Miuti pisze:Ja mam jeszcze wolną ogromną klatę.
DA.
I tyle.
szukamy króliczej, dla maluszków, dog ileś tam odpada, bo wyjda dołem
Moderator: Estraven
Miuti pisze:Ja mam jeszcze wolną ogromną klatę.
DA.
I tyle.
lutra pisze:W dodatku nie mam prądu w 7 gniazdkach, nie działa lodówka, bojler, kuchenka. Czy ja zrobiłam coś złego? Mój złota rączka jest poza zasięgiem, królestwo za elektryka, nie KOTA ZA ELEKTRYKA!
lutra pisze:Nie wiem, może o na tym, że napisałam jej w sobotę, że jestem zagranicą, ale koleżanka łapiąca ma jej numer i dostałam sms o treści: miłego pobytu, to ja cierpliwie czekam. Nie wiem, qrva, nie wiem.
Napisałam do niej dziś i odpisała, co opdisała, więc napisałam, że zaraz będziemy mieć kotkę z 4 dzieci, które nie mają się gdzie podziać, że bardzo szkoda, że nie dała znać i że powodzenia. No ja pierd....
W dodatku nie mam prądu w 7 gniazdkach, nie działa lodówka, bojler, kuchenka. Czy ja zrobiłam coś złego? Mój złota rączka jest poza zasięgiem, królestwo za elektryka, nie KOTA ZA ELEKTRYKA!
Amelki już nie ma...lutra pisze:mieszkasz w domu czy w bloku?
W kamienicy.
A
BarbAnn pisze:lutra pisze:mieszkasz w domu czy w bloku?
W kamienicy.
A
to ja zadan strasznie glupie pytanie-sprawdzałas czy nie wywalilo Ci bezpiecznikow ale nie w mieszkaniu, a na korytarzu?
Tweety pisze:Miuti pisze:Ja mam jeszcze wolną ogromną klatę.
DA.
I tyle.
szukamy króliczej, dla maluszków, dog ileś tam odpada, bo wyjda dołem
[/quote]lutra pisze:queen_ink, nie wiem, jutro powinnam coś wiedzieć na temat nowego ewentualnego DT.
Ines ma podejrzenie FIP, wysoki mocznik, spróbują ją płukać, ma czas i szanse do jutra.
Leon ma w sobie coś, co sprawia, że nawet Pan Pasztet chce mu wlać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Google Adsense [Bot] i 102 gości