ja zgłaszałam się na dyżury na Drukarską i nadal podtrzymuję
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
annakreft pisze:jeśli stażystki nie zgłoszą się na rano 22 - 24 rano to proszę mnie wpisać jako ostateczne rozwiązanie![]()
miszelina pisze:Dorian odpada z Galerii, bo do domu idzie![]()
CZY JEST JAKIŚ WOLNY I CHĘTNY KOT NA ZMIANĘ OD 14.00 DO 16.00 LUB OD 16.00 DO 18.00?
miszelina pisze:annakreft pisze:jeśli stażystki nie zgłoszą się na rano 22 - 24 rano to proszę mnie wpisać jako ostateczne rozwiązanie![]()
Fajnie! O Drukarskiej myślę.![]()
A zajmiesz się koordynacją tamtejszych dyżurów? Bo myślę, że Gertaaa też Ci w dyżurach pomoże.
Na Szwai jest fajny sklep zoologiczny, myślę, że pozwoliliby nam powiesić tam ogłoszenie o poszukiwaniu wolontariuszy.
annakreft pisze:Na Szwai jest fajny sklep zoologiczny, myślę, że pozwoliliby nam powiesić tam ogłoszenie o poszukiwaniu wolontariuszy.
bardzo fajny sklep i bardzo fajna pani, kupiłam tam dzisiaj śliczne szeleczki czerwone na niedzielę ale Zytosława nie doceniła ...
annakreft pisze:miszelina pisze:Dorian odpada z Galerii, bo do domu idzie![]()
CZY JEST JAKIŚ WOLNY I CHĘTNY KOT NA ZMIANĘ OD 14.00 DO 16.00 LUB OD 16.00 DO 18.00?
a może Basia od Edyty ? Jest wśród kotów AFN do adopcji na stronie GK i bardzo długo czeka na dom ?
Tweety pisze:hello, są dwa wolne kocie miejsca. Dominika właśnie napisała, że nie odda już tego obrzydliwego psuja i bałaganiarza jakim jest Mireda
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, Blue, Evilus, Google [Bot], Zeeni i 211 gości