Jest to pierwszy zwierzak który nas opuścił idąc w drogę za tęczą. Spoczął pod jodełką w naszym ogródku. : Teraz jest

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
majencja pisze:Ze smutnych wieści- dziś w nocy odszedł za TM Misiorek/ Dziadziuś/ Miał zaawansowana niewydolnośc nerek![]()
![]()
![]()
Był z nami 10 miesięcy.....
Jest to pierwszy zwierzak który nas opuścił idąc w drogę za tęczą. Spoczął pod jodełką w naszym ogródku. : Teraz jest
majencja pisze:Ze smutnych wieści- dziś w nocy odszedł za TM Misiorek/ Dziadziuś/ Miał zaawansowana niewydolnośc nerek![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mar_tika pisze:majencja pisze:Ze smutnych wieści- dziś w nocy odszedł za TM Misiorek/ Dziadziuś/ Miał zaawansowana niewydolnośc nerek![]()
![]()
![]()
Boniu kochany Povolniak![]()
A jak wczoraj jak jeszcze z tobą rozmawiałam to mialam nadzieję ,że może coś sie polepszy
Badź szczęsliwy kochany [']
Jeżeli chodzi o Morfeusza to niestety wyszła żółtaczka,anemia i bardzo wysoki poziom leukocytów co (jak wet mówi)wskazuje na dodatową chorobę .Stawia na fipa.
Dziś wieczorem będę miala wynik testów na białaczke i fipa.
Byłam rano na kociarni Morfeusz wygląda dośc kiepsko.Rysy mordki wyostrzyły mu się ,cięzko oddycha.Jest apatyczny.Nakarmilam go .
Dla mnie niestety Morfeusz gaśnie w oczach:((
terenia1 pisze:Smutne wieści Misiorek za TMale pocieszające jest to ,że ostanie miesiące życia spędził u Majki
Morfeusz
źle to wygląda
tak poza tym w Kociej Chatce spokojnie maluchom przywiozłam gotowanej rybki wcinały, aż miło
jak by było jeszcze to by zeżarły
![]()
A to nowe biszkoptowe kocie jest po prostu obłędne, chyba był strasznie głodny bo wcinał jak najęty, a oprócz tego udeptywał, barankował , łasił się jak w jakimś amoku po prostu obłędny miziak
Dorota Wojciechowska pisze:Pozdrawiamy wszystkich środowo.
Marta wysylam ci 2 wiadomości i nadal są u mnie w skrzynce, niestety nie tylko dl ciebie dla innych też.
Nie wiem czy coś szwankuje, bo przecież jak wchodzisz na forum to ta wiadomość do ciebie powinna wejść automatycznie.
jak nie zejdą to zadzwonię wieczorem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], luty-1, Murraynah i 48 gości