Henryko nie ma, że jakoś zimę przetrwasz. Musisz ją przetrwać w dobrej formie.
Martitka, Dex ma się całkiem dobrze. Właściwie to idealny kot. Mizia się, gdy człowiek ma na to ochotę. Nie widać go, gdy człowiek jest zajęty. Trochę jest zadziorny zwłaszcza do kocurów. Taka mała pchła podskakuje tym dużym kudłaczom a one mają przed nim respekt. Wyłysienia są u devonów spotykane, choć nie są pożądane. Biorąc pod uwagę, że Dex nie jest rasowy, więc przypomina jedynie daną rasę można uważać jego wyłysienia za całkiem normalne i pożądane. Uwielbiam jego "gumowe" podwozie.
Jutro ma przyjechać moje zamówienie z Krakvetu, więc opróżniam szafy, z czego tylko się da. Zamówienie składa się z 25 10kg worków RC Exigent, 12 saszetek Hills, 3 piłeczek i 1 myszki. Wyliczone co do grosika. W Krakvecie zabrakło 4 worków RC i zostaną dostarczone w późniejszym terminie.
Zapewne zaraz znajdą się oburzone osoby z powodu zakupu przeze mnie RC. Kupiłam tą a nie inną karmę gdyż koty zjedzą ją co do granulki i będą miały ładne kupy. Te 250kg karmy kosztuje 4689zł, czyli 1kg kosztuje poniżej 18,76zł. Jest to zapas karmy na 4 miesiące.