KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 09, 2011 23:15 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Witam!
Guido pozdrawia Kocią Chatkę.Kotek czuje się dobrze przytył , poprawiła mu się sierść.Wyleguje się na ławce jak jest slonko.Uwielbia pieszczoty.Pomyślec ,że gdyby nie trafił do KCH juz by go nie było :kotek: :ok:
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, zyskałby na tym człowiek, a stracił kot.

Mark Twain

wiesiak

Od: Nie sty 09, 2011 21:20

Post » Sob kwi 09, 2011 23:19 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

wiesiak pisze:Witam!
Guido pozdrawia Kocią Chatkę.Kotek czuje się dobrze przytył , poprawiła mu się sierść.Wyleguje się na ławce jak jest slonko.Uwielbia pieszczoty.Pomyślec ,że gdyby nie trafił do KCH juz by go nie było :kotek: :ok:

Super wieści o Guido :D super że kociak ma się dobrze :D

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Sob kwi 09, 2011 23:22 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Pozdrawiam cudnego Guido :1luvu: - oazę spokoju :) jak nie trzeba brać leków :wink: Wirtualne myzianki, bo niestety dalej niż do sklepu 5 minut od domu nie mogę iść. Mam nadzieję, że jak znajdę chwilę i podjadę do cudnego Guido, to mnie nie osyczy za te wszystkie tabletki pakowane do pysia :?
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Sob kwi 09, 2011 23:23 Re: zakłądam nowy wątek proszę nie pisać

GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 11.04.-17.04.2011
11.04. pon. rano Gosia wie. Teresa
12.04. wt. rano brak wie. MaraS
13.04. śr. rano Bona44 wie. Beatka
14.04. czw.Monika wie.Teresa
15.04. piat.Bogusia,Asia wie. Beatka
16.04. sob. rano brak wie. brak
17.04. niedz. Alienor wie. Dorotka
Dziewczyny bardzo dziękuję za obsadzenie dyżurów :D

terenia1

Post » Nie kwi 10, 2011 6:55 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Alienor pisze:Pozdrawiam cudnego Guido :1luvu: - oazę spokoju :) jak nie trzeba brać leków :wink: Wirtualne myzianki, bo niestety dalej niż do sklepu 5 minut od domu nie mogę iść. Mam nadzieję, że jak znajdę chwilę i podjadę do cudnego Guido, to mnie nie osyczy za te wszystkie tabletki pakowane do pysia :?

Marzenko - Guido już nie pamięta chyba leczenia. Nawet mnie pozwala się głaskać bezsresowo, nie pamięta jak go woziłam do lekarza.Cieszę się bardzo że ten kotek ma się dobrze, po pierwszym badaniu lekarskim i USG zapowiadało się jak najgorzej. Dopiero operacja usunęła przyczynę fatalnego stanu zdrowia kotka- bez operacji wolę nie myśleć co by z nim było. A teraz się wygrzewa na słoneczku - super :)

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Nie kwi 10, 2011 8:32 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

terenia1 pisze:Obrazek

Obrazek

ślicznotka :) :1luvu:
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Nie kwi 10, 2011 9:03 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Nie ma za szczo :mrgreen: Przez skleroze zapomniałam o granatach przeciwgrzybnych :evil: Ale następnym razem zapodam. tak że gdyby trza było to nie kupujcie bo u mię som :mrgreen:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Nie kwi 10, 2011 9:04 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

No to dzisiaj ważny dzień dla Lusi...
o 12:30 odbieram Lusię od Tereni i jazda do Wrocławia - tam przejmuje Ją Dr Tomasz S. i zawozi do Poznania:)
Rano już rozmawiałem z nowym domkiem i już się nie mogą doczekać:)
ObrazekObrazek

jedno serce, jedna miłość - tylko MAN UTD i żona :-)

wolontariusz

Od: Pt mar 25, 2011 9:14

Post » Nie kwi 10, 2011 9:14 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

WAŻNA SPRAWA!!!!!
Czy może ktoś we WTOREK rano obstawić dyżur w KCH????
Mamy mieć mlodych gości około godz. 10 z Elfika wraz z Panią Moniką z Almavetu!!!
Więc musi być ładnie, pachnąco i wszystkie koty muszą być miziaste, mruczące itd....
Dajcie znać bo to dla Nas bardzo ważna sprawa!!!
ObrazekObrazek

jedno serce, jedna miłość - tylko MAN UTD i żona :-)

wolontariusz

Od: Pt mar 25, 2011 9:14

Post » Nie kwi 10, 2011 9:38 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

wolontariusz pisze:No to dzisiaj ważny dzień dla Lusi...
o 12:30 odbieram Lusię od Tereni i jazda do Wrocławia - tam przejmuje Ją Dr Tomasz S. i zawozi do Poznania:)
Rano już rozmawiałem z nowym domkiem i już się nie mogą doczekać:)

Bedę czekała na informacje i zdjęcia z nowego domku, poproś, zeby jak najszybciej dali jakies informacje i zdjecie 8) . Tęsknie za nia , jej spokojem i....lizaniem mnie po twarzy jak tylko do niej przychodziłam :( To na pewno będzie super dom i Lusia będzie szczęśliwa :1luvu:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Nie kwi 10, 2011 11:55 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

terenia1 pisze:Iwonka dziś przywiozła do mnie także fanciki dla Gosi i Marzenki z jej bazarku :D no normalnie ślinka mi cieknie - dżemiki, nalewki, żurek... no dziewczyny nie wiem czy odzyskacie swoje wygrane :P podziwiam w słoiczkach i buteleczkach - piszcie gdzie mam dostarczyć te pyszności żebyscie mogły sobie odebrać :D :P

Tereniu ja sobie zabiorę łupy chyba w poniedziałek rano wracając z dyżuru :lol:

gosiakot

Post » Nie kwi 10, 2011 11:56 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Madziula pisze:
terenia1 pisze:Obrazek

Obrazek

ślicznotka :) :1luvu:

Lusia jest prześliczna, wiele szczęścia w nowym domku , malutka :1luvu:

gosiakot

Post » Nie kwi 10, 2011 13:15 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Lusia już w drodze :) cięzki dzień dziś przed nią, ale miejmy nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze.

terenia1

Post » Nie kwi 10, 2011 13:18 Re: KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

terenia1 pisze:Lusia już w drodze :) cięzki dzień dziś przed nią, ale miejmy nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze.

Powiedziałas Piotrowi, zeby przykrył transporterek? ( Zrobiłas jeszcze jakies zdjęcie)
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Nie kwi 10, 2011 14:39 Re: KC

Wracam z dyzuru. Koty ok chociaz na nowej bojki. Juz nie tylko panie warcza ale i Mecenas loi tylki. Byla walka z Pedzlem. Zostawilam w przedsionku Kitty uwazajcie przy wchodzeniu
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

[poprzednia][następna]