Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mara S pisze:Czyli koncepcja wynajmu dodatkowego pomieszczenia już zupenie odpadła? A pamiętacie jaki to był koszt? Moze by je choc na 1 miesiąc wynająć do czasu aż się poszczepi kociaki ze zdrowej lub ewentualnie zrobi jakąś wolierę?
terenia1 pisze:Jeszcze mamy dwa dyżurki nie obsadzone w tym tygodniu - cała sobota.
I wystawiam już grafik na przyszły tydzień.
GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 24.10.-30.10.2011 r.
24.10. pon. rano brak wie. brak
25.10. wt. rano brak wie. brak
26.10. śr. rano brak wie Agata
27.10. czw.rano brak wie. Teresa
28.10. piat rano brak wie. brak
29.10. sob. rano brak wie. brak
30.10. niedz. rano Dorotka wie. Agata
Mara S pisze:Mara S pisze:Czyli koncepcja wynajmu dodatkowego pomieszczenia już zupenie odpadła? A pamiętacie jaki to był koszt? Moze by je choc na 1 miesiąc wynająć do czasu aż się poszczepi kociaki ze zdrowej lub ewentualnie zrobi jakąś wolierę?
Cytuję się co by być lepiej widocznym - pytam - też w imieniu Gosikot
terenia1 pisze:Mara S pisze:Mara S pisze:Czyli koncepcja wynajmu dodatkowego pomieszczenia już zupenie odpadła? A pamiętacie jaki to był koszt? Moze by je choc na 1 miesiąc wynająć do czasu aż się poszczepi kociaki ze zdrowej lub ewentualnie zrobi jakąś wolierę?
Nie wiem czy upadła. Ja przedstawiłam to co się dowiedziałam w lecznicy na temat testów, szczepień, połaczenia Arletki i Biedronka z innymi kotami, przebadanymi i zaszczepionymi.
Koszt wynajmu lokalu wynosił 200zł oprócz tego trzeba doliczyć media ogrzewanie i wodę - bo już bez ogrzewania nie da rady - wyliczyłam orientacyjnie że miesięcznie to wyniesie około 350zł.
terenia1 pisze:Jeszcze mamy dwa dyżurki nie obsadzone w tym tygodniu - cała sobota.
25.10. wt. rano brak wie. Ewa
26.10. śr. rano brak wie Agata
27.10. czw.rano brak wie. Teresa
28.10. piat rano brak wie. Ewa
Dorota Wojciechowska pisze:terenia1 pisze:Mara S pisze:Mara S pisze:Czyli koncepcja wynajmu dodatkowego pomieszczenia już zupenie odpadła? A pamiętacie jaki to był koszt? Moze by je choc na 1 miesiąc wynająć do czasu aż się poszczepi kociaki ze zdrowej lub ewentualnie zrobi jakąś wolierę?
Nie wiem czy upadła. Ja przedstawiłam to co się dowiedziałam w lecznicy na temat testów, szczepień, połaczenia Arletki i Biedronka z innymi kotami, przebadanymi i zaszczepionymi.
Koszt wynajmu lokalu wynosił 200zł oprócz tego trzeba doliczyć media ogrzewanie i wodę - bo już bez ogrzewania nie da rady - wyliczyłam orientacyjnie że miesięcznie to wyniesie około 350zł.
A ja nie wiem czy nam wynajma na 1 miesiąc.
Pozatym jednak pomieszczenie po kotach i po miesiacu może troszkę ucierpieć- nie wiem czy sobie nie nabruździmy
Może jednak ta kwote wydac na materiały i zrobic wolierę na zdrowej - zawsze się przyda na niezgodne koty??
Myslę że decyzje trzeba podjąć w miarę szybko - nie ma na co czekać.
A koncepcja szczepienia myślę że jest słuszna i przełozy się na większą i lepszą adoptowalność
25.10. wt. rano Beatka wie. Ewa
26.10. śr. rano Marta wie Agata
27.10. czw.rano Beatka wie. Teresa
28.10. piat rano Marta wie. Ewa
Dzięki
Użytkownicy przeglądający ten dział: justyna_j, northh i 44 gości