Moderator: Estraven
_leśna_ pisze:710
_leśna_ pisze:Tak, numer się zmienia.
Powiem Ci tak...
Kota ma charakterek, nie jest fajna - przynajmniej dla mnie :], więc jakby co w ogłoszeniach trzeba jej mimo wszystko zaznaczyć że ma mocny charakter. Może tylko mnie nie lubiale przy sprzątaniu rzuca się na mnie i celuje w rękę, warczy, burczy, prycha, bije łapą. No prawdziwa zołza. Ale jak ludzie do niej podchodzą to tuli się do klatki i chce być głaskana chociaż zauważyłam że nie do wszystkich. Chyba zalicza się do kotów które same sobie wybierają właściciela.
No mnie to nienawidzi wręcz rzuciłaby mi sie do gardła jakby mogła i mnie żywcem zagryzła :]
sroka7 pisze:Dla mnie rządzi zdjęcie nr 1 Bursztyna "z języczkiem" - uwielbiam takie fotki
Gibutkowa pisze:Się pochwalęŁadne zrobiłam? Sibel (ze schronu Wrocław), Leonek Zawodowiec (z mojej piwnicy), Mieczysław Naczelnik
(schron Konin) i Franciszka (z piwnicy obok)
jjw666 - miło było Was poznać
Od razu napiszę, że z maluchami lepiej ale cały czas trzymamy kciuki, bo z maluchami to nigdy nic nie wiadomo.
sroka7 pisze:Gibutkowa pisze:Się pochwalęŁadne zrobiłam? Sibel (ze schronu Wrocław), Leonek Zawodowiec (z mojej piwnicy), Mieczysław Naczelnik
(schron Konin) i Franciszka (z piwnicy obok)
jjw666 - miło było Was poznać
Od razu napiszę, że z maluchami lepiej ale cały czas trzymamy kciuki, bo z maluchami to nigdy nic nie wiadomo.
No to teraz dawaj "koci pasek" do podpisu, raz raz, takie piękności trzeba reklamować!
Użytkownicy przeglądający ten dział: mogli i 259 gości