gosiakot pisze:Przywiozłam do kch spory koci domek i postawiłam pod oknem , było spore zainteresowanie wolnych przedstawicieli kociarstwa na kwarantannie.
Na widok maleństwa bez oczka ( Papierek ?) serce się kraje, czy można jeszcze coś dla niego zrobić
Na początku przyszłego tygodnia przywiozę większa partię jedzenia dla maluchów, jest promocja karmy RC growth za cenę jednego - dwie paczki suchego jedzenia.
Natomiast w sprawie mokrego dla maluchów proszę o wskazówki na forum jakie jedzenie jest sensowne.
Czy w związku z planowanym sprzątanie w kch potrzebna będzie myjka parowa ? mam domu taki przyrząd czyszczący gorącą parą bez detergentów, ale nie jest w formie mopu do podłogi tylko przypomina dzbanek zasilany prądem - chyba byłby fajny do zdezynfekowania boksów czy innych miejsce gdzie nie sprawdza się szmatka.
Proszę o odpowiedź, podobno taka dezynfekcja wrzącą parą jest skuteczna na różne drobnoustroje ...
Będę wdzięczna za informację w w/w sprawach .
Co do Papierka to jedyne co pozostało a czego jeszcze nie zrobiliśmy to wizyta we Wrocławiu, ale na ten temat rozmawiam już z rodziną, która jest na poważnie zainteresowana kociakiem. Od zeszłej niedzieli "przesłuchuję" potencjalny domek
Dzięki Gosiu

i nie tylko
n