KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 30, 2011 20:01 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

jedna podwójna buda 330 zl i własnie zbieramy zeby zapłacić za 10 które zaraz przyjadą, poza tym musimy kupic 4 pojedyncze za 246 każda i jedna mniejsza podwojna ale pewnie tez koło 300zł :roll:

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Śro lis 30, 2011 21:40 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

W przedsionku do zdrowej stoją 2 żwirki - jeden jest dla Martyny P (choć nie jest opisany) a drugi to podarunek dla KCh. MartynaP daj znac jak weźmiesz swój

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Śro lis 30, 2011 21:41 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Krótkie info z dyzuru:
Kocia rodzinka prześliczna :love:
mamusi spokojna, tatuś nie zjadł, mały czarnulek chętny do zabawy ale bał się wyjść z boksu, za to mała buraska szalała za wędką jak wariat :wink:
Inka prawie cały dyżur przesiedziała w kapturze w bluzie mojego męża :smiech3:
Reszta ekipy (w tym nawet Mania) bawiły się jak szalone :spin2:
Paulinka tylko nie zeszła z szafy...trochę zjadła i poszła spać :(

Na zdrowej dyżurowała moja siostra i jej koleżanka z klasy :king:
Arletka nie odstępowała ich na krok :wink:
Chodziła za nimi wszędzie, kazała się smyrać i nie pozwoliła im zajmować się nikim innym :lol:
Chyba lubi dzieci :roll:
Pędzel i Zuzia oczka miły dzisiaj w porządku :)

Koło Kociej Chatki pojawił się kot, chyba kocur, bo strasznie duży :cat3:
Jest cały czarny, czy to jeden z bezdomniaczków?
Miałam wynieść mu jedzenie na koniec i oczywiście zapomniałam :?
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Śro lis 30, 2011 21:50 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Błoto faktycznie spore 8O :?

Cookie1706

Post » Śro lis 30, 2011 22:26 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Mara jak ogłoszenie papierowe dla naszych białaczkowców mam nadzieję że już gotowe ,MartynaP jak wydarzenie na faceboku?

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw gru 01, 2011 9:13 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Cookie1706 pisze:Krótkie info z dyzuru:
mamusi spokojna, tatuś nie zjadł...

Ja jak byłam we wtorek to nie było problemu - tatuś jadł - tylko on nie rzuca się na żarcie z innymi, on czeka aż tamci najpierw zjedzą a on... spokonie potem, jak ma ochotę i jak mu nikt się nie przygląda zjada ;)

Mara S

Post » Czw gru 01, 2011 9:27 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Kolombo z Milką :D
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Czw gru 01, 2011 10:07 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Jadziu i Wiesiu a czemu Kolombo ma wygolony brzuszek?

Mara S

Post » Czw gru 01, 2011 10:11 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Mara bo mial robione USG tak celem sprawdzenia czy wszystko jest u niego w porzadku :) ale jest :ok:
Dzis jedziemy z oczkiem ktorego nie ma do kontroli.
Moze bedzie mial wyjmowane szwy ale nie wiem napewno.
Obrazek http://www.nadziejanadom.org
Tajger,Chrupka,Pela,Kapsel,Czaruś
Benek [*] Lucuś-Belmondo[*]

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Czw gru 01, 2011 10:23 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Mara S pisze:
Cookie1706 pisze:Krótkie info z dyzuru:
mamusi spokojna, tatuś nie zjadł...

Ja jak byłam we wtorek to nie było problemu - tatuś jadł - tylko on nie rzuca się na żarcie z innymi, on czeka aż tamci najpierw zjedzą a on... spokonie potem, jak ma ochotę i jak mu nikt się nie przygląda zjada ;)

No to mnie uspokoilaś :wink:
Dzięki za info :D

Cookie1706

Post » Czw gru 01, 2011 11:43 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Jadziu niezłe danie główne na stole w postaci Milki i Kolombo :ryk:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Czw gru 01, 2011 13:25 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Czw gru 01, 2011 13:59 Re: proszę nie pisać zakłądam nowy wątek

GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 05.12.-11.12.2011 r.
05.12. pon. rano brak wie. brak
06.12. wt. rano brak wie. Teresa
07.12. śr. rano brak wie brak
08.12. czw.rano brak wie. brak
09.12. piat rano brak wie. brak
10.12. sob. rano brak wie. brak
11.12. niedz. rano Dorotka wie. brak

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw gru 01, 2011 14:02 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

po dyżurze
na zdrowej: Wszyscy ok, jedli, bawili się :ok: Arletka mocno się drapie, trzeba pamiętac o smarowaniu ranek maścią :!:

na kwarantannie:
Michałowa nic nie zjadła, wymiotowała samą wodą i jakby z krwią, bardzo dużo pije, może też miec gorączkę. Trzeba z nią pojechac do weterynarza. My niestety dzisiaj nie mamy czym, bo nam padł akumulator :evil: Czy ktoś da radę?
Maurycy czekał pierwszy w boksie na michę :ok: Lubi jedzonko z rybą. Jego małżonka wylazła z boksu i warczała na wszytkich i wszystko, nawet własnych dzieciorów nie poznała :roll: Szary maluch został na wolności, bo strasznie się darł jak go zamykałam, a tak świetnie się bawi z maluchami.
Sabinka ma cały czas mokre oczka, dostała maści.

Bezdomniaczki nakarmione. Były wszystkie dzieciaki, rodziców brak. Skarpetek pędził do mnie jak wariat :D Chciałam złapac dziewczynkę, ale była bardzo ostrozna i wycofywała się w krzaki. Ma bardzo duże i brzydkie plamy na całym grzbiecie. To chyba jakas choroba skóry. Przed sterylizacją pewnie trzeba będzie ją leczyc. Jak ktoś będzie karmił bezdomniaczki, to spróbujcie ją złapac; akurat mamy wolne boksy.
Rudy kicha.

The Szops

Od: Sob lip 30, 2011 15:08

Post » Czw gru 01, 2011 14:10 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

The Szops pisze:po dyżurze
na zdrowej: Wszyscy ok, jedli, bawili się :ok: Arletka mocno się drapie, trzeba pamiętac o smarowaniu ranek maścią :!:

na kwarantannie:
Michałowa nic nie zjadła, wymiotowała samą wodą i jakby z krwią, bardzo dużo pije, może też miec gorączkę. Trzeba z nią pojechac do weterynarza. My niestety dzisiaj nie mamy czym, bo nam padł akumulator :evil: Czy ktoś da radę? Rudy kicha.

Ja akurat dzisiaj nie mogę a nie wygląda mi to na sprawę, która może poczekać :(

Mara S

[poprzednia][następna]