SKARBONKA KAN! ZOSTAŃ PRZYJACIELEM! Pomóż kotom KAN!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 20, 2011 20:43 Re: SKARBONKA KAN! ZOSTAŃ PRZYJACIELEM! Pomóż kotom KAN!!

Felicjan wspaniały...:) zresztą jak każdy kociaczek w każdym możliwym schronisku czy gdziekolwiek.

Bo zwierzaki po prostu zawsze bedą nalepszym przyjacielem człowieka, nawet te dzikuski i niesforne złośliwce :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek Obrazek

ninakiler

Od: Pt paź 14, 2011 14:49

Post » Czw paź 20, 2011 23:47 Re: SKARBONKA KAN! ZOSTAŃ PRZYJACIELEM! Pomóż kotom KAN!!

Mamy dwie nowe Skarbonowiczki, Anie i Nine. Czy kogos przeoczylam?

Jakos tak sie nam losowania rozeszly po kosciach (ostatnio nikt nagrody nie chcial :mrgreen: ) wiec propnuje dla nowo wstepujacych w ramach podziekowan po widokowce z Chile :)

Oczywista, jesli szacowne grono sobie zyczy wracamy tez do losowan, jedno drugiemu nie przeszkadza :)

p.s

tak wiem, mam zaleglosci, :oops: , wyrownam jak tylko zlotowki mi sie jakies na koncie pokaza

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Czw paź 20, 2011 23:58 Re: SKARBONKA KAN! ZOSTAŃ PRZYJACIELEM! Pomóż kotom KAN!!

a dziękowa
kociamysza pisze:Mamy dwie nowe Skarbonowiczki, Anie i Nine. Czy kogos przeoczylam?

Jakos tak sie nam losowania rozeszly po kosciach (ostatnio nikt nagrody nie chcial :mrgreen: ) wiec propnuje dla nowo wstepujacych w ramach podziekowan po widokowce z Chile :)

Oczywista, jesli szacowne grono sobie zyczy wracamy tez do losowan, jedno drugiemu nie przeszkadza :)

p.s

tak wiem, mam zaleglosci, :oops: , wyrownam jak tylko zlotowki mi sie jakies na koncie pokaza

A dziękować... :) choc spelnieniem marzen bylby nowy lokal dla KAN

ninakiler

Post » Pt paź 21, 2011 20:55 Re: SKARBONKA KAN! ZOSTAŃ PRZYJACIELEM! Pomóż kotom KAN!!

Tez mam takie marzenie, kawalek wlasnej podlogi dla kociambrow z KAN

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Sob paź 22, 2011 16:19 Re: SKARBONKA KAN! ZOSTAŃ PRZYJACIELEM! Pomóż kotom KAN!!

kociamysza pisze:Tez mam takie marzenie, kawalek wlasnej podlogi dla kociambrow z KAN

a tak wogole to nic niewiadomo w tej sprawie? zadnych postepow?

ninakiler

Post » Nie paź 23, 2011 14:02 Re: SKARBONKA KAN! ZOSTAŃ PRZYJACIELEM! Pomóż kotom KAN!!

witaj ninakiler :1luvu: na Skarbonce i naszych wątkach!! dziękujemy :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Nie paź 23, 2011 14:34 Re: SKARBONKA KAN! ZOSTAŃ PRZYJACIELEM! Pomóż kotom KAN!!

Hanulka pisze:witaj ninakiler :1luvu: na Skarbonce i naszych wątkach!! dziękujemy :1luvu:

:oops:
to ja dziekuje ze moge choc troche pomoc i popodgladac te wszyskie cudenka, przed ktorymi cale zycie... z naciskiem na Szczęśliwe Życie!!!

ninakiler

Post » Pon paź 24, 2011 17:25 Re: SKARBONKA KAN! ZOSTAŃ PRZYJACIELEM! Pomóż kotom KAN!!

ninakiler pisze:
Hanulka pisze:witaj ninakiler :1luvu: na Skarbonce i naszych wątkach!! dziękujemy :1luvu:

to ja dziekuje ze moge choc troche pomoc i popodgladac te wszyskie cudenka, przed ktorymi cale zycie... z naciskiem na Szczęśliwe Życie!!!

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto paź 25, 2011 8:11 Re: SKARBONKA KAN! ZOSTAŃ PRZYJACIELEM! Pomóż kotom KAN!!

Hanulka pisze:
ninakiler pisze:

:mrgreen:

ninakiler

Post » Wto paź 25, 2011 12:31 Re: SKARBONKA KAN! ZOSTAŃ PRZYJACIELEM! Pomóż kotom KAN!!

Lila i Kaja to wasze kicie? :)

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Wto paź 25, 2011 12:49 Re: SKARBONKA KAN! ZOSTAŃ PRZYJACIELEM! Pomóż kotom KAN!!

Megana pisze:Lila i Kaja to wasze kicie? :)

Tak tak... nasze małe księżniczki... choć Lila już nie taka malutka haha... :) Piękna wysoka dama... a Kaja cóż mały grubiutki psotnik :) Więcej można podejrzec tutaj, zaraz po adoptowaniu Kaji... coz to były za perypetie... 8O 8O 8O :
viewtopic.php?f=1&t=134486

ninakiler

Post » Wto paź 25, 2011 16:46 Re: SKARBONKA KAN! ZOSTAŃ PRZYJACIELEM! Pomóż kotom KAN!!

Iza to ok. 2-2,5 mieś. kotka. Bardzo delikatna, miła. Mruczy przy głaskaniu. Znaleziona późnym wieczorem na dworcu kolejowym. Odrobaczona, odpchlona, kuwetkowa.
Obrazek Obrazek

Tinka ma 4 - 4,5 mieś. Ocalała jako jedyna wraz z matką /dzika piękna szylkretka/. Jej rodzeństwo zostało utopione na działkach przez chorą psychicznie kobietę. Kotka jest bojaźliwa, ale bardzo grzeczna, spokojna. Wzięta na ręce przytula się, nie wyrywa. Odpchlona, odrobaczona, kuwetkowa.
Obrazek

Kika i Ninka to dwie siostrzyczki podrzucone do mnie dzisiaj (25.10) do piwnicy. Mają ok. 2,5 mieś.
Obrazek Obrazek
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto paź 25, 2011 17:00 Re: SKARBONKA KAN! ZOSTAŃ PRZYJACIELEM! Pomóż kotom KAN!!

Hanulka pisze:Iza to ok. 2-2,5 mieś. kotka. Bardzo delikatna, miła. Mruczy przy głaskaniu. Znaleziona późnym wieczorem na dworcu kolejowym. Odrobaczona, odpchlona, kuwetkowa.
Obrazek Obrazek

Tinka ma 4 - 4,5 mieś. Ocalała jako jedyna wraz z matką /dzika piękna szylkretka/. Jej rodzeństwo zostało utopione na działkach przez chorą psychicznie kobietę. Kotka jest bojaźliwa, ale bardzo grzeczna, spokojna. Wzięta na ręce przytula się, nie wyrywa. Odpchlona, odrobaczona, kuwetkowa.
Obrazek

Kika i Ninka to dwie siostrzyczki podrzucone do mnie dzisiaj (25.10) do piwnicy. Mają ok. 2,5 mieś.
Obrazek Obrazek

ninakiler

Post » Śro paź 26, 2011 14:10 Re: SKARBONKA KAN! ZOSTAŃ PRZYJACIELEM! Pomóż kotom KAN!!

Sorry, dopiero dziś przesłałam składkę za październik - długi i ciężki miesiąc za mną :oops: Przy okazji chciałam nieśmiało prosić o wsparcie chyba domyślacie się w czym.

echtom

Od: Nie wrz 27, 2009 9:09

Post » Śro paź 26, 2011 18:55 Re: SKARBONKA KAN! ZOSTAŃ PRZYJACIELEM! Pomóż kotom KAN!!

echtom pisze:Sorry, dopiero dziś przesłałam składkę za październik - długi i ciężki miesiąc za mną :oops: Przy okazji chciałam nieśmiało prosić o wsparcie chyba domyślacie się w czym.

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

napisz mi na pw :oops:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

[poprzednia][następna]