Część XI Kocia Przystań Sosnowiec.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 02, 2013 12:40 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

Ja zapisałam w drugiej przeglądarce hasło i dzięki temu nie muszę skakać między kontami :)
hmm u mnie emoty ok
Obrazek Obrazek Nefi - moje serduszko <3 Obrazek

LadyStardust

Od: Pon cze 25, 2012 21:02

Post » Śro sty 02, 2013 13:12 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

Poproszę o konkretne informacje o Mati, to wysmażę opisik, jak mnie najdzie wena twórcza (tfurcza?) :lol: . Czasem to trza mi nakazać, bo jakoś mało domyślna jestem.
Wybaczcie mi tego "byka", nie mogłam się oprzeć, najgorsze, że mnie bawi i podoba się :ryk:

elape

Od: Pon mar 21, 2011 17:52

Post » Śro sty 02, 2013 14:02 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

elape pisze:Poproszę o konkretne informacje o Mati, to wysmażę opisik, jak mnie najdzie wena twórcza (tfurcza?) :lol: . Czasem to trza mi nakazać, bo jakoś mało domyślna jestem.
Wybaczcie mi tego "byka", nie mogłam się oprzeć, najgorsze, że mnie bawi i podoba się :ryk:

Elu Mati to przekochana domowa koteńka, która koniecznie potrzebuje swojego człowieka. Bardzo by chciała móc się przytulać. Zaczyna jeść gdy ją głaszczesz, mruczy się i ociera jak prawdziwy domowy tyrgrys. Kociarnia nie daje jej odpowiednich warunków by mogła się otworzyć. Nie powinna mieć problemów z innymi kotami, czasem coś jej wskoczy do boksu i nie reaguje jakoś raptownie. Musimy ją zaszczepić i wysterylizować.
MIKUŚ

Post » Śro sty 02, 2013 16:33 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

elape pisze:Poproszę o konkretne informacje o Mati, to wysmażę opisik, jak mnie najdzie wena twórcza (tfurcza?) :lol: . Czasem to trza mi nakazać, bo jakoś mało domyślna jestem.

Mati miała właściciela który odszedł, a ona została sama.Była to starsza osoba więc Mati nie miała kontaktu z innymi ludźmi ,dlatego może ma do nas lekki dystans,ale cudownie się zmieniła na plus i zaczyna ufać nam "obcym".Bedzie fajnym kotem dla kogos spokojnego ,raczej bez malych dzieci:)

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Śro sty 02, 2013 17:36 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

mar_tika pisze:

Mati miała właściciela który odszedł, a ona została sama.Była to starsza osoba więc Mati nie miała kontaktu z innymi ludźmi ,dlatego może ma do nas lekki dystans,ale cudownie się zmieniła na plus i zaczyna ufać nam "obcym".Bedzie fajnym kotem dla kogos spokojnego ,raczej bez malych dzieci:)

Aha czyli ona miała dom? ja myślałam że tylko ją ktoś dokarmiał. A ile ona może mieć lat?

Były jakieś telefony o Rudiego?
Obrazek

Kasia89

Od: Nie kwi 22, 2007 14:14

Post » Śro sty 02, 2013 18:37 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

Zapraszam na bazarek :) :kotek:
viewtopic.php?f=20&t=149549

LadyStardust

Post » Śro sty 02, 2013 19:42 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

Bercik pozdrawia .........

Obrazek

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Śro sty 02, 2013 20:10 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

Obrazek

LadyStardust

Post » Śro sty 02, 2013 21:55 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

Kasia89 pisze:
mar_tika pisze:

Aha czyli ona miała dom? ja myślałam że tylko ją ktoś dokarmiał. A ile ona może mieć lat?

Były jakieś telefony o Rudiego?

Tak Mati miała dom .BYł to dom wychodzący w blokowisku,czyli jak chciała to przychodziła do domu ja nie to się błąkała po ulicy.Dom Mati to jednoosobowa komórka ,czyli ona i ten starszy pan.
Powiem szczerze że przyjmując Mati z głowy mi wyleciało żeby zapytć jak ma na imię ,bo zapewne Pan który ją karmił i kochał nadał jej imię :oops:

O Rudiego nie miałam telefonów .
Wczoraj miałam tel o Amanda i przekierowałam na DT
I dziś miałam tel o Bercika i przekierowałam Na DT

mar_tika

Post » Śro sty 02, 2013 23:00 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

Ja musiałam odstrzelić dom. Pan z Sarnowa, kompletnie nie nadający się do adopcji kogokolwiek. Bo każdego kota było by mi szkoda. Pan nawet nie był pewny czy ma kastrowanego kocura i sterylizowaną kotkę. Maja zrobione budki na dworze dla Nich, czasem wpuszczają do domu. Rewelacja. Niech przygarną jakąś kocią biedę, która na cito potrzebuje budki i jedzenia. Oczywiście rozstałam się pokojowo z Panem i poleciłam właśnie przygarnięcie jakiejś biedy bezdomnej.
MIKUŚ

Post » Czw sty 03, 2013 1:30 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

Zgodnie z obietnicą przelałam dzisiaj 50zł na leczenie Ziutki :) Jeśli koszty leczenia zostały już uregulowane to przeznaczcie tę kwotę na Mikołaja lub inne potrzebujące kocisko :)
Przepraszam,jeśli temat był na wątku poruszany ale nie mogłam nigdzie znaleźć - czy KP utrzymujecie ze stałych deklarowanych kwot które np. co miesiąc wpłacacie ? Chodzi mi o coś takiego jak np. Pakt Czarownic ?
"...i w swoim cierpieniu odnajdziesz radość, jeśli jego celem będzie ratowanie czyjegoś życia"

ZENUŚ -MIŁOŚC MOJEGO ŻYCIA 17.06.2014 ['] LALUŚ 05.11.2013[']
Obrazek Obrazek

Ania G

Od: Pt paź 15, 2010 19:44

Post » Czw sty 03, 2013 7:24 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

MIKUŚ pisze:Ja musiałam odstrzelić dom. Pan z Sarnowa, kompletnie nie nadający się do adopcji kogokolwiek. Bo każdego kota było by mi szkoda. Pan nawet nie był pewny czy ma kastrowanego kocura i sterylizowaną kotkę. Maja zrobione budki na dworze dla Nich, czasem wpuszczają do domu. Rewelacja. Niech przygarną jakąś kocią biedę, która na cito potrzebuje budki i jedzenia. Oczywiście rozstałam się pokojowo z Panem i poleciłam właśnie przygarnięcie jakiejś biedy bezdomnej.

Tia w ogłoszeniu jest o zabezpieczeniu okien a facet chce kota do budki- gratulacje apropo umiejętności czytania ze zrozumieniem

Ania
członkowie KP mają ustalone miesięczne składki ( ustalona jest kwota minimalna a nie maxymalna:P) , natomiast ludzi enas dopingujący dzielą sie na tych ktorzy daja piątaka przy jakim wydarzeniu na fb i na tych którzy wspierają nas co miesiąc kwotą 100 zł
jedyna zasada jaka obowiązuje to taka że przyjmiemy i będziemy wdzięczni za każdą pomoc

aange

Od: Czw mar 08, 2012 21:12

Post » Czw sty 03, 2013 8:21 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

ZAGINEŁA KOTKA!!!!!!

31 GRUDNIA 2012 ZAGINEŁA KOTKA RASY MAINE COON KOLORU CZARNEGO. KOTKA MA 10 MIESIĘCY. NIGDY NIE BYŁA NA DWORZE.
PRZYJAZNA LUDZIOM! OKOLICE CENTRUM SOSNOWCA

PROSZĘ O KONTAKT KAŻDEGO KTO MÓGŁ JĄ WIDZIEĆ.

CZEKAJA STESKNIONE DZIECI!!! KOT WABI SIĘ DEEDEE (DIDI)

KONTAKT: 513814765

CZEKA NAGRODA PIENIĘŻNA!

Obrazek

LadyStardust

Post » Czw sty 03, 2013 18:42 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

LadyStardust pisze:ZAGINEŁA KOTKA!!!!!!

31 GRUDNIA 2012 ZAGINEŁA KOTKA RASY MAINE COON KOLORU CZARNEGO. KOTKA MA 10 MIESIĘCY. NIGDY NIE BYŁA NA DWORZE.
PRZYJAZNA LUDZIOM! OKOLICE CENTRUM SOSNOWCA

PROSZĘ O KONTAKT KAŻDEGO KTO MÓGŁ JĄ WIDZIEĆ.

CZEKAJA STESKNIONE DZIECI!!! KOT WABI SIĘ DEEDEE (DIDI)

KONTAKT: 513814765

CZEKA NAGRODA PIENIĘŻNA!

Obrazek

Dziś spotkałam tych ludzi w schronisku przywieźli i powiesili plakat na korytarzu .Będą jej szukali do skutku ,ale zastanawiają się nad adopcją drugiego kota .Podałam im mój nr tel

Dzwoniła p.Ewa wzięła Felka na tymczas

mar_tika

Post » Czw sty 03, 2013 20:57 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

rozpisujemy kolejny tydzień dyżurów
07.01 /pon/ Rawen /
08.01 /wt/ ......./ LadyStardust
09.01 /śr/ ......../ Sylwia
10.01 /czw/ vaylei  /
11.01 /pt/ anka1989e /  Brunhilda
12.01 /sb/ Kasia89 /
13.01 /niedz/ evik75 / Rawen

aange

Od: Czw mar 08, 2012 21:12

[poprzednia][następna]