magradz pisze:XAgaX pisze:
Czyli jedno pisze, a drugie mówi przez telefon?
Tamto ogłoszenie jest z 2009. Ale ten sam nr telefonu i to samo miasto.
To już zauważyłam. Dobrze, że namierzyłaś, że problem narasta nie od dziś... Pisać prowokację?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magradz pisze:XAgaX pisze:
Czyli jedno pisze, a drugie mówi przez telefon?
Tamto ogłoszenie jest z 2009. Ale ten sam nr telefonu i to samo miasto.
Marlon pisze:Monika możesz już do spisu tymczasów napisać że oddałam dziś Mambe, jutro jedzie pies Leoś do adopcji a w piątek kot Pusio
Dodalam ogloszenie, tam mozecie zobaczyc projekt ulotki :
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierze ... 66812.html
aga marczak pisze:biamila pisze:aga marczak pisze:adzi pisze:Dziewczyny szukam pilnie TDT dla rudego Garfiego z tego wątku - str. 39
viewtopic.php?f=1&t=135485&start=570
DS od połowy lutego w Wawie.
UWAGA szukamy awaryjnego domu dla rudzielca,który ma już DS w Wawie!
Jeny jaki piękny chłopak:)
Chłopak piękny,miły i przez to jego życie wisi na włosku."chłopcom",którzy łapią tam koty na pewno też się spodoba a jest łatwym łupem bo piękny rudy miziak z niego
aga marczak pisze:Na jakiego maila mogę wysłać swoje ogonki aby zawisły na stronce PKDT?
Betbet pisze:Hej Dziewczyny
Czy któraś z Was ma doświadczenie w robieniu opatrunków malutkim kociakom? Tak na brzuch, gdzie każdy opatrunek jest zdejmowany w trymiga.a chodzi o dorosłego samczyka świnki morskiej, trafił do mnie na tymczas z półrocznym, nieleczonym świerzbem (pozdrawiamy sklepy zoologiczne). Śwniak rozdrapuje się do krwi, ma aż drgawki, by cały w strupach. Jest trochę lepiej ale zdejmuje wszystkie opatrunki, ludzie ze świnkowego forum tez jużn ie mają pomysłu, jak go opakować, żeby nie drapał grzbietu? O głowie juz nie wspominam...ma na środku dziurę...
Gdyby komuś przyszedł na myśl jakiś kubraczek (próbowaliśmy kilku), coś co oddycha, a zarazem jest nieściągalne... błagam o radę na radioowa@wp.pl.
Muniek strasznie cierpi:(
mpacz78 pisze:aga marczak pisze:Na jakiego maila mogę wysłać swoje ogonki aby zawisły na stronce PKDT?
pkdt.root@gmail.com
adzi pisze:aga marczak pisze:biamila pisze:aga marczak pisze:adzi pisze:Dziewczyny szukam pilnie TDT dla rudego Garfiego z tego wątku - str. 39
viewtopic.php?f=1&t=135485&start=570
DS od połowy lutego w Wawie.
UWAGA szukamy awaryjnego domu dla rudzielca,który ma już DS w Wawie!
Jeny jaki piękny chłopak:)
Chłopak piękny,miły i przez to jego życie wisi na włosku."chłopcom",którzy łapią tam koty na pewno też się spodoba a jest łatwym łupem bo piękny rudy miziak z niego
nadal szukamy awaryjnego DT dla rudego Garfiego - DS na połowy lutego w Wawie ! strych, poddasze, pomieszczenie jakieś cokolwiek, kastracje i leczenie będę starać się zorganizować
laylla7 pisze:Żeby jeszcze dodac trochę dobrych wieści.
Pisałam do was o kotach z Brzeżna ,mieszkajacych obok restauracji "Wielki Błekit".
W niedzielę byliśmy na spacerze z moim TŻtem i obczailiśmy ,że te koty mają tam pobudowane trzy budki na wydmach.
Jedzenie dostają regularnie(ciągle maja jakieś mięso w miskach ) wiec ktos mocno o nie dba.
My im załatwilismy jeszcze jedną ,super budkę,ocieplaną , ze styropianem i otwieranym dachem,by można było ją czyścić,zamówioną z netu,zbudowaną spacjalnie pod bezdomne koty.
W weekend podjedziemy im zawieżć.
Obawiam się tylko jednego -że ta cała banda nie jest kastrowana ani sterylizowana :/
laylla7 pisze:Obawiam się tylko jednego -że ta cała banda nie jest kastrowana ani sterylizowana :/
Użytkownicy przeglądający ten dział: Beanie, Blue, CatnipAnia i 41 gości