dt Smarti 6

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 05, 2011 16:48 Re: dt Smarti 6

Czekam niecierpliwie na relację o BeBe :kotek:
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Sob lis 05, 2011 20:58 Re: dt Smarti 6

Bebe "na swoim" :piwa: :piwa:

okolica wspaniała,wokół sami kociarze,ludzie przemili i co najważniejsze, rozsądni.
Dziś pozna swoją przyszłą przyjaciółkę-roczną szylkretkę Lafi która ma ją nauczyć wielu fajnych rzeczy :D

może jestem nieobiektywna więc poczekajmy na relację i fotorelację Marzeni :D

Pani będzie zbierała "szmatki i ścinki" na Paluch i poprosimy Cię kiedyś Edytko o odbiór :roll:

no i dziś moje tymczasy wzbogaciły się o gigantyczny,łaciaty drapak a więc powoli,acz z wieeelkim trudem, zaczynam dościgać zasłużone forumowe dt :spin2: :spin2: :spin2:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Sob lis 05, 2011 21:04 Re: dt Smarti 6

Jestem zezwlok-zreszta podczas wizyty ledwo kontaktowalam i staralam się utrzymać ciało w pionie, a umysl w podstawowej przytomnosci. Teraz bedac ju z w cieple i w domu może jak odetchnę to wstawię foty, a jak nie to jutro.
Domek super, /8888888888888888888888888888888 - komentarz Everesta, mojej torpedy :D
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob lis 05, 2011 21:11 Re: dt Smarti 6

Marzeniu-Pani od Muci prosiła o jej foty bo bardzo za nią tęskni i chciałaby na nią patrzeć! :D :1luvu:

dlatego proszę prześlij pani foty Muci a jeśli nie masz to link tutejszy str 39 są piękne.
proszę-znajdż jeszcze na to siłę :roll: :roll: :roll:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Sob lis 05, 2011 21:12 Re: dt Smarti 6

smarti pisze:Marzeniu-Pani od Muci prosiła o jej foty bo bardzo za nią tęskni i chciałaby na nią patrzeć! :D :1luvu:

dlatego proszę prześlij pani foty Muci a jeśli nie masz to link tutejszy str 39 są piękne.
proszę-znajdż jeszcze na to siłę :roll: :roll: :roll:

smarti - nie mam fajnych fot, Twoje w ogrodzie są najfajniejsze, nie wiem, moze jakieś znajdę, ale dzisiaj jadąc metrem przeglądałam w telefonie i nie są fahjne, są takie zwykłe. Link bez problemu prześlę.
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Sob lis 05, 2011 21:21 Re: dt Smarti 6

wystarczy link bo te foty są piękne,a ja nie mam maila Pani...

Marzenia11 pisze:Mućka :D :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

smarti

Post » Sob lis 05, 2011 21:23 Re: dt Smarti 6

smarti - ale wszystkie te foty Pani ma, bo je wysyłałam gdy robiłam casting na kotki dla pani :D

Marzenia11

Post » Nie lis 06, 2011 10:35 Re: dt Smarti 6

Wczoraj wpadlam w panikę, która trwala noc calą co w połączeniu z choróbskiem zaowocowalo koszmarami sennymi i trwaniem tak naprawdę w półśnie - dzisiaj na szczęscie niedawno dostalam smsa z domku Niesmiałki vel Czarnulki vel Katastrofki :

Witam pani M.Wszystko w porządku.Katastrofka juz całkiem się oswoiła.Szaleje, przytula sie i ma niezly apetyt :) Wszystko u nas ok. Pozdrawiamy

Marzenia11

Post » Nie lis 06, 2011 10:54 Re: dt Smarti 6

No Smarti a nie mówiłam :)
Odbierając od Pani ścinki będę mogła BeBe odwiedzać :)

Dziś jadę własnie zawieźć tam co ni co i przepisać (wreszcie) Bluśkę.
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde

EdytaB_a

Post » Nie lis 06, 2011 13:33 Re: dt Smarti 6

BeBe w ds :D
Z racji mojej maligny oraz niesprzyjających warunkow oświetleniowych plus nad wyraz wysokiej ciekawości i ruchliwości BeBe zdjęc jest kilka i sredniej jakości :wink:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Marzenia11

Post » Nie lis 06, 2011 19:26 Re: dt Smarti 6

noooo ogonek w górze mówi sam za siebie :)
Pani na włościach - cudnie :!: :ok:

EdytaB_a

Post » Nie lis 06, 2011 19:45 Re: dt Smarti 6

dzwoniła Duża Bebe.
Bebe nie zrobiła jeszcze koopki.
wpycha w siebie na wyścigi każdą ilość mokrego i mięska,suche ją w ogóle nie interesuje,w dzień siedzi na krzesełku pod stołem w jadalni..
w nocy spała w nogach pana i miała,"przy sobie" michy i kuwetkę, jak wstała rano i-to nie zważajac na kuwetkę pobiegła na dół zrobić sioo na podłogę przy drzwiach tarasowych....a koopki ani widu ani słychu...

Bebe-zróóób kupeczkę :roll: :roll: :roll:

smarti

Post » Nie lis 06, 2011 20:29 Re: dt Smarti 6

smarti pisze: jak wstała rano i-to nie zważajac na kuwetkę pobiegła na dół zrobić sioo na podłogę przy drzwiach tarasowych....

No to teren zaznaczony, czyli pani na włościach pełnym pyszczkiem :mrgreen:
A teraz moja ulubiona ulubienico zacznij zachowywać się jak na damę przystało i wszystko do kuwetki proszę robić :ok: :ok: :ok: :ok:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Nie lis 06, 2011 20:31 Re: dt Smarti 6

Marzeniu-poszły do Ciebie foty Caroli bo nie wiemy czy je masz , oraz Belentke i Charliego :D

wstaw pliz :D :1luvu:

Bianka 4 pisze:
smarti pisze: jak wstała rano i-to nie zważajac na kuwetkę pobiegła na dół zrobić sioo na podłogę przy drzwiach tarasowych....

No to teren zaznaczony, czyli pani na włościach pełnym pyszczkiem :mrgreen:
..........

Bianka-dokładnie-też tak uważam i tej wersji będę się trzymać :ok: :ok: :ok:

smarti

[poprzednia][następna]