PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-JUTRO AKCJA, PROSIMY O KCIUKI!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 21, 2011 19:13 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-JUTRO AKCJA, PROSIMY O KCIUKI!

Na pewno będzie w porządku, nic się nie martw.

Ja już szukam dobrej duszy.

I co do weta - może znów postarać się o weta, który przyjedzie i to obejrzy? Tylko tym razem dajmy dokładne wytyczne p. Basi, żeby go przycisnęła w kwestii uszu...

EDIT: A w ogóle Ty tak rzucasz ta Kinowa i Kinowa, a ja tam często bywam... np w sobotę tam nocowałam :oops:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pon mar 21, 2011 19:22 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-JUTRO AKCJA, PROSIMY O KCIUKI!

Karolek już w domku :lol:
Strasznie odwodniony(susza w pysku), głodny, zmiętolony, ale jest:) w droddze probowal fukac a potem lypac okiem, zeby go wypuscic.
W domku spierniczył nam z lazienki 8O i rajdy po chacie byly :| . Wywabiliśmy go żarełkiem i wodą. I już kuweta zaanektowana, użyta, żwir Księciuniowi pasuje:))) TŻ zachwycony kociakiem, ten wzrok kocika...... :ryk:

Aha, poleciał po kompach i jeden wyłączył, było widzieć minę TŻ :roll:

A teraz było edrugie podejście do michy i leżakuje pod drzwiami tarasowymi :wink:
Niech się chłopak odstresuje i będzie dobrze:)

ps. Uszami nie trzącha, ale i tak do weta w tygodniu pojedziemy, żeby sprawdził profilaktycznie wszystko.
dom bez kota to nie domObrazek
ObrazekObrazekKarolObrazekZara
Wesemir[*]zawsze bede tesknic.

alma_uk

Od: Pt lut 18, 2011 19:03

Post » Pon mar 21, 2011 19:22 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-JUTRO AKCJA, PROSIMY O KCIUKI!

Carmen201 pisze:
Lecę z Misią ZNÓW do weta, jutro najprawdopodobniej zęby na Książęcej.
I tu moja prośba: jeśli jakas dobra dusza Z SAMOCHODEM miałaby jutro po południu chwilę na przewiezienie Miśki po zabiegu do mnie, bo nie chciałabym ją ciągnąć 2 autobusami taką zaraz po narkozie..

Ola a o której jutro to będzie?? Ja co prawda do późna w pracy, ale może Marcin już będzie w domu to Was podrzuci

Beatta_82

Od: Sob sty 02, 2010 20:44

Post » Pon mar 21, 2011 19:27 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-JUTRO AKCJA, PROSIMY O KCIUKI!

Myślę że warto zorganizować do reszty kotów u Pani Basi kolejną wizytę weta na generalny przegląd i kolejne szczepienie. Wetka powiedziała że powinno już być zrobione kolejne robi się jew przeciągu miesiąca i nie wiadomo czy teraz zdążymy z zaszczepieniem Czułka ze względu na leczenie. Pierwsze szczepienie było 28.02. Myślę że warto w porozumieniu z fundacją zorganizować kolejne szczepienie i przegląd kotów...

Beatko myślisz że Marcin się jeszcze skusi ... :o
Obrazek [b] Futrzak i Miszczu

KrufkaMała

Od: Pon lis 16, 2009 21:07

Post » Pon mar 21, 2011 19:29 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-JUTRO AKCJA, PROSIMY O KCIUKI!

Sam się zaoferował :D . Przecież mówiłam że dobry chłop z niego :1luvu:

Beatta_82

Od: Sob sty 02, 2010 20:44

Post » Pon mar 21, 2011 19:47 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-JUTRO AKCJA, PROSIMY O KCIUKI!

Beatta_82 pisze:Sam się zaoferował :D . Przecież mówiłam że dobry chłop z niego :1luvu:

No Anioł nie chłop :D

KrufkaMała

Post » Pon mar 21, 2011 19:51 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-JUTRO AKCJA, PROSIMY O KCIUKI!

Szalony Kot pisze:Spryskaj walerianą :ryk:

tia :mrgreen: zainteresują sie napewno
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pon mar 21, 2011 21:00 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-JUTRO AKCJA, PROSIMY O KCIUKI!

Dobre wieści- dal sie pogłaskać i to całe 5 minut- najpierw TZowi :evil: <zadrość mnie zeżarła, to ja go upatrzyłam :oops: >
A teraz mi dał sie pogłaskać :P Mruuuuczy głośno i daje przy tym głos. Barankowanie nie wyszło, bo sie wystraszył chyba że go zjem :?:
Na ręce nie da się brać-kwestia czasu. Aha i głaskanie tak- ale tylko jedną ręką :( Obiema nie daje się, boi sie wyraźnie dwóch dłoni na raz.

alma_uk

Post » Pon mar 21, 2011 21:03 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-JUTRO AKCJA, PROSIMY O KCIUKI!

Widocznie potrzebuje więcej czasu ale ak na pierwszy dzień i tak jest dobrze, :kotek: nie wiem co jest z tymi TŻtami ale mój Miszczak też bardziej go kocha i jak mnie nie ma to wskakuje mu na kolana zdrajca :evil:

KrufkaMała

Post » Pon mar 21, 2011 21:05 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-JUTRO AKCJA, PROSIMY O KCIUKI!

KrufkaMała pisze:Widocznie potrzebuje więcej czasu ale ak na pierwszy dzień i tak jest dobrze, :kotek: nie wiem co jest z tymi TŻtami ale mój Miszczak też bardziej go kocha i jak mnie nie ma to wskakuje mu na kolana zdrajca :evil:

ano zdrajca, ale mój kocik był wiekszym zdrajca- nawet jak byłam w domu to wolałTŻ--czyzby koty-geje :ryk:

alma_uk

Post » Pon mar 21, 2011 21:06 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-JUTRO AKCJA, PROSIMY O KCIUKI!

Ponoć męski pot ma podobny skład do kocich feromonów ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon mar 21, 2011 21:08 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-JUTRO AKCJA, PROSIMY O KCIUKI!

ooo fuuu gibutkowa.......

alma_uk

Post » Pon mar 21, 2011 21:13 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-JUTRO AKCJA, PROSIMY O KCIUKI!

alma_uk pisze:Dobre wieści- dal sie pogłaskać i to całe 5 minut- najpierw TZowi :evil: <zadrość mnie zeżarła, to ja go upatrzyłam :oops: >
A teraz mi dał sie pogłaskać :P Mruuuuczy głośno i daje przy tym głos. Barankowanie nie wyszło, bo sie wystraszył chyba że go zjem :?:
Na ręce nie da się brać-kwestia czasu. Aha i głaskanie tak- ale tylko jedną ręką :( Obiema nie daje się, boi sie wyraźnie dwóch dłoni na raz.

:ok:

Foty beda?
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pon mar 21, 2011 21:17 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-JUTRO AKCJA, PROSIMY O KCIUKI!

Dorota pisze:
alma_uk pisze:Dobre wieści- dal sie pogłaskać i to całe 5 minut- najpierw TZowi :evil: <zadrość mnie zeżarła, to ja go upatrzyłam :oops: >

:ok:

Foty beda?

będą, będą, ale za parę dni.
A brudny Karol jest jak nieszczęście. Trza będzie za jakiś czas pomyśleć o kapu-kąpu i filc zzwany sierścią doprowadzić do kultury. Dopiero wtedy bedą foty. Bo inaczej to jeszcze powiecie, że cos temu kotu robimy :roll:

alma_uk

[poprzednia][następna]