Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw wrz 26, 2013 12:37 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Trzymam za brzuszki :ok: :ok: :ok:
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Czw wrz 26, 2013 12:51 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

3 x pisze:dorcia nie pogonisz mnie?
bo ja po prośbie przyszłam :oops:

dziewczyny z sopockiego schroniska zgłosiły do konkursu dwa psiaki, do wygrania jest bilbord z 'reklamą' psów
to dla nich ogromna szansa
no ale sa na 3 miejscu a głosowanie kończy się w poniedziałek
i chciałabym was bardzo prosić o głosy
z tego co widzę to dwa pieski co sa na 1 i 2 miejscu są domne, ja rozumiem, że fajnie wygrac w konkursie ale po co komu bilbord ze sobą i swoim psem to juz nie do końca ogarniam ;)
a dla Kosmy i Rudego to mega szansa na adopcję!

link do głosowania:
http://www.dziennikbaltycki.pl/plebiscy ... t,kid.html

głosować można 5 x dziennie metoda tradycyjna
i 5 x dziennie przez fb (wtedy głosy licza się podwójnie)
z fb nawet ja sobie poradziłam :ryk:
trzeba zaakceptować jakiś regulamin (ja zaznaczyłam ptaszkiem tylko to co było wymagane i przysłali mi tylko maila, że dziękują za rejestrację i nic więcej żadnego spamu nie dostalam)

dorcia mogę przez te kilka dni 'spamowac' o głosowaniu tutaj?
potem się znów zamknę ;)
Tutaj jest nas dużo – też trwają konkursy, pojawiają się podobne prośby: :arrow: viewtopic.php?f=1&t=153306&start=720...
Wklej to też na mój konkursowy wątek ‘Pomóż-kliknij” :arrow: viewtopic.php?f=8&t=145337&start=750– Twój post może prędzej ktoś zauważy niż mój prawie monolog :|
Spróbuj założyć na Koci-Łapci oddzielny wątek z tą prośbą!
Czasem widywałam założone oddzielne wydarzenia na FB!
Na dogo jest bliźniaczy mój wątek "Pomóż-kliknij" http://www.dogomania.pl/forum/threads/2 ... st21228682 ale prawie nikt się nie dopisuje więc nie wiem czy ktoś klika...
Mnie też tam już prawie nie ma, nawet na prywatnym wątku nikt nie zauważył wiadomości, że Choco zachorowała... :| :(

Dorciu :ok: :ok: :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Czw wrz 26, 2013 13:15 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Lumpek lepiej ,zaczyna się bawic i troszke pojadł :ok:
Oby tylko Pitulinek vel Miluś zaskoczył .
Tak trudno byc domem tymczasowym ,tyle łez ,strachu ,tyle nerw....a potem dzwonią debile chcący adoptowac takiego okrucha z pretensjami że wygórowane mamy żądania :evil:
Uratuj ,odchowaj ,nie dośpisz ,nie dojesz ,trzęsiesz się ,wkładasz całe serce ,wszystkie siły ,o pieniądzach nie wspminając ... :evil: tylko chcę dobrych domków nic więcej ...dobrych i bezpiecznych ,świadomych ,...ech na smutno mnie bierze. :cry:
Lumpeczek powiedział że podzieli się pieniążkami z Pitulinkiem ,tylko niech zdrowieje :ok:

Bambosz oczy ma okropne ,myślę że na samych kroplach to my daleko nie zajedziemy. :|
Kupiłam Milbemax i jutro odrobaczam najmniejsze .
Właczyłam centralne ,zimno ..ja przemoknięta ,zmęczona... niewyspana ...i na czuju czy Basia dzwoni ,czy pisze...czy jest ciuta ciuta lepiej..
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw wrz 26, 2013 13:27 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Dorciu tak myślałam że Lumpek nie bedzie sknerusem :wink: i podzieli się kaską z porzebującymi bedakami :) przecież to jest dobra dusza lekko pokrzywdzona przez los, ale Lumpuś wygrał los na loterii że póki co jest u Ciebie :1luvu:

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Czw wrz 26, 2013 13:42 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Lumpeczka boli ta nóżka ,nie wiem czy ich nie pilić z tą operacją :cry: podgina ją pod siebie ,stara się na niej nie stawać.
Było odwrotnie :roll:
Po weekendzie podjadę jeszcze do innego chirurga ortopedy ,czy to dobry pomysł ?
jak myślicie :?:
Oczywiście musi się dobrze czuć.
Teraz wszedł do budki i spi ,reszta się bawi. :cry:
Wypiłam gorącą czekoladę i mnie rozbiera.
czekolada oczywiście :twisted:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw wrz 26, 2013 20:58 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Ciotka Perełka życzy Lumpkowi i Pitulinkowi dwojga imion Milusiowi
zdrówka , a ich Dużym cierpliwości i wytrwałości.
Z racji bycia gruboskórnym samcem chętnie przejął bym waszą troskę o pupili
jeśli miało by to skutkować chwilą wytchnienia dla Was.

Dorcia , to co napisałaś o konieczności wyboru DS z pośród kandydatów a w dodatku
jak się nasłucha człowiek głupot od WszystkowiedzącychLepiej powoduje u mnie często
nieodpartą chęć mordu.Ja sam jeszcze niewiele wiem o kotach i ciągle się uczę ,jednak
arogancja ludzi ,o której często można przeczytać w relacjach z DT to niestety zaszłości
z czasów Króla Ćwieczka i mentalności że " kot jest od łapania myszów a pies na lańcuch
i do budy".
Tym bardziej rośnie mój szacunek dla Ludzi , którzy poświęcają swój czas , pieniądze , zdrowie
i nerwy a w skrócie mówiąc życie.Jak Ty , Basia i wiele innych osób , które poznałem na Forum,
w Schronie oraz tych , których watki staram się czytać ,a choć nie zabieram w nich głosu stanowią
dla mnie pozytywną i pouczającą lekturę
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Czw wrz 26, 2013 22:17 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Miluś dostał strzykawka conva i na razie nie wymiotuje . Jest troszkę silniejszy . Sam doszedł do kuwety na siku i dwie kupki . Prawie normalne . Jeszcze jest słaby ale coś drgnęło . REaguje na dotyk , głaskanie . Wczoraj tego nie było .
Macie racje , dużo sie ,,wkłada " siebie w kociaki . Ktoś , kto tego nie przeżył nie wie . Ale mimo wszystko , warto :ok:
Pitulinek na razie ma kaske .

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Czw wrz 26, 2013 22:19 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Lumpka nadal męczy ,chciałby zjeść a nie może bo ma odruch wymiotny.

Jednak nie wymiotuje.

Gucio bawi się z maluchmi które juz są taakie duże :wink:

Pitulinek vel Miluś walczy ,jesteśmy z Basią w stałym kontakcie.

Stres i nerwy.
Obrazek

dorcia44

Post » Czw wrz 26, 2013 22:43 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Basiu ,to Twój pierwszy tymczas? jak się później trudno oddaje takie maluchy ..
Jeszcze tylko jutro i wolne .
Obrazek

dorcia44

Post » Czw wrz 26, 2013 22:43 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

:ok: :ok:

Dorota, ile masz stopni w domu? Pewnie malutko :(

qrcze mi się zimno zrobiło :oops: a mam 20 c.. ale jakoś wilgotno, ciemno i byle jak.
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

Post » Czw wrz 26, 2013 22:46 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

Nie licząc Larki , tak :mrgreen:
Wiem , że trudno .

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Czw wrz 26, 2013 22:56 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

sherina pisze::ok: :ok:

qrcze mi się zimno zrobiło :oops: a mam 20 c.. ale jakoś wilgotno, ciemno i byle jak.

Ewa :1luvu: zimno ,ale włączyłam centralne
Pyk i ciepło ,potem pyk i pusto ..w kieszeni :mrgreen:
Jestem spiaca i ..głodna ,więc posmaruje grzybki i wlezę do łóżka.
Obrazek

dorcia44

Post » Czw wrz 26, 2013 23:04 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

dorcia44 pisze:

To dobrej nocki, ja się zdrzemnęłam po naszej krótkiej rozmowie,więc się jeszcze porozglądam..
z tym Twoim pykiem centralnym trzeba coś zrobić, bo to droga jazda..

a swoją szosą.. mi ktoś dziś też nalał rano na podusie, nie wiem kto :roll:
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

Post » Czw wrz 26, 2013 23:10 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

sherina pisze:
dorcia44 pisze:

To dobrej nocki, ja się zdrzemnęłam po naszej krótkiej rozmowie,więc się jeszcze porozglądam..
z tym Twoim pykiem centralnym trzeba coś zrobić, bo to droga jazda..

a swoją szosą.. mi ktoś dziś też nalał rano na podusie, nie wiem kto :roll:

jedno jest pewne ,na pewno nie ja 8)
dobrej nocy.
Obrazek

dorcia44

Post » Czw wrz 26, 2013 23:12 Re: Tytek i reszta ...PILNIE POSZUKUJE D. TYMCZASOWEGO !!!

kussad pisze:
3 x pisze:dorcia nie pogonisz mnie?
bo ja po prośbie przyszłam :oops:

dziewczyny z sopockiego schroniska zgłosiły do konkursu dwa psiaki, do wygrania jest bilbord z 'reklamą' psów
to dla nich ogromna szansa
no ale sa na 3 miejscu a głosowanie kończy się w poniedziałek
i chciałabym was bardzo prosić o głosy
z tego co widzę to dwa pieski co sa na 1 i 2 miejscu są domne, ja rozumiem, że fajnie wygrac w konkursie ale po co komu bilbord ze sobą i swoim psem to juz nie do końca ogarniam ;)
a dla Kosmy i Rudego to mega szansa na adopcję!

link do głosowania:
http://www.dziennikbaltycki.pl/plebiscy ... t,kid.html

głosować można 5 x dziennie metoda tradycyjna
i 5 x dziennie przez fb (wtedy głosy licza się podwójnie)
z fb nawet ja sobie poradziłam :ryk:
trzeba zaakceptować jakiś regulamin (ja zaznaczyłam ptaszkiem tylko to co było wymagane i przysłali mi tylko maila, że dziękują za rejestrację i nic więcej żadnego spamu nie dostalam)

dorcia mogę przez te kilka dni 'spamowac' o głosowaniu tutaj?
potem się znów zamknę ;)
Tutaj jest nas dużo – też trwają konkursy, pojawiają się podobne prośby: :arrow: viewtopic.php?f=1&t=153306&start=720...
Wklej to też na mój konkursowy wątek ‘Pomóż-kliknij” :arrow: viewtopic.php?f=8&t=145337&start=750– Twój post może prędzej ktoś zauważy niż mój prawie monolog :|
Spróbuj założyć na Koci-Łapci oddzielny wątek z tą prośbą!
Czasem widywałam założone oddzielne wydarzenia na FB!
Na dogo jest bliźniaczy mój wątek "Pomóż-kliknij" http://www.dogomania.pl/forum/threads/2 ... st21228682 ale prawie nikt się nie dopisuje więc nie wiem czy ktoś klika...
Mnie też tam już prawie nie ma, nawet na prywatnym wątku nikt nie zauważył wiadomości, że Choco zachorowała... :| :(

Dorciu :ok: :ok: :ok:

oczywiście głosuje i zapraszam innych :ok:
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]