Śliczne!!! Miejmy nadzieję, że te kocie piękności szybko znajdą domy.

Takie maleńkie cudo znalazła moja córka. Koteczka ma już "zaklepany" domek.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dana.b pisze:Nasza skromna "ekipa" wspomagająca szczycieńskie koty, także postanowiła wesprzeć akcję pomocy kotom Basi i przekazać z naszego "funduszu pomocowego", kwotę 100 złotych.
meksykanka pisze:100 złotych - dla Tuptusia i Atomka - do przekazania dla opiekunek DT jerzykówki i Petki
(pieniążki przekazane przez "grupę szczycieńską alab108, danę.b i Nową_Sztno_
jerzykowka pisze: Chciałam bardzo podziękować grupie wolontariuszek ze schroniska w Szczytnie za przekazanie wsparcia dla Białego Dwupaku![]()
Kochane, my z Petką bierzemy białaski na DT wspólnie (bo wspólnie możemy pomóc obu, a nie jednemu kotu. Ja mam dużo footerek u siebie i mogłabym "wcisnąć" tylko jedno). Zwróciłam się do Kasi z prośbą i pomysłem aby zechciała udostępnić pokój (który jest wolny, duży i piękny, ale zazwyczaj służy lokatorom, więc też nie jest to dla Petki takie "hop - siup" ) dwójce kotów, a ja wezmę na siebie ich utrzymanie. Ku mojej wielkiej radości kochana Pecia się zgodziła
![]()
Dodatkowo poznańska Fundacja Agapeanimali, gdy dowiedziała się o sytuacji zaproponowała objęcie Basinych białasków opieką weterynaryjną![]()
Napisałam tak obszernie, by wyjaśnić wszystko i poprosić by tę kwotę przekazać na karmę dla tych, które są z synami Basieńki lub inne najpilniejsze potrzeby Basi czy jej synów.
Nowa_Sztno pisze: Droga Jerzykowko, bardzo proszę, w imieniu "naszej grupy", abyście jednak tę kwotę przyjęły. Bardzo, bardzo o to proszę. To nasza wspólna decyzja i będzie nam niezmiernie miło, jeśli chociaż w ten sposób możemy się jakoś do ogólnej pomocy przyłączyć. Bardzo proszę...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 78 gości