lidka02 pisze:Justa&Zwierzaki pisze:U Was tez ciężko, oby ten zły czas już minął i tylko dobre wieści były ...
Lidka jesteś wielka
Nie jestem wielka tylko może robie sie coraz cięższa
Uwielbiam Twoje poczucie humoru

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lidka02 pisze:Justa&Zwierzaki pisze:U Was tez ciężko, oby ten zły czas już minął i tylko dobre wieści były ...
Lidka jesteś wielka
Nie jestem wielka tylko może robie sie coraz cięższa
puszatek pisze:doczytałam wszystkie wiadomości od Ciebie,dobiła mnie wczorajsza lakoniczna wiadomość o Michałkutrzymaj się, Lidka
lidka02 pisze:puszatek pisze:doczytałam wszystkie wiadomości od Ciebie,dobiła mnie wczorajsza lakoniczna wiadomość o Michałkutrzymaj się, Lidka
Tak się wczoraj wnerwiłam z tym Michałkiem żebym ich tam , jak nie wiedzą co się stało niech nie piszą .Napisali że odszedł a ty główkuj co się stało .Okropne to wszystko jak by nie mogli dać mu więcej szansy ......kot był zdany na ich łaskę i zrobili z nim co chcieli a teraz schronisko będzie bzdury gadać a kto ich sprawdzi .
BOZENAZWISNIEWA pisze:lidka02 pisze:puszatek pisze:doczytałam wszystkie wiadomości od Ciebie,dobiła mnie wczorajsza lakoniczna wiadomość o Michałkutrzymaj się, Lidka
Tak się wczoraj wnerwiłam z tym Michałkiem żebym ich tam , jak nie wiedzą co się stało niech nie piszą .Napisali że odszedł a ty główkuj co się stało .Okropne to wszystko jak by nie mogli dać mu więcej szansy ......kot był zdany na ich łaskę i zrobili z nim co chcieli a teraz schronisko będzie bzdury gadać a kto ich sprawdzi .
To prawda..dzięki dziewczynom ze schronu we Wrocłwiu Antos zyje-wykradły go tuz przed eutanazją-wazył 1,5kg jako dorosły kot....Teraz wazy 6kg,żyje..Jak do nas przyjechał miał....zasuszone jelita,umierał z kataru i głodu....Dziewczyny nazwały go Beksa,bo płakał..
ruda32 pisze:Mój TŻ zobaczył biednego boksera w schronisku na Paluchu,zabrał Zuzię i pojechali
Na Paluchu odmówili mu psa,pokazywali inne
a oni pojechali po konkretną biedę ,nawet nie pokazali tego boksera-odmówili![]()
Dziwne?
puszatek pisze:dziewczyny na pewno będą w schronie dziś lub jutro..............mam nadzieję, że dowiedzą się co się wydarzyło
puszatek pisze:będziemy czekać na wieści..............
Użytkownicy przeglądający ten dział: Caseyriple, darianna1, Google [Bot], puszatek i 76 gości