Guido pozdrawia Kocią Chatkę.Kotek czuje się dobrze przytył , poprawiła mu się sierść.Wyleguje się na ławce jak jest slonko.Uwielbia pieszczoty.Pomyślec ,że gdyby nie trafił do KCH juz by go nie było

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wiesiak pisze:Witam!
Guido pozdrawia Kocią Chatkę.Kotek czuje się dobrze przytył , poprawiła mu się sierść.Wyleguje się na ławce jak jest slonko.Uwielbia pieszczoty.Pomyślec ,że gdyby nie trafił do KCH juz by go nie było![]()
Alienor pisze:Pozdrawiam cudnego Guido- oazę spokoju
jak nie trzeba brać leków
Wirtualne myzianki, bo niestety dalej niż do sklepu 5 minut od domu nie mogę iść. Mam nadzieję, że jak znajdę chwilę i podjadę do cudnego Guido, to mnie nie osyczy za te wszystkie tabletki pakowane do pysia
wolontariusz pisze:No to dzisiaj ważny dzień dla Lusi...
o 12:30 odbieram Lusię od Tereni i jazda do Wrocławia - tam przejmuje Ją Dr Tomasz S. i zawozi do Poznania:)
Rano już rozmawiałem z nowym domkiem i już się nie mogą doczekać:)
terenia1 pisze:Iwonka dziś przywiozła do mnie także fanciki dla Gosi i Marzenki z jej bazarkuno normalnie ślinka mi cieknie - dżemiki, nalewki, żurek... no dziewczyny nie wiem czy odzyskacie swoje wygrane
podziwiam w słoiczkach i buteleczkach - piszcie gdzie mam dostarczyć te pyszności żebyscie mogły sobie odebrać
![]()
terenia1 pisze:Lusia już w drodzecięzki dzień dziś przed nią, ale miejmy nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot], Szymkowa i 664 gości