Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
J.D. pisze:głosowałam
iza71koty pisze:ALICJO gdzie Ty jesteś???
J.D. pisze:wiem jak jest-trzeba pomóc-rozkładają ręce-nie mamy możliwości-zrobisz krok-oho,niezgodny z ich oczekiwaniami-ona krzywdzi zwierzęta-ale sami nie robią nic bo nie mają możliwości-prosisz o pomoc bo nie dajesz rady -czekają bo nie mają możliwości .................a potem cię ukamienują.Nikogo nie oskarżam i nikogo nie bronię bo nie znam sprawy ale wiem jak jest bo sama niedawno byłam odsądzana od czci i wiary bo "nowa na forum" ale jak okazało się ktoś,coś,gdzieś......lepiej zostawić to wszystko i robić swoje bo będzie kolejna wojna.Priorytet to znależć nowe miejsce kotom-trzeba to zrobić.Jeśli będę mogła pomóc -to służę.
kya pisze:Nie jestem polonistką ,ale na forum sa nicki a nie imiona. A kto Ci powiedzial ,ze to ja " naslalam" TOZ? Uwazasz sie izo za wybawce kotow ,ale ja gdybym byla kotem nie chcialabym siedziec zawszona,zagrzybiona,schorowana u Cieie w domu...a w takim stanie mialas kociaki u siebie .
Szczecinianie dali sie nabrac juz Wiolce i stracili ile badz weekendow ,zeby przygotowac mierjsce dla kotow .Tyle ,ze nikt z nas nie wiedzial ,ze to zwykla zbieraczka i swir, ktory bedzie po chamsku żądał zebysmy te koty pozniej karmili jeszcze. Jesli chodzi o Ciebie to wszyscy wiedza ,ze jestes zbieraczka i kochasz brzuszki pozamykane w klatkach . Szkoda ,ze TOZ nie porobil zdjec kotow ktore zabral od Ciebie . Gdyby nie interwencja TOZu te kociaki dawno wąchałyby trawkę od dołuTeraz nawet jedziesz po NOT jak widze. Widocznie kobieta normalna jest i rozumie ,ze pomagac trzeba z glowa . Swiat to troche wiecej niz NOT,kya czy TOZ. Nigdy nie widzialam zebys oglaszla gdziekolwiek te kociaki ze szukasz im DT czy DS. Tak jak powiedzialam wczesniej ...nie obchodzi mnie co piszesz i jakie bajki ukladasz ,ale w momencie kiedy bedziesz niesprawiedliwie i bezpodstawnie jezdzic po osobach ,ktore szanuje bede reagowac .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], nfd i 85 gości