Sosnowiec- szukamy transportu dla Olinka do Warszawy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 20, 2009 13:27 Re: Sosnowiec- DT dla chudziaka staruszka miziastego poszukiwany

Ze smutnych wieści- dziś w nocy odszedł za TM Misiorek/ Dziadziuś/ Miał zaawansowana niewydolnośc nerek :placz: :placz: :placz: :placz: Był z nami 10 miesięcy.....
Jest to pierwszy zwierzak który nas opuścił idąc w drogę za tęczą. Spoczął pod jodełką w naszym ogródku. : Teraz jest :aniolek:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Wto paź 20, 2009 13:31 Re: Sosnowiec- DT dla chudziaka staruszka miziastego poszukiwany

Tak mi przykro Maju :cry: :cry:
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Wto paź 20, 2009 13:35 Re: Sosnowiec- DT dla chudziaka staruszka miziastego poszukiwany

majencja pisze:Ze smutnych wieści- dziś w nocy odszedł za TM Misiorek/ Dziadziuś/ Miał zaawansowana niewydolnośc nerek :placz: :placz: :placz: :placz: Był z nami 10 miesięcy.....
Jest to pierwszy zwierzak który nas opuścił idąc w drogę za tęczą. Spoczął pod jodełką w naszym ogródku. : Teraz jest :aniolek:

Maja strasznie mi przykro ale też cieszę się, że miał taką dobrą opiekę na starość. Najbiedniejsze są te domowe koty wyrzucane kiedy są stare i chore. Misiek miał szczęście, że na Ciebie trafił. Pamiętam kiedy dziewczyny pisały, że mają ciężarną kotkę na kociarni a to był Misiorek. Teraz pewnie bryka po chmurkach.

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Wto paź 20, 2009 14:06 Re: Sosnowiec- DT dla chudziaka staruszka miziastego poszukiwany

majencja pisze:Ze smutnych wieści- dziś w nocy odszedł za TM Misiorek/ Dziadziuś/ Miał zaawansowana niewydolnośc nerek :placz: :placz: :placz: :placz: Był z nami 10 miesięcy.....

strasznie mi przykro ....
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Wto paź 20, 2009 14:29 Re: Sosnowiec- DT dla chudziaka staruszka miziastego poszukiwany

Boniu kochany Povolniak :cry: :cry: A jak wczoraj jak jeszcze z tobą rozmawiałam to mialam nadzieję ,że może coś sie polepszy :( Badź szczęsliwy kochany [']

Jeżeli chodzi o Morfeusza to niestety wyszła żółtaczka,anemia i bardzo wysoki poziom leukocytów co (jak wet mówi)wskazuje na dodatową chorobę .Stawia na fipa.
Dziś wieczorem będę miala wynik testów na białaczke i fipa.

Byłam rano na kociarni Morfeusz wygląda dośc kiepsko.Rysy mordki wyostrzyły mu się ,cięzko oddycha.Jest apatyczny.Nakarmilam go .
Dla mnie niestety Morfeusz gaśnie w oczach:((

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto paź 20, 2009 14:34 Re: Sosnowiec- DT dla chudziaka staruszka miziastego poszukiwany

mar_tika pisze:

Boniu kochany Povolniak :cry: :cry: A jak wczoraj jak jeszcze z tobą rozmawiałam to mialam nadzieję ,że może coś sie polepszy :( Badź szczęsliwy kochany [']

Jeżeli chodzi o Morfeusza to niestety wyszła żółtaczka,anemia i bardzo wysoki poziom leukocytów co (jak wet mówi)wskazuje na dodatową chorobę .Stawia na fipa.
Dziś wieczorem będę miala wynik testów na białaczke i fipa.

Byłam rano na kociarni Morfeusz wygląda dośc kiepsko.Rysy mordki wyostrzyły mu się ,cięzko oddycha.Jest apatyczny.Nakarmilam go .
Dla mnie niestety Morfeusz gaśnie w oczach:((

Nie chcę takich smutnych wieści buuuuu :cry:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Wto paź 20, 2009 15:31 Re: Sosnowiec- DT dla chudziaka staruszka miziastego poszukiwany

Żeby było mało to byłam dzisiaj do paskudnego wypadku- kobieta wyjechała z podporządkowanej wprost pod cysternę. Zmasakrowana, zakleszczona w aucie. Udało się Ją wyciągnąć.
Teraz się okazało , że to nasza koleżanka z pracy- 63-letnia lekarka...Jest z Nią bardzo źle.... Niech to szlag wszystko trafi...
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Wto paź 20, 2009 16:11 Re: Sosnowiec- DT dla chudziaka staruszka miziastego poszukiwany

:(
Obrazek

Madziula

Post » Wto paź 20, 2009 18:13 Re: Sosnowiec- DT dla chudziaka staruszka miziastego poszukiwany

żEby szlag trafił dzisiejszy dzień:(
Morfeuszowi wyszedł pozytywny test na Fip.
Na 99% Morfi ma fipa.Piszę na 99% bo jak wiadomo testy te nie sa w pełni wiarygodne.
Boże jakiś cudy przydałby się dla tego staruszka :cry:

mar_tika

Post » Wto paź 20, 2009 23:47 Re: Sosnowiec- DT dla chudziaka staruszka miziastego poszukiwany

Smutne wieści Misiorek za TM :( ale pocieszające jest to ,że ostanie miesiące życia spędził u Majki :) Morfeusz :( źle to wygląda :) tak poza tym w Kociej Chatce spokojnie maluchom przywiozłam gotowanej rybki wcinały, aż miło :D jak by było jeszcze to by zeżarły :D
A to nowe biszkoptowe kocie jest po prostu obłędne, chyba był strasznie głodny bo wcinał jak najęty, a oprócz tego udeptywał, barankował , łasił się jak w jakimś amoku po prostu obłędny miziak 8O

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Śro paź 21, 2009 6:58 Re: Sosnowiec- DT dla chudziaka staruszka miziastego poszukiwany

hopsa z rana ...
Obrazek

Madziula

Post » Śro paź 21, 2009 8:11 Re: Sosnowiec- DT dla chudziaka staruszka miziastego poszukiwany

terenia1 pisze:Smutne wieści Misiorek za TM :( ale pocieszające jest to ,że ostanie miesiące życia spędził u Majki :) Morfeusz :( źle to wygląda :) tak poza tym w Kociej Chatce spokojnie maluchom przywiozłam gotowanej rybki wcinały, aż miło :D jak by było jeszcze to by zeżarły :D
A to nowe biszkoptowe kocie jest po prostu obłędne, chyba był strasznie głodny bo wcinał jak najęty, a oprócz tego udeptywał, barankował , łasił się jak w jakimś amoku po prostu obłędny miziak 8O

To małe biszkoptowe wczoraj prawie bym rozjechała.Wbiegł na jezdnię odbil się od samochodu jedacego przedemną i staną mi przed maską jak wryty oczywiście glośno drąc gumiora,jakby wołał.
RAAAtuuujjj mniieee!!!
Chwała ci panie że to droga osiedlowa i jedzie się 20 na godz.
Wzieła cholerę za bety i wsadziłam do samochodu ,No i niestety kolejny nabytek trafił na kociarnie.Sorry :roll:

Musze pochodzic po moim osiedli bo w tym roku pobiłam rekord w znalezionych kociakach .W żednym roku nie bylo tu jeszcze tylu bląkających się kociaków.Gdzies musi działać jakaś super karmicielka :roll:

mar_tika

Post » Śro paź 21, 2009 10:19 Re: Sosnowiec- DT dla chudziaka staruszka miziastego poszukiwany

Pozdrawiamy wszystkich środowo.

Marta wysylam ci 2 wiadomości i nadal są u mnie w skrzynce, niestety nie tylko dl ciebie dla innych też.
Nie wiem czy coś szwankuje, bo przecież jak wchodzisz na forum to ta wiadomość do ciebie powinna wejść automatycznie.
jak nie zejdą to zadzwonię wieczorem. :D
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Śro paź 21, 2009 15:14 Re: Sosnowiec- DT dla chudziaka staruszka miziastego poszukiwany

Dorota Wojciechowska pisze:Pozdrawiamy wszystkich środowo.

Marta wysylam ci 2 wiadomości i nadal są u mnie w skrzynce, niestety nie tylko dl ciebie dla innych też.
Nie wiem czy coś szwankuje, bo przecież jak wchodzisz na forum to ta wiadomość do ciebie powinna wejść automatycznie.
jak nie zejdą to zadzwonię wieczorem. :D

Dorotka nic mi nie wisi w skrzynce :?: :roll:

mar_tika

[poprzednia][następna]