Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pisiokot pisze:Jowitko, mogę Ci przesłać ogłoszenie Zuzi do wstawienia na Allegro ? Na Łódź oczywiście.
pisiokot pisze:Namiary w ogłoszeniach mogą być na mnie, a zwłaszcza dotyczące tych kotów, które znam, o któych jestem w stanie więcej powiedzieć jak:
Anulka, Benio, Big, Dyzio, Ella, Florian, Lolek, Milka, Paula, Rysio, Rysia Sepia, Śnieżek czy Ulinka.
Etka pisze:pisiokot pisze:Jowitko, mogę Ci przesłać ogłoszenie Zuzi do wstawienia na Allegro ? Na Łódź oczywiście.
tak, poprosze Aniu, namiary na Ciebie podac??
pisiokot pisze:Etka pisze:pisiokot pisze:Jowitko, mogę Ci przesłać ogłoszenie Zuzi do wstawienia na Allegro ? Na Łódź oczywiście.
tak, poprosze Aniu, namiary na Ciebie podac??
Tak namiary na mnie, podałam Ci w treści ogłoszenia
mail poszedł do Mokki, Etki i Malarii - dziękuję dziewczyny![]()
Pani Zuzi to przemiła, trzydziestokilkuletnia pani doktor, zakochana w małej, zmartwiona co z kicią będzie... Ech, trzymajcie kciuki za nie obie...
gosiaa pisze:Dziewczyny jutro mogę założyć kolejną plantację owsa, żeby była gotowa na przyszły weekend (16-17 sierpnia). Tyle tylko że ja w środę 13 sierpnia wyjeżdżam więc musiała bym ją komuś przekazać we wtorek 12 sierpnia. Jeśli ktoś może przejąć jutro zakładam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, sherab i 726 gości