teraz czeka ja operacja oczka ale jest szansa, że bedzie widziała

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aga marczak pisze:791....216 kot chodzi po balustradzie na 2 piętrze i "nigdy nie spadnie"ma rok i też jest z jakiegoś domu tymczasowego
mpacz78 pisze:Dziewczyny, czy ktoś wie co z tą kotką z Gda z Traugutta co jest u Kasprzyków? Jak ona się ma? To taka chudziutka buraska co miała rany na tylnej łapce.
Jak wrócę to wezmę ją na DT.
aga marczak pisze:mpacz78 pisze:Dziewczyny, czy ktoś wie co z tą kotką z Gda z Traugutta co jest u Kasprzyków? Jak ona się ma? To taka chudziutka buraska co miała rany na tylnej łapce.
Jak wrócę to wezmę ją na DT.
Kotka ma się dobrze i zdrowieje
Ten czarny kociak,którego złapałaś umarł po odrobaczaniuJezdziłam z nim na kroplówki dostał parafinę,ale nic nie pomogło.Odrobaczały go praktykantki...To samo zrobiły z kociakiem,którego zawiozła adzi Też odszedł...
Szara kotka ta malutka z Traugutta znalazła dom
gisha pisze:Tragedia, co teraz na Elblaskiej sie wyrabia.
Podałam znajomej namiar na tę lecznicę i kazałam do Zalewskiego lub Ulewicza isc, niestety żadnego nie było a jakis facet po zrobieniu usg i rtg kotke uśpił ,choc zadnych obrazen nie stwierdził.Kotka dzień wczesniej uległa paralizowi tylnej części ciała .
NIE DALI KOTCE ZADNYCH SZANS!!!!!!!!!!!!!
Kotka byla adoptowana od Kingi chyba 3 lata temu.
Marlon pisze:aga marczak pisze:791....216 kot chodzi po balustradzie na 2 piętrze i "nigdy nie spadnie"ma rok i też jest z jakiegoś domu tymczasowego
Podaj mi caly nr smsem, jestem ciekawa od kogo ma kota!
olciak84 pisze:nie linczujcie mnie ale Moja najstarsza całe zycie chodizła po balustradzie na 4tym piętrze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google Adsense [Bot] i 740 gości