Królewna Czekoladka, Krokodyle i Tygrysy (s. 103)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 25, 2007 21:14

Czekuuuniu... co słychać?
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pon lut 26, 2007 8:20

Czekuniu ferie się skończyły, dopieściłaś Mamusię na całego, a dzisiaj pewnie wyprawiłaś do pracy, skrobnij małe cuś, bo straszna cisza u Ciebie :wink:

Drahma

Od: Śro kwi 05, 2006 9:00

Post » Pon lut 26, 2007 8:55

Cicho i smutno :cry:
Znów ktoś odszedł tam w Tamtym Domu, kogo Duża kochała
Nie dało się go uratować i teraz Duża płacze :cry:
A my siedzimy cichutko, bo nie wiemy jak ją pocieszyć :cry:
Obrazek

agnes_czy

Od: Wto lip 05, 2005 13:48

Post » Pon lut 26, 2007 10:33

Znowu przyszłam a tutaj tak smutno :(. Trzymaj się Agnes, czasem tak po prostu jest.... niestety :(.
Czekunia Kochanie strasznie za Tobą tesknię. Całuję mocno i miziam po całym boskim ciałku :love: :1luvu:
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Pon lut 26, 2007 23:51

czasami nie chce być inaczej... :cry: smutno :( :( :( w sobotę minie rok, jak odeszła malutka Sabinka :( to pierwszy, w dodatku niecałkiem mój, (Babciny) kot, którego opłakiwałam - nie macie pojęcia, jak bardzo i jak długo opłakiwałam... a 31.03. minie też rok od odejścia mojej Gadzi :cry: ale pomyśl sobie Agnieszka na otarcie łez, że gdyby nie Ty i w ogóle Wy w Kundelku, nie byłoby dziś obok Ciebie przepięknej, przekochanej i absolutnie wyjątkowej Miss Czeko :1luvu: to przecież cud, że ona żyje :1luvu: a Szewi...? a wszystkie inne 'ciężkie przypadki', którym się udało...? los nie jest na tyle sprawiedliwy, żeby udawało się wszystkim :crying:
Czekuniu, Ty chyba lepiej niż wszystkie K. i T. razem wzięte wiesz, co to znaczy być ocaloną dzięki Dużym :) marsz do Mamusi: tulić się, mruczeć, lizać Mamusię po policzkach :wink: , grzać i ocierać łzy... niech sobie chociaż na pocieszenie przypomni, że Ciebie UDAŁO SIĘ uratować :lol: kupiłam dziś dla Ciebie kilka animondek... ale jak na razie nie mam ani pudełka na nie, ani czasu na zapakowanie :oops: postaram się w weekend, a w zamian za zwłokę dorzucę myszki - tyle, że tym razem włóczkowe, nie do jedzenia... no bo Pączuś jesteś ostatnio :wink:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Wto lut 27, 2007 8:22

Miss Czeko wczoraj mnie rozbawiła do łez :lol: Udaje małpeczka taką zastraszoną i maltretowaną, a wczoraj najwyraźniej sama szukała zaczepki, bawiła się z kotami w berka- gonoła Tygrysa, pacała łapką i w nogi :!:

Ciociu Wielbłądzio :!: :!: :!: Ty ją przestań rozpieszczać, bo ona już się robi szersza niż dłuższa :oops:
Obrazek

agnes_czy

Post » Wto lut 27, 2007 13:19

Czekunia to tak figlarna kobitka i chciałaby i boi się :lol: :wink:

Drahma

Od: Śro kwi 05, 2006 9:00

Post » Wto lut 27, 2007 23:47

toż dlatego tym razem kupiłam tylko 3 jadalne myszki (na sztuki), a dwie pozostałe są z włóczki :wink:
Czekunia zrozumiała, że jest już na dobre rezydentką i postanowiła przestać udawać, że się boi :wink: DZIELNA DZIEWCZYNKA :lol: a którego Tygrysa zaczepia? wszystkie :wink: ?
Pączusiu, widzę, że wszystko dobrze, albo jeszcze lepiej :wink: z niecierpliwością czekamy na nowy podpis Agnes :lol: ... i już niedługo na początek drugiej setki Twoich dziejów :wink:
:1luvu:

Wielbłądzio

Post » Śro lut 28, 2007 10:38

Czekunia Kochanie ciotka wariuje bez Ciebie :(. Niech się już ta banicja skończy...
Cała masa całusków :love:.
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Śro lut 28, 2007 23:47

Pączusiu, jak idzie dalsza tresura K. i T. :wink: ? dogadujecie się jakoś?

ciotka gadała, gadała... i wiadomo, złamała się :roll: od soboty będę miała tymczasa, pięknego czarnego porzuconego kocurka Maciusia... poznałam go dziś w szpitaliku i jest po prostu boski, hipnotyzujący :love: czarny... i chłopczyk... ech, muszę wreszcie wyrzucić Juliana, żeby sobie miejsce na drugiego czarnego chłopczyka zrobić 8)
na razie prosimy o kciuki w sobotę przed południem, bo będzie kastrowany... a w niedzielę z kolei tniemy Rokisię mojej Babci... żebym ja przypadkiem z rozpędu sama siebie nie wysterylizowała :? :wink: a zresztą... co to za różnica, i tak jestem stara panna :twisted:

Wielbłądzio

Post » Czw mar 01, 2007 0:00

Wielbłądzio pisze:[size=7]a którego Tygrysa zaczepia? wszystkie :wink: ?
Pączusiu, widzę, że wszystko dobrze, albo jeszcze lepiej :wink: z niecierpliwością czekamy na nowy podpis Agnes :lol: ... i już niedługo na początek drugiej setki Twoich dziejów :wink:

Pączuś zaczepia największego Tygrysa 8O I podziwiam tego tchórza za odwagę :lol: :ok:
Agnes została upomniana przez Głównodowodzącego za zbyt długi podpis, a że nie potrafi go skrócić o żadnego Ogona, więc zdecydowała, że podpisu nie będzie :!:
O :!: tak sie zemszczę :!: :twisted:

Wielbłądziu :!: :!: :!:
Ty jesteś nieuleczalna :!: :lol:
Zostanie jeszcze dla Ciebie trochę miejsca w łóżku :?:
Maciusiowi gratuluję celnego strzału :ok: :smiech3: Wygląda na to, że z łuku Amora ugodził Wielbłądka w samo serce :!: No coż..... Chyba Czarne tak mają :wink:
Obrazek

agnes_czy

Post » Czw mar 01, 2007 0:22

tak mają... ale on NAPRAWDĘ będzie tylko TYMCZASOWY... postaram się... pomijając fakt, że koty czasami coś jedzą i czasami chorują - tu po prostu robi się już za ciasno na więcej niż 7 Ogonów (to i tak już o jakieś 2 za dużo :roll: )... a do tego Juliszek nie przeżyje godziny bez wszczynania awantur: drze paszczę jakbym mu ogon z d... wyrywała, grzmoci na oślep łapami kogo popadnie, biega jak oszalały... :roll: 8O :roll: tak, zdecydowanie: to Liszka powinnam wymeldować, a Maciusia sobie zostawić 8) komu upiornego marmurka :twisted: ?

Wielbłądzio

Post » Czw mar 01, 2007 22:23

no tak, jak Cioci gattary nie ma rano, to potem trzeba szukać Czekuni na 3. albo 4. stronie :?
Pączusiu, Ty naprawdę jesteś taka... jak by to ująć... jak powiada Mamusia: upierdliwa :wink: ...? przypuszczam, że zachowujesz się podobnie jak moja Bolusia, o ile może istnieć równie... upierdliwy (no nie da się tego inaczej nazwać!) kot :wink: ona przygotowuje się ze mną do zajęć, do pracy... a Ty pewnie sprawdzasz z Agnes klasówki i doradzasz jej same dobre oceny :wink: ale Bolusia jest niereformowalna: warczy na Dranie, jeży się, ucieka w kąt, prycha... nie masz pojęcia, jak się cieszę, że Ty z Tygrysami już lepiej :D
cały dzień dziś myślę o tym Maciusiu :oops: widzę jego ufne żółte ślepia, główkę ocierającą się o pręty... oj, nie ręczę za siebie :oops:

Wielbłądzio

Post » Pt mar 02, 2007 9:01

A nas znów na wczoraj odcięło od netu :roll:
Juz sie bałam, że to znów kabelki posłużyły jako zabawka, posprawdzałam na całej dostępnej długości, ale na szczęście właśnie sie samoczynnie naprawił.
Dobrze, że są Ciocie, bo już byśmy spadli na samo dno :roll:
Ale i tak już biegnę do pracy. Wrócę późnym wieczorem. Może w międzyczasie Czeko coś napisze ciekawego :wink: :lol:
Obrazek

agnes_czy

Post » Pt mar 02, 2007 9:51

Czekunia Słoneczko :1luvu: napisz coś do stęsknionych cioteczek, bo Agnest to tak tylko ...półgębkiem...
Całuję w Słodki Pyszczek :D
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

[poprzednia][następna]