Koty u B.Wahl.cz.II.DT dla 4 kotek!!na juz!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 15, 2009 9:09

['] Alien :(
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Śro kwi 15, 2009 12:20

o rany....niezły czad... :evil: :evil:
biedna kota.. i pomyslec, że to wszystko z miłości...

Żeby nie było tak baaaaardzo, baaaaaardzo smutno napiszę o moich tymczasach: numer 41 i 43.

41: zabrana z otwartym, gigantycznym ropomaciczem. Wysterylizowana. Rozkoszna, wesoła, wszędobylska - kot z gatunku, że jak otwierasz szafkę - to ten kot już jest w środku... Czysta, kuwetkowa, wesoła zdrowa - bez problemu weszła w stado, mieszka w towarzystwie kilku kotów i trzech dużych psów - bez problemów...

43: tylko swierzb i (chyba) ciąża. Oczywiście wysterylizowana. Ta dla odmiany jest subtelną, słodką, miziasta kicią.
Jeśli chodzi o kuwetke i stado - to dokładnie tak, jak 41.

Oto ich aukcja na allegro: http://www.allegro.pl/item611054011_dwie_slodkie_kotki_czarna_i_burasia.html
Obrazek

kosmatypl

Od: Śro lut 13, 2008 14:39

Post » Śro kwi 15, 2009 12:22

Bardzo smutne wieści. :(
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Śro kwi 15, 2009 14:07

Dobrze, że w tym morzu nieszczęścia trafiają się szczęśliwe wyspy. Sorry, że mnie nie było ale się zgłaszam.

Niniejszym potwierdzam wolę wyjazdu w przyszłą sobotę. poproszę na pw. adresy, telefony i kontakty do osób, które chcą podarować meble. poproszę również dogomaniaczki o zapodanie w wątku psów, że mam zamiar wziąć klatkę i jeśli trafi się psi DT to mogę zabrać jakiegoś psa.

A tak w ogóle to pozdrawiam wszystkich z okazji tych świąt co to je już szczęśliwie mamy za sobą. :wink:
Obrazek]Obrazek

Modjeska

Od: Pt mar 31, 2006 20:52

Post » Śro kwi 15, 2009 14:15

A będzie się można z kimś zabrać? Bo ja już mogę jeździć do Ostatniej szansy, a chciałabym osobiście zaprezentować odnowionego Magusia. No i pofocić trochę :wink:
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Śro kwi 15, 2009 14:19

Teraz mi się przypomniało, że mam do oddania super wygodny fotel. Pokrycie ze sztucznej skóry, wiele lat użytkowania przez mojego psa przetrwał. :wink:
('komplet' od sofy w Koterii :lol: )
Tylko, że - podobnie jak w przypadku sofy - zabraknie kilku centymetrów, żeby wlazł do mojego bagażnika samochodowego.
Może się przyda?
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Śro kwi 15, 2009 19:58

Pokażemy czarnulki:

nr 68 - Kali - ładnie się wybudził po wczorajszych zabiegach, porządnie podjadł. Nadal się boi. Kiedy się zbliżam, to wciska się w kąt klatki. Potrzebuje spokojnego DT i to szybko.
Obrazek Obrazek

nr 69 - Uszka - ładnie dziś zjadła, bardzo boli ją rana pooperacyjna, dzielnie zniosła czyszczenie chorego ucha. Potrzebny jej DT, który ukoi ją w okresie pooperacyjnym.
Obrazek Obrazek

nr 70 - Nana - nie chciała dziś jeść, bardzo się boi.
Obrazek

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Śro kwi 15, 2009 20:20

biedne kotulki śliczne.......
boją się biedniutkie :(
tak bardzo potrzebują opieki i miłości....
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro kwi 15, 2009 21:57

Kali to skondensowany koci strach :( dopiero wrocilam do domu, latam jak z pieprzem( jutro sie zatrzymam na pol dnia, wiec rano wkleje zdjecia czarnych.

Modjeska, podam Ci liste rzeczy do zabrania. Ale tez jutro.
Meble od Meggi, od jeszcze jednej osoby, moze ten usztywniany drewnem materac. Nie jestem pewna, czy wszystko sie zmiesci do przyczepy. Pomyslimy.
Agneska, jak sie zmiesci to zabierzemy. Dajcie ze dwa dni na pozbieranie wszystkiego.
Czyli data nastepnego wyjazdu ustalona. Sobota za poltora tygodnia.
Zawozimy meble, oprozniamy do konca taras.
Potrzebna bedzie farba na beton ( nie pamietam jak sie nazywa).
I koce.Mamy drapak 80 cm.

DT proszone sa o wyslanie po jednym zdjeciu kazdego naprawionego kota na ten adres: Anna_33@poczta.onet.pl. Warunek: zdjecia musza byc w oryginalnym rozmiarze, zadnego zmniejszania, bo to sie nie da wywolac.To adres tylko do duzych zdjec, normalnie z niego nie korzystam, ale to pojemna skrzynka.
Obrazek Obrazek

Anna_33

Od: Nie mar 05, 2006 23:39

Post » Śro kwi 15, 2009 22:07

Anna_33 pisze:Kali to skondensowany koci strach :( dopiero wrocilam do domu, latam jak z pieprzem( jutro sie zatrzymam na pol dnia, wiec rano wkleje zdjecia czarnych.

Modjeska, podam Ci liste rzeczy do zabrania. Ale tez jutro.
Meble od Meggi, od jeszcze jednej osoby, moze ten usztywniany drewnem materac. Nie jestem pewna, czy wszystko sie zmiesci do przyczepy. Pomyslimy.

Przyczepa ma 2m długości więc wchodzi do niej pełnowymiarowe łóżko albo materac. Tył samochodu po złożeniu siedzeń też jest bardzo długi.
Obrazek]Obrazek

Modjeska

Od: Pt mar 31, 2006 20:52

Post » Śro kwi 15, 2009 22:12

Acha, ten ewentualny pies do dt to chyba musi byc z Warszawy lub z okolic?
Napisze tez o tych szczeniakach skoltunionych na dogo, moze watek im zaloze. Do soboty moze ktos sie skusi...
Duzo tych moze...
Obrazek Obrazek

Anna_33

Post » Czw kwi 16, 2009 8:43

magdaradek pisze:
CoolCaty pisze:Kochana Agn przyjmnie jedną z czarnulek na dożycie do siebie. Zobacze jak dziewczynki będa się czuły po zabiegach i zdecyduję czy pojedzie Uszka czy Nana.
Agn, bardzo, bardzo Ci dziękuję.
Potrzebny transport do Torunia!
U mnie boguszowskie katary najlepiej leczyły się na linco-spectinie z lydium i inmodulenem podawane codziennie.

w sobotę przyjeżdża po moje tymczasowe kociaki osoba spod Torunia. Aniu CoolCaty czy sobota to byłby dobry dzień? Mogę napisać do kobitki czy wracając nie mogłaby zabrać jeszcze kota do Torunia.

zacytuję samą siebie.

Mamy transport kici do Torunia w sobotę :D kotka może zabrać osoba, która bierze ode mnie kociaki. Powiedziała, że ma swój transporter, choć ja bym chyba wolała aby kotka przyjechała w swoim transporterze, bo nie mam gdzie jej przetrzymać.
Druga sprawa - kobitka niezbyt dobrze zna Toruń, trzeba się z nią umówić po drodze przed Toruniem.
Agn, czy możesz podać mi swój nr na PW? Proszę o kontakt.
Aniu CoolCaty co do odbioru kici z lecznicy to się domówimy dziś. Przyjeżdżam do Ciebie z Cypkiem :wink:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw kwi 16, 2009 10:08

Magdaradek - odpisałam. :D
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Czw kwi 16, 2009 10:25

Rany, opisy CC i zdjęcia wstrząsnęły mną, jak ta kotka musiała cierpieć :(
I Uszka taka biedna :(

Szkoda kotków, które umarły :cry:
Dobrze, że miały Was przy sobie.

A ja się mają kotki w Kocim Świecie? Nawet nie pamiętam, ile ich tam pojechało :oops:

No i mała Malinka - jest już w swoim domu?
Obrazek "Mój dom murem podzielony..."

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Czw kwi 16, 2009 12:52

Koty z Kociego Swiata opisalam na 1 str:-)jeden bardzo ciezko przeszedl zapalenie pluc, jeden jest poldziki i dzis idzie do dt na proces oswajania, inny juz w ds, dwa u Kosmatypyl.Ogolnie do przodu.
Malinka jeszcze nie pojechala do ds.
Obrazek Obrazek

Anna_33

[poprzednia][następna]