Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kamari pisze:Lidka, a kociak miał robiony test na pp?
lidka02 pisze:kamari pisze:Lidka, a kociak miał robiony test na pp?
Nie można mu było pobrać krwi , miał robione badania dokładne na trzustkę i trzustke ma ok ....I wet robił jeszcze jakieś inne ale z małego leje się .....
kamari pisze:Ale pisała też, że odstawiła jedzenie, dlatego pytam o apetyt. Kotu bez łaknienia nie odstawia się jedzenia. A koty z łaknieniem, to dobry znak (przy pp nie jedzą i nie piją)
Karolek(ona) pisze:kamari pisze:Ale pisała też, że odstawiła jedzenie, dlatego pytam o apetyt. Kotu bez łaknienia nie odstawia się jedzenia. A koty z łaknieniem, to dobry znak (przy pp nie jedzą i nie piją)
no ale koty chyba nie miewają jelitówki?
kamari pisze:Karolek(ona) pisze:kamari pisze:Ale pisała też, że odstawiła jedzenie, dlatego pytam o apetyt. Kotu bez łaknienia nie odstawia się jedzenia. A koty z łaknieniem, to dobry znak (przy pp nie jedzą i nie piją)
no ale koty chyba nie miewają jelitówki?
czego?
kamari pisze:Czy wet go nawodnił, nie ważne dożylnie, czy podskórnie?
Piszesz "Mały jak wstałam w nocy odstawiłam mu jedzenie bo opryskana była kałem kuweta". Nie wiem, czy dobrze rozumiem, ale je czy masz kuwetę blisko jedzonka?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1337 gości