Witajcie Dziewczyny
U nas sypie od wieczora ale da się żyć,wprawdzie jak lazłam Koty karmic to bardzo się wymęczyłam bo żle się idzie gdy wszystko zasniezone mocno ale się udało bez upadku na tyłek czy inną część ciała
Wirusy szalęją i Dziczki masakrycznie kichac zaczeły ,w domu tez kichanie mam Rudek i Kajto na tą chwilke ale to się rozniesie jak to wirusy no ,a ja myslałam że rudek przewiał doopsko a tu raczej wirusowa sprawa jest
Musiałam Perełce zdjąc kaftanik do prania i trzeba pilnowac coby brzuszka nie lizała za mocno ,Ona takie dziurki porobiła w tym materiale że nie wiem co to za łobuziara jest no
będziemy cerować kaftanik
u mnie to jest tak,powikłałam sobie chyba to niewyleżane grypsko bo mam zapalenie ucha
ból jak diabli i gorączka niezła
mało kiedy dostaję gorączki bo mój organizm taki autoagresywny raczej ale teraz jakos złapał i pewnie chce się bronić
Stresuje mnie wołanie Ludzi o pomoc,no niestety zaczyna się czas rujek i ogólnie żle się dzieje jesli chodzi o Zwierzęta o głodzenie i nawet złe traktowanie
Nie pomoge bo sama borykam się z problemami i nie chcę żebrać o pomoc i byc wsadzona do jednego worka naciągaczy czy tam innych zbieraczy ,oszustów itd.
podaje nr telefonów do tutejszych Fundacji i zyczę ludziom powodzenia w załatwieniu jakiejkolwiek pomocy
Na szczęście ma czyste sumienie bo cała moja renta idzie na pomoc kotom a jeszcze i z dochodu męża trzeba często zabrać więc nie zarabiam na kotach i nie jeżdżę na Majorkę
Oczywiście Dobre Dusze z Forum tez pomagają i za to jestem bardzo wdzięćzna bo bez tej dodatkowej Pomocy nie dała bym rady pomagać tyle ile teraz
Jeśli zabraknie sił to trudno jest tyle ogarniętych Fundacji chociaż myśli mam mieszane bo gdyby nie rzesze karmicieli ,DT i Ludzi dobrej woli to i Fundacje by nie dawały rady z tymi wszystkimi potrzebującymi pomocy Zwierzakami a ile ich jeszcze umiera w różnych miejscach z głodu ,chorób i na mrozie
a szkoda dyskutowac chyba bo to tematy rzeka są
Trzeba robić swoje gdy jeszcze sa siły i widzi się sens tego co się robi mimo przeszkód mimo kłód które leca ciągle pod nogi
Dziewczyny może amyszka mi dooopsko skopie

ale wkleję
Jesli macie ochotę i mozliwości to może zagłosujecie?
viewtopic.php?f=8&t=150232&p=9571261#p9571261