Buka_w_glanach pisze:Tak. Ciężko chorują z przejedzenia. A mówiłam, żeby nie dodawać magicznych składników do barszczu i karpia?
Jakie to szczęście, że ani barszczu nie lubię, ani ryb nie jadam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Buka_w_glanach pisze:Tak. Ciężko chorują z przejedzenia. A mówiłam, żeby nie dodawać magicznych składników do barszczu i karpia?
Lemoniada pisze:Buka_w_glanach pisze:Tak. Ciężko chorują z przejedzenia. A mówiłam, żeby nie dodawać magicznych składników do barszczu i karpia?
Jakie to szczęście, że ani barszczu nie lubię, ani ryb nie jadam
Kłaniam się w pas, ajmk, że tak szczegółowo śledzisz poszczególne wypowiedzi. Przyznaję, na Miau tego nie mówiłam:)ajmk pisze:Nie!! Nie mówiłaś
kotalizator pisze:Zamieszczam na prośbę p. Izy:
Ludzie, jesteście po prostu wspaniali!
Gdybyście mogli zobaczyć tę radość w kocich oczach i te ogonki uniesione do góry, kiedy zaniosłam im te wszystkie smakowitości zakupione dzięki Wam
Zajadały, mlaskały, były po prostu szczęśliwe. Przecież one są cudowne, tak pięknie potrafią nam okazać swoją wdzięczność za tę odrobinę dobroci i serca, które przecież wielu z nas może im ofiarować.
Są mądre, inteligentne i ostrożne.
A teraz po prostu szczęśliwe.
Dzięki Wam wszystkim, którzy je dostrzegli, zrozumieli i otworzyli swe serca, udało się zebrać:
karma sucha:
Acana 10 kg, Complete cat food 10 kg, Kitekat 20 kg, Proplan 7,5 kg, Wildlife 18 kg - Razem 65,5 kg
oraz puszki:
Animonda Carny 400 g - 6 szt., Gourmet 10 szt., Whiskas 10 szt., Kitekat 10 szt. - Razem 36 szt.
Dzięki Waszej ofiarności udało się również zgromadzić część środków na pokrycie zadłużenia związanego z leczeniem kotów w gabinecie weterynaryjnym.
Bardzo liczymy na dalsze wsparcie i prosimy nie zapominajcie o nas!
Wdzięczne koty
Użytkownicy przeglądający ten dział: Jura, puszatek i 71 gości