cz I Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 28, 2011 18:26 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

Kociara82 pisze:
mar_tika pisze:
To może założymy stowarzyszenie cierpiących na pustki w kieszeni :mrgreen:

:ryk: :ryk: :ryk: to ja sie zapisuje do tego stowarzyszenia :D

To i Ja się dopiszę. Załóżmy w takim razie drugie stowarzyszenie :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Czw kwi 28, 2011 18:30 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

Proszę rzuciłam z głupiego hasło i ilu już ochotników załapałam do nowego stowarzyszenia :mrgreen:

elape masz pw .czekam na propozycję :wink:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw kwi 28, 2011 18:41 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

Relacja z domu Wiesi:)

Wiesia to anioł nie pies. Sprawuje się bardzo dobrze. Dziewczyny się skumplowały. Imię bez zmian - zachowane. Potrafi bardzo ładnie chodzić na smyczy - jakby całe życie na niej chodziła.
MIKUŚ

Post » Czw kwi 28, 2011 18:43 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

Relacja z domu Bobika:)

Imię bez zmian. Maluszek się zaaklimatyzował w pełni. Jest już zaszczepiony. Bieluch /kot stacjonarny/ bardzo ładnie go przyjął, poczuł ojcowski instynkt. Natomiast czarna kicia /stacjonarna/ na poczatku fukała i prychała - ale teraz się już bawią razem. A Bieluch chodzi za maluszkiem i go pilnuje - jak na świeżego tatusia przystało :kotek:
MIKUŚ

Post » Czw kwi 28, 2011 18:44 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

KASTRACJA SAJMONA PRZEŁOŻONA NA PO NASTĘPNY TYDZIEŃ ( po majówce).
MIKUŚ

Post » Czw kwi 28, 2011 18:59 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

My z transportem odpadamy, niestety nie udało mi się nic załatwić, wszyscy mają jakieś swoje plany ;/
Sama szukam transportu z Poznania do Sosnowca dla spanielki i niestety odzew izerny, a wręcz żaden :(

Byłam Was dzisiaj odwiedzić ale nikogo nie było.
Obrazek Obrazek

Faflok

Od: Czw kwi 29, 2010 12:13

Post » Czw kwi 28, 2011 20:09 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

Faflok pisze:My z transportem odpadamy, niestety nie udało mi się nic załatwić, wszyscy mają jakieś swoje plany ;/
Sama szukam transportu z Poznania do Sosnowca dla spanielki i niestety odzew izerny, a wręcz żaden :(

Byłam Was dzisiaj odwiedzić ale nikogo nie było.

Trza było się umówic z osobą dyżurującą :mrgreen: Grafik na pierwszej stronie jest zamieszczony.A może mój drogi Fafloku weźmiesz jakiś dyżurek ,masz rzut beretem od kociarni :wink:

Info z nowego domu Wiesi wrzucę na dogo na wątek staruszków :ok:

mar_tika

Post » Czw kwi 28, 2011 20:29 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

Jeśli macie wolne terminy na wieczór to na pewno mogę jakoś pomóc.
Nie umawiałam się bo z psem spacerowałam i zajrzałam ze dwa razy, tak mi się skojarzyło że między 17 a 18 z reguły jest wieczorny dyżur to się zakręciłam.
Obrazek Obrazek

Faflok

Post » Czw kwi 28, 2011 20:33 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

MIKUŚ pisze:
blekitna pisze:Basiu na to co najbardziej pilne - sterylki, dach... Niech Szefowa zdecyduje :D

Martuś jestem za ;) , bo już mam zaproszenie na chrzciny w maju, a potem wesele (nie moje na szczęście ;) )

TAK JEST - wrzucę do ogólnej puli KP :wink: Daj znać jak się hajtać będziesz :mrgreen:

Super - niech będzie KP

Spokojnie - nic takiego nie planuje :) Jak mnie kiedyś weźmie na takie zmiany, to dam znać ;D
Obrazek

blekitna

Od: Nie kwi 19, 2009 8:26

Post » Czw kwi 28, 2011 20:55 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

Faflok pisze:Jeśli macie wolne terminy na wieczór to na pewno mogę jakoś pomóc.
Nie umawiałam się bo z psem spacerowałam i zajrzałam ze dwa razy, tak mi się skojarzyło że między 17 a 18 z reguły jest wieczorny dyżur to się zakręciłam.

To zapraszam
02.05. /pon/ R:Bona44 W: Mikuś
03.05. /wt/ R: ...... W: Bona44
04.05. /śr/ R:....... W: .....
05.05. /czw/ R:..... W: .....
06.05. /pt/ R: Mikuś W:.....
07.05. /sob/ R: Martyss W:.....
08.05. /ndz/ R:Kicia_kluska W:.....

mar_tika

Post » Czw kwi 28, 2011 21:15 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

Ale jak się do Was dostanę? :P
Klucze oddałam prawie 2 lata temu.
Obrazek Obrazek

Faflok

Post » Czw kwi 28, 2011 21:30 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

Faflok pisze:Ale jak się do Was dostanę? :P
Klucze oddałam prawie 2 lata temu.

Nic prostszego - musimy się umówić na spotkanie w Przystani. Małe przypomnienie co, gdzie i jak? Bo zmiany zaszły ogromne. I startujesz :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Czw kwi 28, 2011 21:34 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

wieczorne pomruczenia dla podopiecznych KP :1luvu:
a jak tam moj kocioprzystaniowy ulubieniec? tzn.Przylepa? Pojechal juz do DT?

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw kwi 28, 2011 21:34 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

Przed chwilą przyjechała nowa lokatorka Kociej Przystani. Kotka ciąża zaawansowana. Nie wiem czy jutro jak zajdę to maluchów nie będzie :roll: Mam wrażenie że jest na wylocie. Kwestia dnia, godzin?
Ma już imię - Łatka - zostanie do adopcji - bo jest super myziakiem :wink: Kurde mamy szczęście. Trzeba łapać, ciąć.....

Ola dziś wzięła klatkę - ma na oku 2 ciężarne. Dziewczyna adoptowała Bobisia i działa prężnie ze sterylkami :ok:

Jowita która dała cynk i przywiozła Łatkę - może też będzie łapać i ciąć z Nami.

Im więcej takich osób tym lepiej :1luvu:
MIKUŚ

Post » Czw kwi 28, 2011 21:35 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

Kociara82 pisze:wieczorne pomruczenia dla podopiecznych KP :1luvu:
a jak tam moj kocioprzystaniowy ulubieniec? tzn.Przylepa? Pojechal juz do DT?

Olu - pojedzie prawdopodobnie w sobotę. Jutro będzie zaszczepiony chłopak i fruuu........na tymczas :wink:

Franka też zaszczepimy. 8)
MIKUŚ

[poprzednia][następna]