PO EKSMISJI KAN PILNIE: TDT/DT/DS!POMOCY!kotów wciąż przybwa

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 19, 2011 16:59 Re: PO EKSMISJI KAN PILNIE: TDT/DT/DS!POMOCY!kotów wciąż przybwa

katipe pisze:
dagmara-olga pisze:koty można mieć - 2 -3 to norma - nie ma zakazu. Jakbyś miała 40 to może by dymili że smród...
A biegać koty też mogą. Swoją drogą - z czego budują u nas domy, że słychać jak kot biega? Strach pomyśleć, gdy ktoś ma dwoje dzieci - te to się dopiero z wrzaskiem i tupotem przez chałupę przewalają. Niech sobie facet pisze gdzie chce i wzywa policję. I niech opisze, że to takie "trtup tup" nad nim. Może jeszcze decybele zmierzy. :twisted:
Podejrzewam, że nie śpi i to słyszy nasłuchując usilnie.

nie zdziwiłabym się :D
jakoś w listopadzie mieliśmy dwa razy gości i było trochę głośniej (noooo za drugim razem to już przesada była, aż w szoku byliśmy że sąsiad nie reaguje :D). Po drugim razie rano on na nas czekał i wygłosił swoją gadkę i powiedział:
- Gdyby to było pierwszy raz. Ale nie! Już wcześniej było głośno w nocy z 10 na 11 listopada! :D

pedant? i jeszcze rejestruje imprezy??? ja stosujuę korki do uszu... :evil:

Kasiu, czyli wstawiam Czarka do wyadoptowanych do ds?
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Wto kwi 19, 2011 19:56 Re: PO EKSMISJI KAN PILNIE: TDT/DT/DS!POMOCY!kotów wciąż przybwa

mieszkałam kiedyś tak: :lol:
sąsiadów a to zalewalismy ( a nawet nasłali ekipę z administracji, i głupio im było, bo wode lali po rurkach i nic, na dole sucho :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: )
a to pranie kapało z balkonu na ich okna, jakims białym brudem 8O 8O 8O :ryk: :ryk: :ryk:
a to wyśledzili na 12 mieszkań, że te karnisze oparte o nasze własne drzwi piwnicy tak tak, akurat nasze, i proszę je zaraz usunąc :ryk: :ryk:
itd.....latka całe aż do nowego miasta się przeprowaziłam ( nooo, całkiem z innego powodu, stan cywilny zmieniając :D )
dlatego dziś koty szt 2 tupiące co noc o nie najlepiej zaizolowane panele 8) , no po prossstu lajcik :mrgreen:
i nowy sąsiad normalny jest :1luvu: :1luvu:

merrigold77

Od: Śro lip 14, 2010 16:39

Post » Wto kwi 19, 2011 20:09 Re: PO EKSMISJI KAN PILNIE: TDT/DT/DS!POMOCY!kotów wciąż przybwa

Hanulko nic się nie chwalicie, że Agatka od wczoraj w swoim domku :P
Za dalsze adopcje pozostałych kociaków :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Wto kwi 19, 2011 21:43 Re: PO EKSMISJI KAN PILNIE: TDT/DT/DS!POMOCY!kotów wciąż przybwa

Haniu, jakie śliczne kicie :1luvu: A ta pingwinka ,Klara,to taka o jakiej zawsze marzylam,ale niestety,choć serce krzyczy i się wyrywa ,rozsądek zwycięża :( Ach :!: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

Post » Śro kwi 20, 2011 7:29 Re: PO EKSMISJI KAN PILNIE: TDT/DT/DS!POMOCY!kotów wciąż przybwa

:1luvu: ciocie kochane, chwalimy się.. 8) pierwszy uzupełniłam...na dziś :ok:

halinka, ach ten rozsądek... :mrgreen: wiem coś o tym..

przepraszam mam lekkie opóźnienia.. chałpę muszę jakoś doprowadzić do użytku :mrgreen:
u mnie tupot to ja słyszę z góry :evil: niestety: dzieci :mrgreen:

Agatka w domku, wczoraj nie mogłyśmy z Domkiem zgrać się czasowo, ale dziś na pewno przekażę wieści.. :wink:
Balbinka w domku w Radomsku i chyba Julek się szykuje.. :ok: :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Śro kwi 20, 2011 7:40 Re: PO EKSMISJI KAN PILNIE: TDT/DT/DS!POMOCY!kotów wciąż przybwa

Kotki z działek czekają na naszą pomoc i DOMKI!!!!

Kotki z działek. 4 kocurki i matka. Kotki mają po 8 miesięcy. Są na razie odrobaczone i odpchlone. Całe ich dzieciństwo to samotność i czekanie na codzienny przyjazd karmicielki, która jak już wcześniej pisałam chodzi 6 km na działki, aby zaoszczędzić na bilecie autobusowym i kupić puszkę karmy.
RTOZ pomaga jak może w karmie, odrobaczeniach, odpchleniach, leczeniu, kastracji i szczepieniu. Kociaki nie mogą jednak tam zostać, ponieważ działkowicze już zapowiedzieli, że się z nimi rozprawią. DOMKI BARDZO POTRZEBNE, A KOCIAKI PRZECUDNE!!
Obrazek

Marko, braciszek Moriska - ok. 8 mieś. łagodny, miły kotek z działek.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Hektor - piękny, lecz bojaźliwy Hektor - ok. 8 mieś. także kotek z działek.
Odpchlony, odrobaczony.
Obrazek Obrazek

Moris ma ok . 8 miesięcy. Nie jest czarny, lecz brunatny. Jest łagodny, przytulaśny. Odpchlony, odrobaczony. Przed świętami będzie szczepiony, po świętach kastrowany.
Obrazek

Obrazek
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Śro kwi 20, 2011 23:35 Re: PO EKSMISJI KAN PILNIE: TDT/DT/DS!POMOCY!kotów wciąż przybwa

a to zaproszenie do złożenia oferty - dotyczy usługi weterynaryjnej w schronisku...

Obrazek
Obrazek

pluskwa6

Od: Pt maja 21, 2010 12:50

Post » Śro kwi 20, 2011 23:43 Re: PO EKSMISJI KAN PILNIE: TDT/DT/DS!POMOCY!kotów wciąż przybwa

pluskwa6 pisze:a to zaproszenie do złożenia oferty - dotyczy usługi weterynaryjnej w schronisku...

Obrazek

Dzisiaj otrzymałam nieoficjalnie to pismo, które otrzymali wszyscy weci w Radomsku. Jak napisała już pluskwa6, jest to zaproszenie do złożenia oferty na nowego lekarza schroniska. Nielojalności wobec pracodawcy się nie wybacza. :twisted: :evil: Kozłem ofiarnym jest niestety dr Dobrowolski, który pokazał wreszcie co się dzieje w naszym schronisku.
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Od: Śro wrz 03, 2008 16:39

Post » Śro kwi 20, 2011 23:45 Re: PO EKSMISJI KAN PILNIE: TDT/DT/DS!POMOCY!kotów wciąż przybwa

Hanulka pisze:Kotki z działek czekają na naszą pomoc i DOMKI!!!!

Kotki z działek. 4 kocurki i matka. Kotki mają po 8 miesięcy. Są na razie odrobaczone i odpchlone. Całe ich dzieciństwo to samotność i czekanie na codzienny przyjazd karmicielki, która jak już wcześniej pisałam chodzi 6 km na działki, aby zaoszczędzić na bilecie autobusowym i kupić puszkę karmy.
RTOZ pomaga jak może w karmie, odrobaczeniach, odpchleniach, leczeniu, kastracji i szczepieniu. Kociaki nie mogą jednak tam zostać, ponieważ działkowicze już zapowiedzieli, że się z nimi rozprawią. DOMKI BARDZO POTRZEBNE, A KOCIAKI PRZECUDNE!!
Obrazek

Marko, braciszek Moriska - ok. 8 mieś. łagodny, miły kotek z działek.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Hektor - piękny, lecz bojaźliwy Hektor - ok. 8 mieś. także kotek z działek.
Odpchlony, odrobaczony.
Obrazek Obrazek

Moris ma ok . 8 miesięcy. Nie jest czarny, lecz brunatny. Jest łagodny, przytulaśny. Odpchlony, odrobaczony. Przed świętami będzie szczepiony, po świętach kastrowany.
Obrazek

Obrazek

Ostatnie zdjęcie przedstawia koteczka o imieniu Samir - odpchlony, odrobaczony. Na wszystkie zabiegi będzie dowieziony do weta.
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Post » Pt kwi 22, 2011 9:06 Re: PO EKSMISJI KAN PILNIE: TDT/DT/DS!POMOCY!kotów wciąż przybwa

już zamieszczam...
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pt kwi 22, 2011 14:09 Re: PO EKSMISJI KAN PILNIE: TDT/DT/DS!POMOCY!kotów wciąż przybwa

SPOKOJNYCH śWIĄT

Obrazek
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pt kwi 22, 2011 16:36 Re: PO EKSMISJI KAN PILNIE: TDT/DT/DS!POMOCY!kotów wciąż przybwa

domkowych świąt!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Sob kwi 23, 2011 10:27 Re: PO EKSMISJI KAN PILNIE: TDT/DT/DS!POMOCY!kotów wciąż przybwa

Kochani.
Na nadchodzące Święta przyjmijcie najserdeczniejsze życzenia tego, aby zaduma nad życiem i śmiercią w czas Wielkanocy łączyła się z wiarą, nadzieją i miłością oraz radosnym nastrojem wiosennym. Niech te Święta będą dla Was czasem spędzonym w rodzinnym gronie. :1luvu:
Ostatnio edytowano Pon kwi 25, 2011 22:34 przez andzelika1952, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Post » Sob kwi 23, 2011 13:54 Re: PO EKSMISJI KAN PILNIE: TDT/DT/DS!POMOCY!kotów wciąż przybwa

Spokojnych Swiat, Smacznego Jajka, Suchego Dyngusa i nieprzerwanego mruczenia kociastych.

Kotom zas zycze aby Wielkanocny Zajaczek przyniosl w prezencie domy i milosc tym bezdomnym i niekochanym.

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Pon kwi 25, 2011 10:30 Re: PO EKSMISJI KAN PILNIE: TDT/DT/DS!POMOCY!kotów wciąż przybwa

Poswiatecznie sie witam :)

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

[poprzednia][następna]