MalgosiaZ pisze:Basiu111 !!!
Kicia o numerze 112/13 o którą tak bardzo się martwiłaś czeka na swój domek w pokoju adopcyjnym.
Super, to teraz trzymam kciuki za dobry domek

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgosiaZ pisze:Basiu111 !!!
Kicia o numerze 112/13 o którą tak bardzo się martwiłaś czeka na swój domek w pokoju adopcyjnym.
MalgosiaZ pisze:Tabletki na robale jak i wszystkie inne podaję po prostu "siłowo".
Szybko i głęboko do pysia zanim kot się zorientuje o co chodzi![]()
Revontulet pisze:Mam nadzieję, że szybko taki domek się znajdzie.
Mało brakowało, a już dzisiaj zostałaby zaadoptowana. Ale państwo ostatecznie zdecydowali się na trudniejszą koteczkę.
akne pisze:MalgosiaZ pisze:Tabletki na robale jak i wszystkie inne podaję po prostu "siłowo".
Szybko i głęboko do pysia zanim kot się zorientuje o co chodzi![]()
Czyli jeśli tabletkę na odrobaczanie sproszkowałam łyżeczką i wymieszałam z mokrym żarciem, to taka tabletka nie zaskutkuje?
akne pisze:Boi się gwałtownych ruchów, więc dom, w którym byłby jedynakiem, bez innych kotów, byłby ideałem.
Revontulet pisze:Inne koty nie stanowią dla niego żadnego problemu!
MalgosiaZ pisze:Jeszcze nie ma wyników zbiórki ale jestem dobrej myśli że wg dotychczasowych wpływów będzie na pokrycie tego rachunku.
W zamówieniu jest sporo jedzenia dla kociąt , w schronie ciągle ich przybywa.
Jest też trochę Felixa dla niejadków , aby w ten sposób zachęcić je do jedzenia.
Z góry wszystkim dziękuję za udział w tej akcji![]()
![]()
Revontulet pisze:
Jedyny numer konta GPK Mrau to:
93 2030 0045 1110 0000 0255 7970
STARE KONTO JUŻ NIE DZIAŁA!!!!!!
kuba.kaczor13 pisze:My Duzi i nasza kotka trzech imion Perełka Purr Purr Gandzia życzymy wszystkim tym znajdkom
aby szybko znalazły domek i oby nie gorszy niż nasz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 185 gości