Chwilowo nic lepszego nie przychodzi mi do głowy, moze ktoś ma jakiegoś fajniejszego pomysła ?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pisiokot pisze:elfrida pisze:Kicia pojechala juz dzisiaj a Traperek dolaczy do niej jutro![]()
a czemu oba koty nie pojechały od razu razem do domu ?
pisiokot pisze:Przy Kasjanku może: "Kasjanek - mądry, śliczny, przemiły. Do zakochania od pierwszego mruczenia", a przy Skipciu: "Skipi - kot, który lubi pogadać, a nie ma z kim".
Chwilowo nic lepszego nie przychodzi mi do głowy, moze ktoś ma jakiegoś fajniejszego pomysła ?
Magija pisze:Jakubek ma podwieszone allegro, szkoda mi go ściągać, ale zmienić już też nie mogę na innego kota, to co zostawić czy ściągać mimo wszystko?
edit: Trapera ściagać?
elfrida pisze:Mokka, nke wiem, czy to byla ta nowa kocinka, Pani Asia byla przy adpcji,
Kicia pojechala juz dzisiaj a Traperek dolaczy do niej jutro![]()
Madziu, Traperek byl zarezerwowny dzisiaj a pojechalam po niego na
''zamowienie''.No nic, spoznilam sie..........
Obecnie mam 4 nadprogramowe sztukiz czego 2 maluszki dochodza
do siebie i za jakies 2 tyg.ida na swoje. Domek juz sie nie moze Ich doczekac!
Nie wiem, jak to bedzie z Winstonem, jakos sie nie kwapie za bardzo, zeby
szukac mu domku, to Kot, ktorego w sumie nie ma, bezproblemowy,
miziasty i co najwazniejsze, to Kot, ktory zmienil moje zycie
mokkunia pisze:Kot bez numeru, czarno biały brudny
andorka pisze:Cioteczki ALARM!!!!
Własnie dzwoniła do mnie pani z Sokolnik, złapała jednego malucha po pingwince, która nas "olała" przy pierwszej łapance, wiezie go do CC, maluchów może być nawet 4 szt jeśli wszystkie przeżyły, wiek prawdopodobnie ok 8 tyg tak ze samodzielne. Stan zdrowia jeszcze nie znany.
Czy ktoś może dać im dom tymczasowy ????
I druga sprawa, czy może ktoś ma miejsce na przetrzymanie przez MIESIĄC Grzechotki??? Dziewczyna ma zaklepany dom pod Poznaniem, ale dom może ją odebrać przełom maja/czerwca. W domu Mainecoon po sterylce, zabezpieczone okna, zapłacą za zrobienie dziweczynie testów i pewnie do utrzymania by się dorzucił.
Szkoda ją trzymać jeszcze miesiąc w klatce, pomijając, że miejsce blokuje.
Użytkownicy przeglądający ten dział: anulka111, Blue, Gosiagosia, puszatek, Szprocik i 95 gości