Paluch5 - potrzebujemy dt dla Paluszków!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 15, 2011 14:29 Re: Paluch5 - potrzebujemy dt dla Paluszków!

alareipan pisze:Magaaaa co ja moge napisać, jak się Tobie to srebrne podoba, to sobie bierz! To będzie Twój pierwszy tymczas.... nieadopcyjny :twisted:
Obrazek
Dlaczego nieadopcyjny? Taka jest śliczna... :?:
No nie bądż taka tajemnicza... 8)

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Pt lip 15, 2011 14:34 Re: Paluch5 - potrzebujemy dt dla Paluszków!

Obrazek
A miła jest wprost proporcjonalnie do swojej śliczności :D Zapakować?

Obrazek
To jest kolega 313, który gabinet zdemolował :mrgreen: Na szczęście dla wszystkich pan go odebrał jeszcze tego samego popołudnia :D

Obrazek
Wydaje mi się, że to też odbiór, bo coś mi się kołacze po głowie, że gdy czytałam Kasi numerki, to był odbiór kota czarnego.

No i to też na pewno jest odbiór

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

A to wydaje mi się są 2 zdjęcia tego samego kota.
ID: 0294/11/K
Gatunek: KOT [ EUROPEJSKA ] [ samiec ]
Masc: bura pręgowana z białym
Skad: SM z Dzieci Warszawy
Obrazek

Obrazek
no ten na bank nie wygląda na kociaka a nie ma opisu

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Pt lip 15, 2011 14:36 Re: Paluch5 - potrzebujemy dt dla Paluszków!

I żeby Bunia była na nowej stronie :!:

alareipan pisze:
jamkasica pisze:Podrzucam Paluszki i przypominam się z ukochaną Seniorką- Bunią. Ona BARDZO, BARDZO potrzebuje domku na końcówkę żywota...

Obrazek
KRÓLOWEJ BUNI jest BARDZO potrzebny dom na stare lata. Kotka nie jest adopcyjna, nie młoda, nie piękna, ale ma taki charakter, którego nie da się zapomnieć. Marzę o domku dla niej :roll: ... Entropium nie jest operacyjne :(
Jest tak kochaną koteczką, że trudno to opisać. Toleruje inne koty i psy. Nie ma wielkiego apetytu, ale zawsze skubnie co smaczniejszy kąsek. Wzięta na ręce wczepia się pzurkami, przytula i mruczy :1luvu:

Może ktoś??

Też proszę :!: To jest taka słodka przytulanka. Bardzo spragniona czułości i domowych pieleszy :!: :!: Humor z tygodnia na tydzień jej siada, smutas z niej straszny. Nie dajmy jej umrzeć w samotności :!: :!: :!:

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Pt lip 15, 2011 14:47 Re: Paluch5 - potrzebujemy dt dla Paluszków!

alareipan pisze:Obrazek

Eeee tego... moze nie... :mrgreen:

magaaaa

Post » Pt lip 15, 2011 14:56 Re: Paluch5 - potrzebujemy dt dla Paluszków!

magaaaa pisze:
alareipan pisze:Obrazek

Eeee tego... moze nie... :mrgreen:

A może dla magaaaa będzie milsza niż dla Was :twisted:
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Pt lip 15, 2011 15:31 Re: Paluch5 - potrzebujemy dt dla Paluszków!

Czy ona przypadkiem nie była z dwójką kociąt ? Tych które siedzą w szafie na górze po prawej stronie ? One są bardzo dzikie.A wiem,że na stronie Palucha jeszcze wtedy na kwarantannie była śliczna srebrna kotka z dwoma maluchami.Nie mogłam ich potem w schronie odnaleźć , a pewnie są rozdzielone :roll: .
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Pt lip 15, 2011 17:03 Re: Paluch5 - potrzebujemy dt dla Paluszków!

alareipan pisze:No i to też na pewno jest odbiór

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Tak te zostały odebrane i są bezpieczne.
ObrazekObrazek

naline

Od: Pt lip 02, 2010 8:45

Post » Pt lip 15, 2011 18:19 Re: Paluch5 - potrzebujemy dt dla Paluszków!

alareipan pisze:
jamkasica pisze:Podrzucam Paluszki i przypominam się z ukochaną Seniorką- Bunią. Ona BARDZO, BARDZO potrzebuje domku na końcówkę żywota...

Obrazek
KRÓLOWEJ BUNI jest BARDZO potrzebny dom na stare lata. Kotka nie jest adopcyjna, nie młoda, nie piękna, ale ma taki charakter, którego nie da się zapomnieć. Marzę o domku dla niej :roll: ... Entropium nie jest operacyjne :(
Jest tak kochaną koteczką, że trudno to opisać. Toleruje inne koty i psy. Nie ma wielkiego apetytu, ale zawsze skubnie co smaczniejszy kąsek. Wzięta na ręce wczepia się pzurkami, przytula i mruczy :1luvu:

Może ktoś??

Też proszę :!: To jest taka słodka przytulanka. Bardzo spragniona czułości i domowych pieleszy :!: :!: Humor z tygodnia na tydzień jej siada, smutas z niej straszny. Nie dajmy jej umrzeć w samotności :!: :!: :!:

[/quote]
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Pt lip 15, 2011 22:09 Re: Paluch5 - potrzebujemy dt dla Paluszków!

Matko, jaka bieda :(
alareipan pisze:

Obrazek

Może ktoś??

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Sob lip 16, 2011 20:25 Re: Paluch5 - potrzebujemy dt dla Paluszków!

Garfield poszedł do domu :ok: :ok:

Na razie jeszcze trudno mi się z tego cieszyć w pełni... :(

magaaaa

Post » Sob lip 16, 2011 21:08 Re: Paluch5 - potrzebujemy dt dla Paluszków!

wiadomość dla wszystkich oraz dla Jamkasicy do której nie mogłam się dodzwonić.

Kulka/Glizda ma zdjęte szwy,podobno ładnie się zagoiła,oczko będzie widziało-krople przez najbl 20 dni potem kontrola :D
za ok 3 tyg możemy sterylizować a potem hopsa do domku :D

Filemon/Forrest(?) obejrzany-goi się deczko gorzej bo i oczko było w tragicznm stanie,zdjęcie szwów za tydzień-1 szew "spadł".
krople przez najbl tydzień a potem tez przez min 20dni.(jest już bezjajeczny :D )

Bonifacek jak wiadomo zagojony po kastracji-można szukać domu :D -pracujemy nad futerkiem i urokiem ogólnym :kotek: :D

no i dla Ciumci i Blusi domków nie ma a już dawno dziewczyny gotowe...

generalnie "blokuja" :mrgreen: miejsce dla innych potrzebujących...

ostatni z paluszków-Sznycel-muszę przymierzyć się do jego ząbków ale jakoś tak mam lęk-nie wiem gdzie,muszę odsapnąć finansowo itd...na razie czekam bo nie mam weny...
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Nie lip 17, 2011 11:38 Hrabia w domu

Przesyłam zdjęcie Hrabiego w nowym domku:
Obrazek

Zapoznanie się panów przebiega bez syczenia i łapoczynów. Hrabia odnosi się do Miauczysława bardzo przyjaźnie i zupełnie się go nie boi. Miauczysław interesuje się nowym kolegą, ale na razie odtrąca próby spoufalenia się. Kilka razy musiałam mu udzielić słownej reprymendy, bo przymierzał się do ugryzienia Hrabiego.

Zdjęcie jest nieostre, bo jak bliżej podchodzę, to Hrabia ucieka pod kredens.

kruszonka

Od: Pon lip 30, 2007 19:16

Post » Nie lip 17, 2011 15:15 Re: Paluch5 - potrzebujemy dt dla Paluszków!

Szalony Kot pisze:Blusia ma pakiecik :ok:

wielkie dzięki Ci Szalony Kocie,w imieniu Blusi i własnym :D :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Edit:

Szalony :1luvu: :1luvu: :1luvu: -widzisz Twoje ogł SĄ magiczne!! DLATEGO BĘDĘ CIĘ O NIE MOLESTOWAĆ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: teraz Ciumol !! :D :mrgreen:
miałam 1 i to b.fajny tel o Blusię-pani z Falenicy,ma kundelka i kotkę -oboje z Palucha uratowała "dorywczo" wiele kotków..
a więc to niewykluczone że to TEN domek :D :ok: Państwa nie zauroczyła wcale maść ani spowinowacenie z kotkami rasowymi (bob tail!) ale "ten piękny pysio i to smutne,tęskne spojrzenie"
Marzenia jeszcze nie wie ale już jest umówiona na wizytę :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

[poprzednia][następna]