PAKT CZAROWNIC XXII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 09, 2011 11:49 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

majencja pisze:Nie ma to jak kochana służba zdrowia co nie??? :evil:

Nie, w zasadzie to nie ich wina, wkleję ze swojego wątku:
Na ten oddział nie narzekam, raz już leżałam generalnie w porządku, jedyne do kogo mam pretensję to do swojego laryngologa - mógł to dawno zauważyć i wykopać mnie na zabieg a nie zapisywać leki na alergię, w dodatku byłam w pon. i nie zauważył, że z tym nosem nie ok.
Nooo, hmmm, głupia sprawa, po tylu miłych słowach i kciukach... wróciłam do domu, zabieg jest przełożony na 24.03. Nos jest tak sponiewierany, że lekarz mówi, że dzisiaj go absolutnie nie można ruszać - maść, smarowanie trzy razy dziennie i do domu :evil:
W dodatku okazało się, że to nie tylko kwestia przegrody, coś tam jest jeszcze takiego i to tez trzeba zrobić, jak Wam to napisać: skrzydełka nosa tak ściśle przylegają do czegoś tam, że o też trzeba skorygować, na szczęście w jednym zabiegu.
Teraz tylko trzymać kciuki abym kataru nie dostała :evil:
A już ze strachem myślę o dwóch tygodniach w pracy, z zasmarkanymi kolegami i zimnym kiblem :evil:
Zabieg kolejny jest w czwartek, to nie wiem, czy mnie na sobotę i niedzielę jeszcze nie zostawią - to wtedy robi cztery dni, zobaczymy .
A Mru chyba wzięła mnie za durną - wczoraj cały instruktaż córce przyjaciółki (o właśnie, M. wyjedzie a obiecała, że trochę z Mru posiedzi oprócz obrządku, będzie przychodziła tylko koleżanka z doskoku), tłumaczenie, żegnanie, całowanie łebka, pakowanie torby i znowu tłumaczenie i wielkie pożegnania a ja po godzinie z torbą wracam do domu :twisted:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Śro mar 09, 2011 12:04 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

AYO pisze:http://kotburger.pl/29578/Ratowanie-zycia

Świetne :ok: :ok: :ok:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Śro mar 09, 2011 12:40 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

Toż mam rację- laryngolog też służba zdrowia :twisted:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Śro mar 09, 2011 13:02 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Śro mar 09, 2011 14:13 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

majencja pisze:Toż mam rację- laryngolog też służba zdrowia :twisted:

No tak, tak, pewno ;-) Ale co zrobić, trza chodzić, to się chodzi

jozefina1970

Post » Śro mar 09, 2011 14:15 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

mamaja4 pisze:Bo bank zmienił stronę i tak sie wk...że zapomniałam zaznaczyć :oops:

Czyż aby nie "śląski" ? :mrgreen:

A ja wczoraj na koniec dnia dostałam najlepszy z prezentów, bardzo oczekiwany, czerwony :mrgreen: Dementuję zatem plotkę, że zatrucie trwa 9 miesięcy :twisted:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Śro mar 09, 2011 14:17 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

psiama pisze:A ja wczoraj na koniec dnia dostałam najlepszy z prezentów, bardzo oczekiwany, czerwony :mrgreen: Dementuję zatem plotkę, że zatrucie trwa 9 miesięcy

Nie każde, na szczęście :-)

jozefina1970

Post » Śro mar 09, 2011 14:20 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

AYO pisze:Charm - one po prostu nie wiedzą co mają. Jaka to wygoda i ile możliwości. I jaka zajerzystą bielizne za grosze mogą nosić . Echch :x

Pucia - czy moge puścic dalej tę rymowankę? :1luvu: :ryk: :1luvu: :ryk:

No jasne!

PUCIA

Od: Nie sty 23, 2011 20:57

Post » Śro mar 09, 2011 15:47 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

A jak się czuje nasz forumowa przyszła mamusia? Mdłości przeszły ?

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Śro mar 09, 2011 17:31 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

Asia_Siunia pisze:A jak się czuje nasz forumowa przyszła mamusia? Mdłości przeszły ?

Jeżeli to do mnie (bo być może czegoś nie doczytałam :oops: ), to powoli - zbyt powoli - przechodzą.... Za to nasilają się ciągłe spadki cukru i jem już nie tylko za dwoje, ale za pięcioro :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Śro mar 09, 2011 17:44 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

8O Czworaczki?

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Śro mar 09, 2011 17:48 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

Według lekarza (choć nie wiem co on tam widział 8O ) to będzie jeden chłopak :twisted: Szykuję sie nam nowy młody czarownik, drogie Siostry :ryk:

joarkadia

Post » Śro mar 09, 2011 18:24 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

joarkadia pisze:Według lekarza (choć nie wiem co on tam widział 8O ) to będzie jeden chłopak :twisted: Szykuję sie nam nowy młody czarownik, drogie Siostry :ryk:

Tiaaaa... według lekarzy robiących mi USG w ciąży, moja córeczka, to też miał być Michałek :roll: Jeszcze 3 dni przed porodem miałam USG i pani doktor jajka widziała :twisted: Ale moje dziecko w ciągu tych trzech dni jajka straciło i urodziło się z rana ciętą wzdłuż kroku :lol:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Śro mar 09, 2011 18:30 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

Imiona wybrane i dla chłopca i dla dziewczynki :mrgreen: Śpioszki kupuję uniseksy na wszelki wypadek :ryk:

joarkadia

Post » Śro mar 09, 2011 18:32 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

Słuchajcie Siostry, dramat jest. Czas mi się chyba zbierać z tego świata. Zapomniałam dziś o drobnym fakcie, że mam zajęcia od 8:30 i pojechałam beztrosko do rektoratu rozliczać podróż służbową a tu telefon, że studenci mnie szukają. Koniec świata. Jeszcze koleżanka oddala mi niedźwiedzia przysługę, przeprosiła studentów w moim imieniu i powiedziała im, że...... "pani doktor jeszcze nie doszła do siebie po powrocie z Holandii" 8O Już słyszę te plotki na wydziale :mrgreen:
Drugi raz w życiu zdarzyło mi się zapomnieć, że mam zajęcia :oops: :oops: :oops: Może pić lecytynę albo połykać Ginkofar? Tylko czy ja będę pamiętać, że mam to łykać?

Joarkadio, dawaj imiona!
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

[poprzednia][następna]