdy Glus wszedl na jej miejsce do wozeczka :) Fajnie :)

Edit: ten kot za zaslona, ktory sie bawil z Glusiem w polowanie na niewidzialnego kota, to Fiona 8O :lol:
Przed chwila na drapaku siedzial Glus, pod drapakiem Felek, chlopcy przez chwile sie pozaczepiali lapkami, a potem wparowala Fiona i przegonila towarzystwo. Rozlozyla sie na gorze drapaka brzuchem do gory (!) i probowala zachecic Fumika do scigania jej. Z Felkiem sie tak bawi, ale Fumis chyba nie zajarzyl o co tej niuniu biega bo siedzial wpatrzony w nia z galami na wierzchu i uszami polozonymi po sobie. Niunia obrzucila go spojrzeniem "ales glupi", przeciagnela sie i poszla :)
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pt paź 09, 2009 21:36 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Oczko w DT :D :
ObrazekObrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Ostatnio edytowano Pt paź 09, 2009 21:42 przez mjs, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Pt paź 09, 2009 21:37 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

No to grejt :)
Oni wszyscy są fajni.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Pt paź 09, 2009 21:53 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Mariolu, dziękuję za wstawienie zdjęć :1luvu:
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Pt paź 09, 2009 22:01 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

A co u Bercika?

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Pt paź 09, 2009 22:10 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

mjs pisze:Oczko w DT :D :
ObrazekObrazek Obrazek Obrazek Obrazek

ależ on wypiękniał :1luvu:

aukcje na allegro:
kubki http://www.allegro.pl/item774717409_afn ... yczne.html
cegiełkowa http://www.allegro.pl/item774700193_afn ... yczne.html

Tweety

Post » Pt paź 09, 2009 22:12 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Leone pisze:A my dla rozweselenia wrzucimy dzisiejsze fotki naszych dzieciaków.
Obrazek
Obrazek

Ja będę robiła chyba jutro, bo dziś już nie jestem w stanie :? Doczepić się możecie :D mieszkam na Bronowicach, więc będzie blisko się porozumieć po dostawie. Proszę o linki, co mam zamówić dodatkowo.

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

Post » Pt paź 09, 2009 22:18 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Akima pisze:Ja będę zamawiala ale dopiero za tydzień- dwa. Możecie tyle poczekac?
Kafka piękna a Bam Bam nic się nie zmienił - rozrabiaka :1luvu:

Im wcześniej tym lepiej. Kończy nam się piasek i jedzenie, więc przydałyby się większe zakupy. Oczywiście, jeśli nie da się szybciej, to poczekamy :)
A Morris (Bam Bam) bardzo urósł :) nie spodziewaliśmy się, że 4 miesięczny kot potrafi aż tak urosnąć. Kafka przy nim to liliput ;)

Leone

Od: Wto wrz 22, 2009 14:10

[poprzednia][następna]