Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
koteczekanusi pisze:Może to po prostu inne siatki są, nie ma się co kłócić.
amacariel pisze:z jakiego materialu masz te moskitiery? jestes dla mnie swiatelkiem w tunelu
ariel pisze:Z tymi wzmocnionymi też trzeba uważać. U mnie taka była. Wytrzymała rok.
Jak Puziaczek pewnego wieczoru się uwiesił po prostu rozerwała się cała góra, no ale kotek waży słuszne 7 kg.
Wcześniejsze harce moskitiera wytrzymywała.
*anika* pisze:ariel pisze:Z tymi wzmocnionymi też trzeba uważać. U mnie taka była. Wytrzymała rok.
Jak Puziaczek pewnego wieczoru się uwiesił po prostu rozerwała się cała góra, no ale kotek waży słuszne 7 kg.
Wcześniejsze harce moskitiera wytrzymywała.
No i widzicie![]()
Stronę temu mówiłam, że samo określenie "moskitiera wzmocniona", "moskitiera metalowa", "sieć rybacka" to w zasadzie nic nie mówi i można sobie to interpretować dowolnie - nie zawsze bezpiecznie dla kota (bo ktoś zaufa i później ucierpi kot...).
Agneska pisze:Wreszcie wiem, do czego sluzy kominek w domu. Do ukladania kotow do snu.
Co rozpale, to nawet najwieksze lobuzy przysypiaja, lagodnie pomrukujac, wyciagajac sie i przytulajac. Terapia behawioralna?
Agneska pisze:Wreszcie wiem, do czego sluzy kominek w domu. Do ukladania kotow do snu.
Co rozpale, to nawet najwieksze lobuzy przysypiaja, lagodnie pomrukujac, wyciagajac sie i przytulajac. Terapia behawioralna?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 91 gości