hmm u mnie emoty ok
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
elape pisze:Poproszę o konkretne informacje o Mati, to wysmażę opisik, jak mnie najdzie wena twórcza (tfurcza?). Czasem to trza mi nakazać, bo jakoś mało domyślna jestem.
Wybaczcie mi tego "byka", nie mogłam się oprzeć, najgorsze, że mnie bawi i podoba się
elape pisze:Poproszę o konkretne informacje o Mati, to wysmażę opisik, jak mnie najdzie wena twórcza (tfurcza?). Czasem to trza mi nakazać, bo jakoś mało domyślna jestem.
Wybaczcie mi tego "byka", nie mogłam się oprzeć, najgorsze, że mnie bawi i podoba się
mar_tika pisze:elape pisze:Poproszę o konkretne informacje o Mati, to wysmażę opisik, jak mnie najdzie wena twórcza (tfurcza?). Czasem to trza mi nakazać, bo jakoś mało domyślna jestem.
Mati miała właściciela który odszedł, a ona została sama.Była to starsza osoba więc Mati nie miała kontaktu z innymi ludźmi ,dlatego może ma do nas lekki dystans,ale cudownie się zmieniła na plus i zaczyna ufać nam "obcym".Bedzie fajnym kotem dla kogos spokojnego ,raczej bez malych dzieci:)
Kasia89 pisze:mar_tika pisze:elape pisze:Poproszę o konkretne informacje o Mati, to wysmażę opisik, jak mnie najdzie wena twórcza (tfurcza?). Czasem to trza mi nakazać, bo jakoś mało domyślna jestem.
Mati miała właściciela który odszedł, a ona została sama.Była to starsza osoba więc Mati nie miała kontaktu z innymi ludźmi ,dlatego może ma do nas lekki dystans,ale cudownie się zmieniła na plus i zaczyna ufać nam "obcym".Bedzie fajnym kotem dla kogos spokojnego ,raczej bez malych dzieci:)
Aha czyli ona miała dom? ja myślałam że tylko ją ktoś dokarmiał. A ile ona może mieć lat?
Były jakieś telefony o Rudiego?
MIKUŚ pisze:Ja musiałam odstrzelić dom. Pan z Sarnowa, kompletnie nie nadający się do adopcji kogokolwiek. Bo każdego kota było by mi szkoda. Pan nawet nie był pewny czy ma kastrowanego kocura i sterylizowaną kotkę. Maja zrobione budki na dworze dla Nich, czasem wpuszczają do domu. Rewelacja. Niech przygarną jakąś kocią biedę, która na cito potrzebuje budki i jedzenia. Oczywiście rozstałam się pokojowo z Panem i poleciłam właśnie przygarnięcie jakiejś biedy bezdomnej.
LadyStardust pisze:ZAGINEŁA KOTKA!!!!!!
31 GRUDNIA 2012 ZAGINEŁA KOTKA RASY MAINE COON KOLORU CZARNEGO. KOTKA MA 10 MIESIĘCY. NIGDY NIE BYŁA NA DWORZE.
PRZYJAZNA LUDZIOM! OKOLICE CENTRUM SOSNOWCA
PROSZĘ O KONTAKT KAŻDEGO KTO MÓGŁ JĄ WIDZIEĆ.
CZEKAJA STESKNIONE DZIECI!!! KOT WABI SIĘ DEEDEE (DIDI)
KONTAKT: 513814765
CZEKA NAGRODA PIENIĘŻNA!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, uga i 387 gości