asia2 pisze:ten domek wygląda na idealny dla Olusia. Cieszę się.![]()
![]()
![]()
a ja się zamartwiam....
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
asia2 pisze:ten domek wygląda na idealny dla Olusia. Cieszę się.![]()
![]()
![]()
Marzenia11 pisze:hustawka emocjonalna - w ciągu 5 minut wahnęła się o 180stopni.
Najpierw - mega bezsensowny telefon ale się wkurzyłam. Zadzwonił pan w sprawie czarnego kotka do adopcji z ogłoszenia, na ktorym są wszystkie szkraby. Wybrał czarnego więc mówię, zę są dwa, jeden widzący a drugi nie widzi na jedno oczko, bo.... w tym momencie pan wręcz histerycznie, ale ściszonym głosem powiedział: "niech mi pani w ogóle nie opowiada o tym co nie widzi na jedno oko!", okazało się, ze na moje pytanie "dlaczego, przecież w ogole tego nie widac w zachowaniu itp." usłyszałam: "bo to tak jakby mi pani proponowała kalekę bez ogona lub łapy" - powiedziałam zeby sobie szukał kota gdzie indziej i się rozłączyłam.
A po 3minutach dostaję smsa ze ktoś się zapatrzył w ...Lolusiai panimnie pytała o warunki adopcji. poprosiłam, czy moze oddzwonic i oddzwoniła. I pani w ogole nie przeszkadza chore oczko, wie że są możliwości osiatkowania okna i to zrobi itp. itd. Wraca do Warszawy we wtorek popołudniu i bedziemy się kontaktowac. Wizyta pai podpisanie umowy - no problem.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
asia2 pisze:Marzenia11 pisze:hustawka emocjonalna - w ciągu 5 minut wahnęła się o 180stopni.
Najpierw - mega bezsensowny telefon ale się wkurzyłam. Zadzwonił pan w sprawie czarnego kotka do adopcji z ogłoszenia, na ktorym są wszystkie szkraby. Wybrał czarnego więc mówię, zę są dwa, jeden widzący a drugi nie widzi na jedno oczko, bo.... w tym momencie pan wręcz histerycznie, ale ściszonym głosem powiedział: "niech mi pani w ogóle nie opowiada o tym co nie widzi na jedno oko!", okazało się, ze na moje pytanie "dlaczego, przecież w ogole tego nie widac w zachowaniu itp." usłyszałam: "bo to tak jakby mi pani proponowała kalekę bez ogona lub łapy" - powiedziałam zeby sobie szukał kota gdzie indziej i się rozłączyłam.
A po 3minutach dostaję smsa ze ktoś się zapatrzył w ...Lolusiai panimnie pytała o warunki adopcji. poprosiłam, czy moze oddzwonic i oddzwoniła. I pani w ogole nie przeszkadza chore oczko, wie że są możliwości osiatkowania okna i to zrobi itp. itd. Wraca do Warszawy we wtorek popołudniu i bedziemy się kontaktowac. Wizyta pai podpisanie umowy - no problem.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
też mialam zapytanie , podałam Twojego maila
Marzenia11 pisze:Pani ktorej miałam jutro zawieźc Olusia nie odbierała całe popołudnie i wieczór telefonu a ścislej: była poza zasięgiem... Jutro jeszcze będe probowac bo to róznie moze byc i znaczyc zupełnie co innego niż myślę.
asia2 pisze:Marzenia11 pisze:Pani ktorej miałam jutro zawieźc Olusia nie odbierała całe popołudnie i wieczór telefonu a ścislej: była poza zasięgiem... Jutro jeszcze będe probowac bo to róznie moze byc i znaczyc zupełnie co innego niż myślę.
na pewno nie znaczy nic złego:) nie potrzebnie się martwisz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 44 gości