Naprawiony Antoś i ferajna, kociaki z kk wyłapane, pomocy!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 21, 2013 15:16 Re: Naprawiony Antoś i ferajna, kociaki z kk wyłapane, pomoc

TAk, tak, odczynić :mrgreen:
Nie tylko tu - gdzie nie spojrzeć to jakies maluchy wyłapane.. chore... ręce opadają.. :(
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Pon maja 27, 2013 20:12 Re: Naprawiony Antoś i ferajna, kociaki z kk wyłapane, pomoc

Siedzę przez 7 dni w Białowieży, z kapryśnym dostępem do internetu. Zabrałam ze sobą Kawę i Felusię. Felutka już nie przesiaduje w kominku, czasem nawet wychodzi na zewnątrz, ale koniec ogona zostawia w domu. Kawa walczy o władzę z Herbatnikiem. Obrzucają się inwetywami i to dość głośno :mrgreen:
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Od: Śro mar 17, 2010 14:12

Post » Pon maja 27, 2013 20:15 Re: Naprawiony Antoś i ferajna, kociaki z kk wyłapane, pomoc

Bez Antka? 8O
To ja strajkuję, ooo Obrazek

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon maja 27, 2013 20:28 Re: Naprawiony Antoś i ferajna, kociaki z kk wyłapane, pomoc

Erin, chłopaki zostały w domu. A jak się młodzi cieszyli (mój syn z dziewczyną), że zostają same chłopy :D. Jakoś mniej z nimi kłopotów, razem rozrabiają i nie tak łatwo poddają się nastrojom. A Antoni jest ich ulubieńcem, choć od czwartej potrafi wyśpiewywać serenady.
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Post » Pon maja 27, 2013 20:34 Re: Naprawiony Antoś i ferajna, kociaki z kk wyłapane, pomoc

A moim to nie jest? :twisted:
Strajk podtrzymuję, ooo! Obrazek

Erin

Post » Czw maja 30, 2013 8:18 Re: Naprawiony Antoś i ferajna, kociaki z kk wyłapane, pomoc

Dzień dobry, cześć i czołem! :)
Chciałam Ci bardzo Fanszeto podziękować za wczorajsze spotkanie i miłe przyjęcie w Białowieży :1luvu:
Dziewczyny, u rodziców Oli jest cudownie - cisza, spokój, ptaszki śpiewają, powietrze czyste.
Wczoraj po powrocie do domu po prostu padłam, to był tez szok tlenowy, o którym rozmawiałyśmy :)

A tak jest tam cudnie :P

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Erin

Post » Czw maja 30, 2013 8:29 Re: Naprawiony Antoś i ferajna, kociaki z kk wyłapane, pomoc

I Fanszetowe obejście oraz koci inwentarz - cudne koty :1luvu:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Erin

Post » Nie cze 02, 2013 17:20 Re: Naprawiony Antoś i ferajna, kociaki z kk wyłapane, pomoc

Dzięki, Erin, za wstawienie pięknych zdjęć. Herbatniczek, Felutka i Kawka też są zadowolone ze swoich podobizn :wink:
Kotki zachowywały się wzorowo, szczególnie podczas jazdy do Białowieży. Na miejscu Felutka była trochę przepłoszona, ale pod koniec odważyła się wyjść na ganek i obwąchać ławki. Pierwszą dobę spędziła głównie w kominku, tam czuła się najbezpieczniej. Felutka bała się: Herbatnika, trawy, wiatru, przejeżdżających rowerzystów (gdy ośmieliła się wejść na ganek). Taki z niej strachliwy egzemlarz.

Fanszeta

Post » Nie cze 02, 2013 19:49 Re: Naprawiony Antoś i ferajna, kociaki z kk wyłapane, pomoc

Już wróciliście? Cali i nienaruszeni?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Wto cze 04, 2013 12:40 Re: Naprawiony Antoś i ferajna, kociaki z kk wyłapane, pomoc

Tak, cali i nienaruszeni :D Śruby trzymają dobrze. Koty też doszły do siebie :wink: Broją jak zwykle, szczególnie chłopaki. A ja rozpoczęłam znów próby złapania na sterylkę ostatniej kotki. Na razie bezskuteczne.

Fanszeta

Post » Wto cze 04, 2013 12:47 Re: Naprawiony Antoś i ferajna, kociaki z kk wyłapane, pomoc

Powodzenia :ok:
I czekam na Twoje fotki :oops:

Erin

Post » Czw cze 06, 2013 20:58 Re: Naprawiony Antoś i ferajna, kociaki z kk wyłapane, pomoc

A to coś specjalnie dla Morelowej:
Ja od środka i moje nowe śrubki :D . Jest ich siedem, tylko trzeba się dobrze przyjrzeć, bo zdjęcie jest z boku i śrubki prawie się pokrywają :D
Śliczne, :ryk: prawda :ryk:
Obrazek

A to Ciapciulek nie może pojąć, dlaczego babcia nie chce go zabrać do Białowieży

Obrazek
Obrazek

No i Narewka, rzeka w Białowieży, widziana przez pajęczynę :wink:
Obrazek

Fanszeta

Post » Czw cze 06, 2013 21:22 Re: Naprawiony Antoś i ferajna, kociaki z kk wyłapane, pomoc

Śrubki baaardzo interesujące.
Ciekawi mnie, o ile więcej z nimi ważysz.

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Czw cze 06, 2013 21:25 Re: Naprawiony Antoś i ferajna, kociaki z kk wyłapane, pomoc

jaaana, jesteś genialna, myślałam,że utyłam, a oni mi wstawili 2 kg śrubek :ryk:

Fanszeta

Post » Czw cze 06, 2013 21:30 Re: Naprawiony Antoś i ferajna, kociaki z kk wyłapane, pomoc

Fanszeta pisze:jaaana, jesteś genialna, myślałam,że utyłam, a oni mi wstawili 2 kg śrubek :ryk:

Wiem.
Miło, że i Ty zauważyłaś :ryk:

To jesteśmy dwie, które posiadły tę wiedzę :wink:
I jakoś nie spodziewam się, żeby jeszcze ktoś :evil:

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

[poprzednia][następna]