NIEdoSCHRONISKA/ DT u Formicy/Potrzebna pomoc w ogłoszeniach

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 21, 2009 23:08 Re: Było:We WRZEŚNIU do SCHRONISKA/Jest: DT u Formicy! :)):*

Dotarliśmy, żyjemy, wszystko poszło gładko :lol: Więcej na wątku mojej Klary.

viewtopic.php?f=1&t=63738&start=135
ObrazekObrazek
Obrazek

dora750

Od: Wto cze 25, 2002 21:30

Post » Pon wrz 21, 2009 23:46 Re: Było:We WRZEŚNIU do SCHRONISKA/Jest: DT u Formicy! :)):*

alez opowiesci!

mnie to zawsze boli, sama mysl ze mialabym kota zostawic z samochodami czy bagazami:( zaplakalabym sie.
Filemon, Nuteńka [*] kocham na wieki....
Franuś [*] w moim serduszku na zawsze
Dzwoneczku [*] Kochanie, pamiętam...
Bokiruniu [*] dziękuję...
Obrazek
Obrazek

Satoru

Od: Czw sie 21, 2003 13:32

Post » Śro wrz 23, 2009 2:00 Re: Było:We WRZEŚNIU do SCHRONISKA/Jest: DT u Formicy! :)):*

alez sie dzieje 8)
dobrze ze cali dojechaliscie
a zwierzakom daj troche czasu.Nie pisze ile to ''troche'' moze potrwac bo roznie to bywa a kilka ich tam razem jest.U mnie to dopiero byla massssakra z dokacaniem.Krew sie lala.A potem juz przeszlo bez echa.I tak masz duzy plus na poczatek bo dwa zwierzaki juz sie rozkrecily odrazu na dziendobry 8) Reszta pomalu sie ulozy,fakt ze na poczatku moze byc wariatkowo ale co tam. Siku tez zrobi ja sie bardziej oswoi,jednak to byl dla nich wieeelki stres,jakby nie bylo wszystko razem do kupy skladajac.
A piesa tez do salonu wpuszczaj niech sie wszystko razem odrazu do siebie przyzwyczaja tylko stopniowo.Pieso tez sie denerwuje a w koncu kiedys bedzie musial wejsc do tego pokoju,nie dasz rady go non stop izolowac :lol:
Bedzie dobrze.
Trzymam kciuki bardzo monco:ok:
Obrazek ObrazekObrazek

sarra

Od: Czw paź 09, 2008 1:40

Post » Czw wrz 24, 2009 8:12 Re: Było:We WRZEŚNIU do SCHRONISKA/Jest: DT u Formicy! :)):*

Melduję, że dziewczyny czują się dobrze i są bardzo grzeczne :lol:
W przyszłym tygodniu planuję ciachnąć Pusię.
Obrazek

Formica

Od: Wto kwi 12, 2005 12:05

Post » Czw wrz 24, 2009 8:26 Re: Było:We WRZEŚNIU do SCHRONISKA/Jest: DT u Formicy! :)):*

o prosze, jak sie rozpedzila, jakie plany juz snuje :mrgreen:
Filemon, Nuteńka [*] kocham na wieki....
Franuś [*] w moim serduszku na zawsze
Dzwoneczku [*] Kochanie, pamiętam...
Bokiruniu [*] dziękuję...
Obrazek
Obrazek

Satoru

Od: Czw sie 21, 2003 13:32

Post » Czw wrz 24, 2009 9:33 Re: Było:We WRZEŚNIU do SCHRONISKA/Jest: DT u Formicy! :)):*

Formica pisze:Melduję, że dziewczyny czują się dobrze i są bardzo grzeczne :lol:
W przyszłym tygodniu planuję ciachnąć Pusię.

No to super :ok: Cieszę się.
ObrazekObrazek
Obrazek

dora750

Post » Czw wrz 24, 2009 9:38 Re: Było:We WRZEŚNIU do SCHRONISKA/Jest: DT u Formicy! :)):*

sarra pisze:alez sie dzieje 8)
dobrze ze cali dojechaliscie
a zwierzakom daj troche czasu.Nie pisze ile to ''troche'' moze potrwac bo roznie to bywa a kilka ich tam razem jest.U mnie to dopiero byla massssakra z dokacaniem.Krew sie lala.A potem juz przeszlo bez echa.I tak masz duzy plus na poczatek bo dwa zwierzaki juz sie rozkrecily odrazu na dziendobry 8) Reszta pomalu sie ulozy,fakt ze na poczatku moze byc wariatkowo ale co tam. Siku tez zrobi ja sie bardziej oswoi,jednak to byl dla nich wieeelki stres,jakby nie bylo wszystko razem do kupy skladajac.
A piesa tez do salonu wpuszczaj niech sie wszystko razem odrazu do siebie przyzwyczaja tylko stopniowo.Pieso tez sie denerwuje a w koncu kiedys bedzie musial wejsc do tego pokoju,nie dasz rady go non stop izolowac :lol:
Bedzie dobrze.
Trzymam kciuki bardzo monco:ok:

Pies będzie izolowany. Jest agresywny, waży 50 kg, warczy na mnie. Nie lubimy się od początku. Dam mu jeść i stanę obok, to dotąd będzie warczał, aż wyjdę. Kilka razy zdarzyło się, że się do mnie rzucił z zębami. Ten pies to największy koszmar, jaki mi się mógł przydarzyć. Od początku się nie lubimy. Wybuduję płot za domem i pies pójdzie do budy. Zawsze był izolowany w domu, bo się rzucił kiedyś na Ramzesa (jeden z kotów, który poszedł do nowego domu). Nie toleruje kotów, mimo, że się z nimi wychował od małego. Chcę go wykastrować.
ObrazekObrazek
Obrazek

dora750

Post » Czw wrz 24, 2009 22:14 Re: Było:We WRZEŚNIU do SCHRONISKA/Jest: DT u Formicy! :)):*

kastracja troche uspokaja psa

a ja jeszcze raz życzę Ci cierpliwości i spokoju

bazylica

Od: Wto mar 03, 2009 0:36

Post » Pt wrz 25, 2009 0:19 Re: Było:We WRZEŚNIU do SCHRONISKA/Jest: DT u Formicy! :)):*

o kurcze Dora ja niewiedzialam ze taki wielki ten pieso 8O no i ze taki agresywny 8O a jak dla tata twojego tez jest taki agresywny?
Obrazek ObrazekObrazek

sarra

Post » Pt wrz 25, 2009 6:36 Re: Było:We WRZEŚNIU do SCHRONISKA/Jest: DT u Formicy! :)):*

sarra pisze:o kurcze Dora ja niewiedzialam ze taki wielki ten pieso 8O no i ze taki agresywny 8O a jak dla tata twojego tez jest taki agresywny?

Zakochany w moim tacie. Ale... potrafi mu się postawić. To pies kupiony w czasach, gdy nie wiedziałam co to pseudohodowla. Mieszaniec nowofunlanda z agresywnym wilczurem. Wychowany w domu od małego. Nikt go nie bił. Pies dominator. Nie dało się go ujarzmić... Rodzice go chcieli oddać do szkółki i nigdy do tego nie doszło. Powinien być wykastrowany we wczesnym dzieciństwie/psiństwie i poddany jakiejś psychoterapii. Podpytam weta tutaj. I tak muszę z Koką jechać.
ObrazekObrazek
Obrazek

dora750

Post » Pt wrz 25, 2009 17:19 Re: Było:We WRZEŚNIU do SCHRONISKA/Jest: DT u Formicy! :)):*

Nie umiem tworzyć chwytających za serce tekstów. Wystawiłam dziewczynom allegro i zaktualizowała na naszym wątku Szaroprzystaniowym. Na dniach też pojawią się na naszej stronce.

Pusia i Mysia na allegro

Za wszelką pomoc w ogłaszaniu kocisk i ewentualnym zbieraniu funduszy na ich utrzymanie będę wdzięczna niezmiernie :D
Obrazek

Formica

Od: Wto kwi 12, 2005 12:05

Post » Sob wrz 26, 2009 18:19 Re: NIEdoSCHRONISKA/ DT u Formicy/Potrzebna pomoc w ogłoszeniach

Podniosę...
ObrazekObrazek
Obrazek

dora750

Post » Nie wrz 27, 2009 16:03 Re: NIEdoSCHRONISKA/ DT u Formicy/Potrzebna pomoc w ogłoszeniach

ja w razie czego mogę pomóc wklejać na strony ale teksta nie wymyślę

bazylica

Od: Wto mar 03, 2009 0:36

Post » Czw paź 01, 2009 21:22 Re: NIEdoSCHRONISKA/ DT u Formicy/Potrzebna pomoc w ogłoszeniach

Witam :D
co slychac u pieknych,starszych pan? :D
Obrazek ObrazekObrazek

sarra

Post » Pon paź 05, 2009 20:45 Re: NIEdoSCHRONISKA/ DT u Formicy/Potrzebna pomoc w ogłoszeniach

No właśnie. Co słychać? Jak Mysia z Pusią sobie radzą?
ObrazekObrazek
Obrazek

dora750

[poprzednia][następna]