Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alix76 pisze:Eh, ja już nawet się nie złoszczę - myślę, że karmicielka jest zarówno zdesperowana jak i nie do końca świadoma pewnych sytuacji. Dla niej kot jest miły, bo daje jej się głaskać ... a że nikomu innemu to już nie bierze pod uwagę. Nie wyobrażała sobie chyba też jak pomoc tym kotom ma wyglądać, tylko, ze ktoś coś magicznie zrobi. Nic magicznego się nie dzieje, są dwa przerażone zwierzaki, Łatek znów wyje
. Trzeba szukać innych rozwiązań, na miejscu - do domu one się nie nadają
alix76 pisze:W zachowaniu względny spokój, Łatek na parapecie ... tylko dla odmiany nie jedzą
alix76 pisze:Asia, nie dam im miesiąca, idzie jesień. Wracają dziś, muszą się hartować do coraz niższych temperatur. Jak je potrzymam do końca października, to utkną - a sensu w tym nie widzę. Pewnie, że żal, ale większy patrzeć na kotkę skuloną w klatce/wciśniętą za kibelek, która je i kuwetuje jak na nią nie patrzę - a na moją rękę syczy
OKI pisze:Syrnik też na początku rokował![]()
Ten się przynajmniej nie stresuje![]()
*anika* pisze:OKI pisze:Syrnik też na początku rokował![]()
Ten to niespecjalnie ma alternatywę z powodu długości futra
ASK@ pisze:alix76 pisze:Asia, nie dam im miesiąca, idzie jesień. Wracają dziś, muszą się hartować do coraz niższych temperatur. Jak je potrzymam do końca października, to utkną - a sensu w tym nie widzę. Pewnie, że żal, ale większy patrzeć na kotkę skuloną w klatce/wciśniętą za kibelek, która je i kuwetuje jak na nią nie patrzę - a na moją rękę syczy
Nie mówię ,że masz im dać miesiąc. Mówię ,że ja tyle kotkę musiałam trzymać bo rozchorowała się. Antybiotyk, przetrzymanie po. Starsznie żałowałam,że nie zrobiłam tego zaraz po zabraniu po kastracji. Niby rokowała ale rokowania były na podwórku. Za diabłą przystosować sie nie chciała.
OKI pisze:*anika* pisze:OKI pisze:Syrnik też na początku rokował![]()
Ten to niespecjalnie ma alternatywę z powodu długości futra
Ma alternatywę, że go któregoś dnia ukatrupię, jak mi będzie zajmował łóżko i pyskował
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, Google [Bot] i 75 gości